2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla tamamen cahillik başka bir şey değil.

Benim 2 haftadır rahim üstünde seğirme var arkadslar tık tık atıyor, O bolge genisliyir galiba kas kasılması sanırsam.siz de böyle bir şey var mi? Şu anda 9 +3 üz.

evet hayırlısı neyse o olsun. bazıların tahmini tutuyo ama ya. benimde bi yakınım her tahminini tutturuyo nerdeyse. bana da erkek dedi çok emin bi şekilde. bende merakla bekliyorumm
Benimde abim öyle. Ne tahmin etse tutar hislerine inanıyorum o da en başından beri erkek diyordu tabi insan sonuçta yanılabilir ama henüz denk gelmedim bu konuda yanıldığına Tatlı bekleyişler ya

Ablama sordum ben bi kizi var 1 2 gunde cikiyo sonucu dedi bakalim
Devlette mi yaptırmış kuzum? Bizim burada 15 güne çıkıyor diye duyumlar aldım eğer bu kadsr uzun sürerse kontrole eylül 11 gibi anca giderim gidince de 15 haftalık olmuş olurum cinsiyet falan kesin belli olur

Kızlar dün biraz stres sinir olmustum yakın Bi akrabamla kavga tartışma olmustu. Bugün bulantım yok Allah korusun bebeğime bşy olmus olabılır mi. Kasıklarıma ara ara sancı girio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…