2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kıyamam üzülme annesi bebişde üzülür. ilk düşündüğün doğru olanı bence Hayırlısı olsun inşallah rica ederim

kızlar selam mide bulantısı için ne yiyorsunuz öncekilerde kraker ekmek leblebi iyi geliyordu işe yaramıyor benim 24 saat sürüyor gece uyurken kalkıp çıkarıyorum Midemide şişiriyor bu hafta diyetisyene gideceğim artık dayanamıyorum

Anladım cnm vlla bnde sasirdimya yuruyuse kendini yormadan yap diyo iliskiyide madem suana kdr sorun olmadi devsm edeblrsn dddi her ikisinddd şimdiye kdr dsvam ettim . Hatta tstilden geldim cumartesi gunu tatilde hergun 9000 adim atip 3 saat yüzdük. Ondan cok kısıtlamıyorum bnde dikkat ederek tabi

Insallah cnm az kalmis 5 guncuk kadar sonra risk yuzde 80 den 5 e düşecek. Inşallah güzel günlerde sağlıkla kullanir aldiklarinizi .
Bnde sasirdim npcsgimi ya yuruyus ve iliski konusunda cogu doktor herkese yasaklamis bnmki yuruyuse kendini yormadan yap diyo iliskiyide madem devam ettin sorun olmadi devam edeblrsin dedi . Yinede npsam bilemedim . Gerci tatildede iliski devam etti ustune hergün 9000 adim atip 3 saat yürüdüm hicbsey olmadi . 9 haftadr rutin hayatima devam ettim son 3 haftada devam etsem bsey olurmuki

O zaman sadece yatacaksin ve ayaga sadece tuvalet icin kalkacaksin.. yapacak bisi yok canim, senin sagligin bebegin sagligi icin bu gerekliyse boyle yapicaz, herseyin basi saglik.. ben inanaiyorum gececek bu gunler.. vay be diceksin

Arkadaşlar 2. Trimestr kaçıncı hafta ,kaçıncı günde başlıyor . 90 gün mü hesaplanıyor tam olarak . 12+6 yapıyor sanırım . Doğru mu bu hesap . Tecrübeli anneler internette her sayfada başka bişey yazıyor bu kadar birbirinden farklı bilginin olmasına şaşırdım açıkçası sırf bu yüzden sormak istedim

Amiin Allah razı olsun
Kuzum ben ne desem doğru olmaz bunu gönlün rahat etmeyecekse başka bir hekime danış istersen. İşin aslı genel risk dışında farklı bir risk söz konusu olmadığı için bence de birşey olmaz gibi ama bu bana kalmış bir karar değil dediğim gibi. Bizim bebiş tüp bebek olduğu için 3 ay yasak bize

Arkadaşlar benim ani hareketlerde bianda cok keskin bir agri giriyor. Daha once hep sag tarafta oluyodu, az once bulantidan dolayi bi öğürme isteği oldu, o an sol tarafima bi agri girdi hatta bacagima vurdu ama 10 saniye icinde gecti. Daha önce arastirdigimda round ligament ağrısı diye bi agrinin bu sekilde oldugunu ogrendim. Bu agri genellikle ikinci trimesterda ve sağda oluyomuş. Bende 2 3 haftadır sagda oluyordu simdi de solda olunca bi tedirgin oldum. Bunu başka yasayan var mi?

Anladim cnm sagol

13 diye biliyorum ben

Ben daha 9 haftaligim ama Arastrdm cok normalmis hamilelikte rahim büyüdüğü icin geriliyomus agri en normal şeymiş gnlde onemli bseyden olmazmış . Sorun oldugunu sanmam

O zaman sadece yatacaksin ve ayaga sadece tuvalet icin kalkacaksin.. yapacak bisi yok canim, senin sagligin bebegin sagligi icin bu gerekliyse boyle yapicaz, herseyin basi saglik.. ben inanaiyorum gececek bu gunler.. vay be diceksin
İnşallah canım Şu süreci sağlıkla bir atlatalım, sonrasında keyifli günlerimiz başlayacak inşallah

Ben daha 9 haftaligim ama Arastrdm cok normalmis hamilelikte rahim büyüdüğü icin geriliyomus agri en normal şeymiş gnlde onemli bseyden olmazmış . Sorun oldugunu sanmam
Yaani normaldir diyorum ama bi taraftan da acaba kötü bisey mi oldu o an diye takıyorum

2 gündür midem bulanıyor ki öncesinde yoktu.. bende korktum bisey mi oldu diye. Bugun basimda agrıyor valla. Sanırım içtigim soguk sular mideme dokundu 11. haftada bulantı baslamaz cünkü dimi

Kanamada ilişkiye girmemek önemli ama. Yine sen bilirsinde bizim gelininde öyleydi ilişki olmayınca kanama da olmuyodu. Özellikle ilk 16 hafta dikkat etmelisin bence.. bende kanama fln olmadi sükür dr da yasaklamadı ama ben 3 ay istemedim ilişki. Cünkü bence etkiliyor cevremden gördügüm

Hamileligin riskli canim doktor oyle bisey dedi mi hersey normalse yuruyus iliski de normal devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…