Arkadaşlar benim ani hareketlerde bianda cok keskin bir agri giriyor. Daha once hep sag tarafta oluyodu, az once bulantidan dolayi bi öğürme isteği oldu, o an sol tarafima bi agri girdi hatta bacagima vurdu ama 10 saniye icinde gecti. Daha önce arastirdigimda round ligament ağrısı diye bi agrinin bu sekilde oldugunu ogrendim. Bu agri genellikle ikinci trimesterda ve sağda oluyomuş. Bende 2 3 haftadır sagda oluyordu simdi de solda olunca bi tedirgin oldum. Bunu başka yasayan var mi?
Kanamada ilişkiye girmemek önemli ama. Yine sen bilirsinde bizim gelininde öyleydi ilişki olmayınca kanama da olmuyodu. Özellikle ilk 16 hafta dikkat etmelisin bence.. bende kanama fln olmadi sükür dr da yasaklamadı ama ben 3 ay istemedim ilişki. Cünkü bence etkiliyor cevremden gördügüm
Merhaba hayırlı olsun bende tüp bebek ile hamileyim ve bende 11+2 deyim bulantı konusunda birşey diyemeyeceğim benim başından beri olmadı çünkü. Çok uzun süre ac kalınca oluyor yiyince geçiyor kullandığın takviyeleri bence doktoruna bi danış ben annelere özel bi multivitamin kullanıyorum ilaçlarımın yanı sıra
Merabalar canım, seni aralık- ocak ayındaki topikten hatırlıyorum, transfer günü bekliyordun o zaman hemşire dönüş yapmadı yarın doktora soracağım insaallah
Merabalar canım, seni aralık- ocak ayındaki topikten hatırlıyorum, transfer günü bekliyordun o zaman hemşire dönüş yapmadı yarın doktora soracağım insaallah
Ayy düşünün o zamandan beri bekledim anca haziranda transfer olabildim sizi hatırlayamadım kusura bakmayın ama o topikten biriyle karşılaşmak sevindirdi❤
Kızlar merhaba herkese. Bugün sabahtan beri çok kötü zamanlar geçirdim. Sabah bir parça pıhtı ile birlikte kırmızı bir kan geldi. Ağlaya ağlaya doktoruma gittim erkenden. Bebeğim iyi çok şükür büyümüş, ama plasentanın dışında kanama var dedi. Bebekten kanamıyor dedi. Birde miyom oluşmuş. Bunun çevresinden geliyor dedi. Böyle birşey yaşayan oldu mu? Sağlığı, boyu,kalp atışı herşey normal çok şükür ama bu kanamalar beni çok yıprattı. Hergün prolutex yapılıyor ve proluton yapılıyordu haftada bir. Şimdi 1hafta bile olmadı yeniden yapıldı proluton. Kahverengiye döndü şimdi .Bebeğimin gücüne gitmesin ama beni çok yıprattı bu süreç. Miyomla ilgili bilgisi olan var mı?
Aslında şöyle betahcg 11-12. haftada en yüksek oluyor o nedenle bulantının da en çok olması yoksa da o haftada olması olabilecek bir durum. benim ilk hamileliğimde hiç bulantım yoktu aynen 11. haftada olmuştu sadece, bu sefer de hep bulantı vardı kusmuyordum 11. haftada kusma da oldu, şuan azaldı ama çok şükür ağzımın tadı geldi genel olarak:)
Benim oluyo bazen, hafif pıt pıt vuruş gbi bi his oluyo bazen rahim büyümesinden dıyolar, valla olunca seviniyorum hiç bişey hissetmeyince daha kötü sanki
Benim oluyo bazen, hafif pıt pıt vuruş gbi bi his oluyo bazen rahim büyümesinden dıyolar, valla olunca seviniyorum hiç bişey hissetmeyince daha kötü sanki