2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun benim de kasik agrim vardi ozellikle sol tarafta ama doktor olabilir dedigi icin cok onemsemedim.. iyi dusunelim iyi olsun canim

Bnde kanama hic olmuyo cnm iliskidede olmuyo sukur

Merabalar canım, seni aralık- ocak ayındaki topikten hatırlıyorum, transfer günü bekliyordun o zaman hemşire dönüş yapmadı yarın doktora soracağım insaallah

Merabalar canım, seni aralık- ocak ayındaki topikten hatırlıyorum, transfer günü bekliyordun o zaman hemşire dönüş yapmadı yarın doktora soracağım insaallah
Ayy düşünün o zamandan beri bekledim anca haziranda transfer olabildim sizi hatırlayamadım kusura bakmayın ama o topikten biriyle karşılaşmak sevindirdi❤

Çok geçmiş olsun canım bebeğin sağlıkla devam eder inşallah, az kaldı şu riskli dönemleri atlatırsan bu günleri unutursun inşallah

2 gündür midem bulanıyor ki öncesinde yoktu.. bende korktum bisey mi oldu diye. Bugun basimda agrıyor valla. Sanırım içtigim soguk sular mideme dokundu 11. haftada bulantı baslamaz cünkü dimi

Aslında şöyle betahcg 11-12. haftada en yüksek oluyor o nedenle bulantının da en çok olması yoksa da o haftada olması olabilecek bir durum. benim ilk hamileliğimde hiç bulantım yoktu aynen 11. haftada olmuştu sadece, bu sefer de hep bulantı vardı kusmuyordum 11. haftada kusma da oldu, şuan azaldı ama çok şükür ağzımın tadı geldi genel olarak:)

Aramızda Antalya’da olan var mı ? Bana takip doktoru Gerekiyor ve kimseyi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…