2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok aç birakma kendini o da bulanti yapiyor ben de bulantim oluyor ustune şişkinlik agzimin tadi da hic yok suyun bile tadi kötü
Açken daha çok oluyor.Ama insanın canı yemek istemiyor ki.O şişkinlik en kötüsü galiba.Sanki tabak tabak yemiş gibi.Gecen haftalar bulantı da fragmanmis resmen.Bugun filmin kendisini gördüm.

Açken daha çok oluyor.Ama insanın canı yemek istemiyor ki.O şişkinlik en kötüsü galiba.Sanki tabak tabak yemiş gibi.Gecen haftalar bulantı da fragmanmis resmen.Bugun filmin kendisini gördüm.
Ben buna ragmen kilo aldim simdiden kilo almak hic olmadi 9 ayi 100 kiloyla tamamlamak istemiyorumcanimin bisey istememesini tercih ederdim yani

Gunaydin kizlar birsey sorucam ya aranizda uykusunda uyandiracak derecede kasık ve karnı kasılan yani istemsizce gerinen oluyor mu ?

Gece yastik yuzunden boynum tutulmus kizlar ilac filan da süremem ne yapsam
sıcak havlu koy ütü ile ısıtıp kuzum. Geçmiş olsun
Günaydın kızlar.benim bulantılar arttı iyice.Bizimki ben burdayım diyor bana galiba.
Geçmişler olsun. Başlıyor desene
Günaydııın bugün çok heyecanlı bir gün benim için kontrolüm var ikili test de yapılacak ayy
Ayyy hadi bakalım. Kuzum bu arada aç tok fark etmiyormuş
Bi tanıdığım ikili test bebeğe zarar verir diyor diyorum sadece kan veriyoruz bide usg den bakılıyor farklı bişey yokki diyorum. Var var zarar veren bişeyler varmış ben yaptırmadım diyor. Tamam dedim
Allahım herşeye zararlı diyorlar çıkdırıyorum yaaaa

Kizlar benim son adet tarihi 16 haziran ikili test icin ne zaman gitmem lazim doktor eylylde gel dedi o kadar eylulun 10 gibi gitsem olur mu

Aa ne zararı varmış ki tatlım zararlı olsa doktorlar bile bile yapar mı zaten di mi önlem amaçlı yapılıyo zaten öncesinde müdahale gerekirse yapılması için ben ilkinde de yaptırmıştım valla boşver sen bi zararı olmadı şükür tamam tatlım ben de baya tok gidicem zaten öncesinde kahvaltıya gidicez senin ne zaman bu arada kontrol

Yok kuzum zaten Yaptıracağım. Millete kalsa doktorlar bizim zararımızı istiyor bende cunartesi giderğim inşallah cinsiyette öğreniriz

Kizlar benim son adet tarihi 16 haziran ikili test icin ne zaman gitmem lazim doktor eylylde gel dedi o kadar eylulun 10 gibi gitsem olur mu
Günaydınlarrr kızlar
Arkadaşım 2li test 11 14 haftalarda yapılıyor sanırım ona göre uygun hesapla. Doktor hesaplayıp gel demiştir eylülde.
Ben cuma günü gidicem 2li tarama için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…