2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kulak arkamda var baya kotu duruma geldi cildiye ilac verdi kullan bisey olmaz dedi kadin dogum da kullan dedi ama ben cesaret edemiyorum napicam bilmiyorum
İkisi de kullan dediyse kullanacaksın mecbur çünkü egzama çok inatçı birşey zaten kesin tedavisi yok kullandığımız şeyler yoğunluğunu azaltıyor bir süre durduruyor sonra yeniden çıkabiliyor kullanmazsan iyice çoğalabilir allah korusun.

Gülsuyunun faydasını görürsün inşallah, ilaca gerek kalmadan çözersin. Bana iyi gelmeye başladı sanki.
Aa öyle mi hadi inşallah kuzum ya abimde de ise yaramış bizde egzama hem ailede var birkaç kişide hemde sorunlu zamanlardan geçince hemen çıkar çoğalır. Çiğ domates falan yemekte zarar veriyor bana

Şampuanlardan fayda görüyor mü? Perşembe doktora gideceğim ama doğal yolla çözebileceğim birşeyler de arıyorum mesela aynı sefa kremi ve %100 gül suyu ile nemlendirmek biraz durultuyormuş
sebamed den memnun kaldı. Ama belki hastalığın derecesi farklıdır. Çok kaşınıyor kaşıdıkça kıpkırmızı oluyor pul pul oluyor böyle büyük büyük kepek gibi. Ama saçlarını kısa tuttuğu, hergün yıkadığı sürece çok daha iyi durumda

Aa öyle mi hadi inşallah kuzum ya abimde de ise yaramış bizde egzama hem ailede var birkaç kişide hemde sorunlu zamanlardan geçince hemen çıkar çoğalır. Çiğ domates falan yemekte zarar veriyor bana
Çiğ domatesi falan hiç bilmiyordum canım. Son zamanlarda salatalık ve domatesi çok abarttım. Midemi bulandırmayan tey şey onlar bu aralar. Belki o bile etkilemiş olabilir dikkat edeyim bakayım canım sağol

Benim hiç üşümedi ama okuduklarıma gore eger ayaklar üşüyorsa erkek bebek olma ihtimali daha yüksekmiş. Ne denli doğrudur bilemiyorum tabi
Ben de öyle okumuştum ama aksini söyleyen pek çok anneye rastladım burada. Üstelik geceleri de yanıyor soğuk duvarlara dayıyorum. Şimdi bilemedim kız mı erkek mi?

Benimkide anlattığın gibi ben de bir ara Ducray egzama şampuanı kullandım fakat çok pahalı ben yıllar önce kullanmıştım 100 ml 50 tl idi uzun bir süre kullandım o iyi gelmişti ama şimdi baktım da 90 tl olmuş şaka gibi. Bana 1 hafta anca gider o saçlarım uzun doktor ne diyecek merak ediyorum

Çiğ domatesi falan hiç bilmiyordum canım. Son zamanlarda salatalık ve domatesi çok abarttım. Midemi bulandırmayan tey şey onlar bu aralar. Belki o bile etkilemiş olabilir dikkat edeyim bakayım canım sağol
En azından bir süre domatese ara ver ve egzamanı takip et bir azalma olursa daha az tüketirsin baktın azalma falan falan yok domatesle arana boşuna mesafe koyma bende yiyorum suan ama az yiyorum baya belki seni etkilemiyordur ama çiğ domatesin genelde allerjik etkileri olabiliyor dikkat etmek lazim

Tam olarak kaç hafta kaç günlüksün maşallah miniğe❤ çok heyecanlanıyorum ultrasonda nasıl bir görüntü oluşacak acaba bu defa gittiğimde 10+5 olacak nasipse
ben bugün gittim kontrole .adet günü hesabıma göre tam 10+0 . ultrason ölçümünde 10+5 verdi. hareket ettiğini gösterdi doktor.hatta hareketleri görelim diye birkaç kez öksürttü beni. . çok güzel bir duygu . allahım sağlıkla yavrularımıza kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Maşallah ya gerçekten çok güzel bir duygu zararlı olmasa her hafta doktora giderdim görmeye kesin❤ maşallah bebiş iyi gelişiyor benimki 3 gün gerideydi toparladı mı merak ediyorum Birdaha ne zaman çağırdı peki?

Tam olarak kaç hafta kaç günlüksün maşallah miniğe❤ çok heyecanlanıyorum ultrasonda nasıl bir görüntü oluşacak acaba bu defa gittiğimde 10+5 olacak nasipse
10+3 tü canım bugün. Valla kafası vücudu falan belliydi. Hatta burda okuduklarımdan cesaret alarak doktora cinsiyet hakkında tahmininiz var mı dedim. Eh işte var tabi ama daha çok erken haftaya geldiğinde tekrar bakalım dedi. Belki o zaman söyler

Of bu mide bulantisi 2 3 gundr sabahlari bisey yokken aksam ustune dogru bir ogurme mixeme kiramplar giriyor deliriyorm resmen yaa ilacta icmiyorm eczaneden zofer aldiricam.esime kullanan varmi

Arkadaşlar la roche posay yada biodermanın kortizonsuz nemlendiricileri var egzemalı ciltler için onlara bakabilirsiniz. Birde bephantol sensiderm de kortizonsuz.

Ooo ciddi misin çok iyimis ya haftaya söyler gibi bencede. Şuan burada senin adına heyecan yaptım yaa bende görmek istiyorumm sağlıklı mı şekli şemali oluştu mu falan hem çok heyecanlı hevesli hem çok tedirginim Artık ne kadar da erken tahmin ediyor doktorlar

Benim de sol tarafımda ağrı oluyor. Onu araştırırken rastlamıştım. Solda ağrı oluyorsa kızmış
Ah benim araştırmadığım kaynak kalmadı. İlk olunca cinsiyet ne olursa olsun hayırlısı olsun diyoruz ancak merak ediyor insan. Ama belirtilere göre bebeğim hem erkek hem kızhayırlısı tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…