2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün biraz stres sinir olmustum yakın Bi akrabamla kavga tartışma olmustu. Bugün bulantım yok Allah korusun bebeğime bşy olmus olabılır mi. Kasıklarıma ara ara sancı girio
Kuzum dün 3 yıldır bizimle olan muhabbet kuşumuzu kaybettik belki 1 saat olmuştur abartmıyorum 1 saat boyunca içim çıktı ağlamaktan üzüntüden. Bebeğe birşey olur diye de korktum ama öyle görünce tutamadım kendimi. Bütün gün ölü gibi dolandım evde hâlâ da moralim bozuk aslında. Yani bu kadar ağlamaya üzülmeye bebişe birşey olmadıysa sinirlenince de olmaz merak etme üzülme 12 hafta boyunca kasığa giren ağrılar normalmiş doktorum demişti. Bir de annem de ben karnında 3 aylıkken o dönemde çok büyük sorunlar yaşayıp kavga etmiş aile büyükleri ile. Çok şükür birseyim yok bebislerimiz bize sımsıkı bağlı ağladık diye sinirlendik diye evet belki etkileniyorlar ama düşmezler rabbimin izniyle. Bi doktor yeri geliyor kürtajla zor alıyoruz öyle kolay düşmez demişti Allah korusun yavrularımızı

Hiç mi bulantın yok kuzum tamamen mi kesildi
Yani şöle bşy var. Folik asit bitmişti 1 gün atmadım evvelsi gün. Dün sabah falan cok aşırı bulantı vardı. Dün aldık gece kullanmaya başladı.folik asitle alakası yoktur dimi. Şuan yok bide akşam üstü aşırı oluyordu akşam bakayım. Sağ kasığıma arada bıcak saplanması gibi oluo. Aksi gibi köydeyim annemlerde cumartesi İstanbula gidicem. Ozamana kadar zaten bsy yapma durumum da yok. İnşallah bşy olmamıstır.

Canım geçmiş olsun. Ama aşırı sinir oldum. Kendimi paralayasım geldi o derece sinir yani. İlk bebeğimi kaybettim gelişimi durduğu için. Allah korusun bunda da cok tedirgin oluom. Allahım etmesin Düşme deil de kalbi falan durur die aşırı korkuom. Bulantım da azalınca.

Kızlar dün biraz stres sinir olmustum yakın Bi akrabamla kavga tartışma olmustu. Bugün bulantım yok Allah korusun bebeğime bşy olmus olabılır mi. Kasıklarıma ara ara sancı girio
Bende geçen bi olayı üzüldüm sinirlendim filan direkt kaşıklarım ağrıdı, ertesi gün geçti, sonra kızdım kendime bi daha kimseyi hiç bir şeyi sallamicam, bebek strese giriyor Allah korusun

Canım çpk teşekkür ederim bugün gittim çok sağlıklı kalbi 150 atıyor hareketliydi baya şükürler olsunn Allahıma. Allah evlatlarımızı korusun

Kuzum bazı folik asitler bulandı yapıyor. Ben bi öncekini kullanamadım o yüzden adını unuttum. Belki ondan kaynaklıdır. Ama kasık ağrısı normal

Bende geçen bi olayı üzüldüm sinirlendim filan direkt kaşıklarım ağrıdı, ertesi gün geçti, sonra kızdım kendime bi daha kimseyi hiç bir şeyi sallamicam, bebek strese giriyor Allah korusun
Aynen cnm eşim sakinleştirmeye çalısıo ama insanın ablasıyla olan tartışması inanın cok kötü. Düşük tehlikem var bildgi halde üstüme cok aşırı geldi. Anlaması lazım aslında beni. kendinin 12 senedir cocugu yok.

Canım çok teşekkür ederim herşey yolunda Şükürler olsun Allahıma . Allah evlatlarımızı korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…