2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Medipol pendik hastanesini bende araştırmıştım özel sağlık sigortası geçmiyor diye vazgeçtim. Çamlıca medipol çok küçük bir hastane mesela bina olarak yani dar tıklım tıkışık pendik öyle mi bilmiyorum tabi. Adatıp nedense bana güven vermiyor, sanki hastane fiziki olarak varda ruh olarak yok. Emseyde daha önce çok kötü bir tecrübem oldu asla gitmem diyorum, Allah muhtaç etmesin tabi.

canim benim kotu bir tecrubem var bu konuda 7 ay boyunca kanamam oldu normal adet gibiydi..plesanta rahim agzina yerlestiginden dolayi olmustu..hatta bu yuzden hamile oldugumu 3 ay boyunca anlamamistim..tabi melegim o donemde hic beslenememjs ,surekli kusup duruyordum neyse 7 aylikken sancim basladi ve doguma girdim ama maalesef kaybettim..baska arkadasimda yine adet gorup 6 aylik erken dogum yapip,650 gr kucagina aldi pasasini..yani demem o ki sen tedbirini al elinden geleni yap ,gerisini Rabbime birak ..hamilelikte soyle dusun bu bir yolculuk,bu yolculukta basimiza ne gelecegi belli degil ki o yuzden biraz rahat olun..stres yapip bu sureci kendinize yazik etmeyin..insallah sag saglim kucagina almayi nasip etsin Guzel mevlam

Bende 15 öncesine kadar pendikte oturuyordum bursaya taşındım dr yüzyıl hastanesi esra yunaydı 140 oduyordum

Kızlar 3 hafta üst üste ultrasona giren oldu mu? En son gecen hafta görmüştüm bebişi bugun başka Bi doktordan randevu aldım bugun için, kendi doktorum şimdi kızar dıye hala kararsızım iyi mi yapıyırum kötü mü bi yandan çok görmek istiyorum,gidersem 3 hafta üst üste olmuş olacak, bi sıkıntı olur mu sizce?

Korona döneminde ben doğru bulmuyorum canım sanki sırf merak için riske atıyoruz gibi geliyor bana benim içim içimi yiyor daha 1 defa gittim doktora düşün Allah korusun her yer risk hastane iki kat risk bu sebeple ben gitmiyorum

Selam kızlar nasılsınız biz şaka maka 3 ayı doldurduk bulantılar devam ediyor bende birde üstüne baş ağrısı ama bunlarda geçecek az kaldı inanıyorum sizlerde durumlar nasıl?

Evet Özel sağlık orada geçmiyor diye bende bıraktım Koşuyolu medipole gidiyorum oradan çok memnunum doktorda çok iyi ve ilgili. Şu ikili testin yurt dışına gideni aşırı pahalı 2500 ile 3800 arası dedi biraz o sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…