2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok kuzum zaten Yaptıracağım. Millete kalsa doktorlar bizim zararımızı istiyor bende cunartesi giderğim inşallah cinsiyette öğreniriz
Benim de ikili test için cumartesi randevum var umarım ikimiz de güzel sonuçlar alırız canım bende cinsiyet için umutluyum inşallah gösterir de bebisler öğreniriz

Ayy cinsiyet öğrenir miyiz dersin ben söylese de inanmayacagim galiba çünkü kızımda 3 aylıkken erkek gibi demişti doktor 4 aylıkken kız dedi
Öyle olacaksa bana hiç demesin birine alışıp öbürü olunca kötü olur yaaa

Günaydin kizlar sabah saglik ocagindaydim tiroide bkildi tekrar ama eve gelince hatirldim kan sulandirici igne yazdırmayı unuttum 10 gunluk kaldi . Tekrar gtcem artk mecburen bikac güne

Evet benim oluyor ve cok korkuyorum bebege bisey olacak diye
Bende oyle randevum persembe günüydü yarina aldim doktora sorucam sana da haber ederim. Birde özellikle bu gece çok oldu birde üşüme titreme vurdu öylede kasıldım insallah zarari yoktur

ay kızlar beni de doktor 29 unda çağırdı hem test yapıcaz hem cinsiyetini öğrenicez dedi. 12+3 olacak inşallah gösterir kendini. gerçi 2 dir rüyalarımda hep erkek çocuğum olduğunu gördüm. hayırlısı olsun ama çok heyecanlıyım

Ay inşallah. Senin içine ne doğuyor
En başta çok net bir şekilde erkek diyordum, sonra burda tahmin yapan 2 arkadaşa sordum ikisi de kız dedi çin takviminde de kız çıktı ☺ kafam karıştı önceden oğlum diye sevmeye başlamıştım bile şimdi demiyorum küsmesin diye sen ne hissediyorsun

Aynen kuzum ben onu bildiğim için kendimi alıştırmamıştım nitekim de öyle oldu bakalım sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil
aynen kuzum sağlıklı olsunlarda
bende en çok bundan korkuyorumm
umarım öyle olmaz
Bende ilk başta kız hissediyordum. Gerçi hala öyle hissediyorum da çin takvimi erkek diyor. Keseye göre kız diyorlar. Annem kesinlikle kız diyor ama yine de kızdır diyemiyorum erkekse üzülür diye

Bende oyle randevum persembe günüydü yarina aldim doktora sorucam sana da haber ederim. Birde özellikle bu gece çok oldu birde üşüme titreme vurdu öylede kasıldım insallah zarari yoktur
Haber bekliyorum canim bende sürekli doktora gitmek istiyorum ama esim cok pinpirikli bisey olur ultrason zarar verir diye gitmemi istemiyor

Öyle olacaksa bana hiç demesin birine alışıp öbürü olunca kötü olur yaaa
10+5 erkeğe benziyor demişti heyecanla bir sonraki kontrolü bekliyorum kendimi kaptırmamak için zor duruyorum dışarı çıkınca elim istemsiz erkek bebiş cicilerine gidiyor dur diyorum kendime dur daha net değil

10+5 erkeğe benziyor demişti heyecanla bir sonraki kontrolü bekliyorum kendimi kaptırmamak için zor duruyorum dışarı çıkınca elim istemsiz erkek bebiş cicilerine gidiyor dur diyorum kendime dur daha net değil
Aynen bi 13 olsun bari zaten cok az kalmis bende merak ettim bakalim net tahminde buluncakmi ne zmn kontrolun

Ay seninki de çok erken belli etti kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…