Benim de ikili test için cumartesi randevum var umarım ikimiz de güzel sonuçlar alırız canım bende cinsiyet için umutluyum inşallah gösterir de bebisler öğreniriz
Benim de ikili test için cumartesi randevum var umarım ikimiz de güzel sonuçlar alırız canım bende cinsiyet için umutluyum inşallah gösterir de bebisler öğreniriz
Günaydin kizlar sabah saglik ocagindaydim tiroide bkildi tekrar ama eve gelince hatirldim kan sulandirici igne yazdırmayı unuttum 10 gunluk kaldi . Tekrar gtcem artk mecburen bikac güne
Bende oyle randevum persembe günüydü yarina aldim doktora sorucam sana da haber ederim. Birde özellikle bu gece çok oldu birde üşüme titreme vurdu öylede kasıldım insallah zarari yoktur
ay kızlar beni de doktor 29 unda çağırdı hem test yapıcaz hem cinsiyetini öğrenicez dedi. 12+3 olacak inşallah gösterir kendini. gerçi 2 dir rüyalarımda hep erkek çocuğum olduğunu gördüm. hayırlısı olsun ama çok heyecanlıyım
En başta çok net bir şekilde erkek diyordum, sonra burda tahmin yapan 2 arkadaşa sordum ikisi de kız dedi çin takviminde de kız çıktı ☺ kafam karıştı önceden oğlum diye sevmeye başlamıştım bile şimdi demiyorum küsmesin diye sen ne hissediyorsun
Selam kızlar benisler nasil bakalim. Bende tık yok. Sadece sol kasıgında hapsirirken öksürürken bir kramp giriyor birde gögüs uclarima dokundukca aciyor. Salı günü bir gelsede
Merhaba güzel anneler, bende 5 haftalık hamileyim Allah a şükür inşallah hepimizin ki tamamına erer. Size bir sorum olacak göğüs ucu acisi yaşayanlar ne kadar sürdü benim li var di ve azaldı endişe ettim
En başta çok net bir şekilde erkek diyordum, sonra burda tahmin yapan 2 arkadaşa sordum ikisi de kız dedi çin takviminde de kız çıktı ☺ kafam karıştı önceden oğlum diye sevmeye başlamıştım bile şimdi demiyorum küsmesin diye sen ne hissediyorsun
Bende ilk başta kız hissediyordum. Gerçi hala öyle hissediyorum da çin takvimi erkek diyor. Keseye göre kız diyorlar. Annem kesinlikle kız diyor ama yine de kızdır diyemiyorum erkekse üzülür diye
Cinsiyet öğrenmeye yakin olan arkadaslar ayy bende merak ettim bklim ne olcak benim daha var bende merak ediyorum bakalm cinsiyeti ne zmn tahmin ederler
Bende oyle randevum persembe günüydü yarina aldim doktora sorucam sana da haber ederim. Birde özellikle bu gece çok oldu birde üşüme titreme vurdu öylede kasıldım insallah zarari yoktur
10+5 erkeğe benziyor demişti heyecanla bir sonraki kontrolü bekliyorum kendimi kaptırmamak için zor duruyorum dışarı çıkınca elim istemsiz erkek bebiş cicilerine gidiyor dur diyorum kendime dur daha net değil
10+5 erkeğe benziyor demişti heyecanla bir sonraki kontrolü bekliyorum kendimi kaptırmamak için zor duruyorum dışarı çıkınca elim istemsiz erkek bebiş cicilerine gidiyor dur diyorum kendime dur daha net değil