2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Diyet değil de, az az sağlıklı beslenen, ılerde daha çok kilo alicaz

Son zamanlar saatte 1 acıkıp insanlık dışı yemiştim. 53 ile başlayan serüvenim doğumdan sonra 76 ile bitmişti. Kontrollü olalım az yiyelim, az kilo alalım inşallah

Gecmis olsun canim, cildiyeye gitsen hamileleikte de kullanilan baska bir krem verebilir.

Benim kulak arkamda var baya kotu duruma geldi cildiye ilac verdi kullan bisey olmaz dedi kadin dogum da kullan dedi ama ben cesaret edemiyorum napicam bilmiyorum

Arkadaşlar çalışıyormusunuz ben çalışıyorum ve bu covid süreci beni çok korkuyor gerçekten vaka sayıları ciddi derecede arttı. Umarım kazasız belasız hastalık bulaşmadan bu süreci atlatırız

Kızlar!
Gebeliğin bu döneminde sizin de ayaklarınız gündüzleri üşüyor (ağustos ayında kışlık çorap giyiyorum :) geceleri de yanıyor mu ya? Kan testleri de normal çıktı ama acaba kansızlık mıdır ki? Bu kontrolüme gidince bir doktoruma sorayım.

Oyy gerçekten bu yaşadığını kendi çocuğumuz ile yaşamak için iple cekiyoruz bizde Gelecek güzel günler inşallah kuzucum

Ben yaklasik 2 aydir boyleyim canim, corapla oturuyorum gunduzleri:)

Eşimde var. Aynı tür mü sizinkiyle bilmiyorum ama sebamed şampuan kullanıyor bir ara vichy kullandı.
Şampuanlardan fayda görüyor mü? Perşembe doktora gideceğim ama doğal yolla çözebileceğim birşeyler de arıyorum mesela aynı sefa kremi ve %100 gül suyu ile nemlendirmek biraz durultuyormuş

Gülsuyunu abimde önermişti bende dün aldım benim çocukluğumdan beri var türlü ilaçlar şampuanlar kullandım en son bi ilaç geçirdi ve yıllarca onu kullanmaya devam ettim kullandigim süre boyunca yoktu ama hamile kalınca bıraktım ve malesef çok kötü oldum doktorum ilaç kullanma nemlendirici kullan içeriği temiz olsun demişti ama ilaçsız benimki duracak gibi değil perşembe günü cildiyeye görüneceğim gebelikte kullanılan bi ilaç önerir belki

Gecmis olsun canim, cildiyeye gitsen hamileleikte de kullanilan baska bir krem verebilir.
Belki kendi çabamla geçiririm diye biraz bekledim ama malesef.. Stres yaptıkça çoğalan bir illet bu. Kadın doğuma gideceğim gün cildiyeye de randevu aldım perşembe günü gidi görüneceğim kısmetse

Benim hiç üşümedi ama okuduklarıma gore eger ayaklar üşüyorsa erkek bebek olma ihtimali daha yüksekmiş. Ne denli doğrudur bilemiyorum tabi

Gülsuyunun faydasını görürsün inşallah, ilaca gerek kalmadan çözersin. Bana iyi gelmeye başladı sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…