- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
Ah ah bilmem mi? Annelik delilik bence ☺ İnşallah güzel haberler alırsınız
Anladım canım, napım iptal edeyım o zamann, birşey olursa daha çok vicdan azabı, sonra ilki aklıma geliyo, ilk hamileliğimde 7.haftada kalp atışı duyduk, sonra 11.haftaya kdar gitmemiştim sonra gittiğinde kalbinin durdugunu öğrendim, böyle her hafta kendimi rahatlatıyorum heralde, neyse Allahtan gelene ne yapılır ki, doğru dıyosun gitmeyeyimKorona döneminde ben doğru bulmuyorum canım sanki sırf merak için riske atıyoruz gibi geliyor bana benim içim içimi yiyor daha 1 defa gittim doktora düşün Allah korusun her yer risk hastane iki kat risk bu sebeple ben gitmiyorum
Ben prilam kullandim muhtesem degildim ama ben de etki etti en azindan saat 3-4 e kadar iyi goturdu. Hamileler icin yapilmis bi ilac tabi ki sen daha iyi bilirsin ama ben 1 hafta direndim ruhumu teslim ediyordum artik sonra kusmaya zorlandikca lekelenmelerimde artiyordu. Biraktim direnmeyi kullandim ilaci. Bence bir daha dusun canim..9 hafta 4 gün canım ilaç verdi ama kullanmaya korkuyorum bulantı ilacınıda
Bende iyiyim çok şükür cnm. Yemek yiyemiyorum yürüyüş yapınca lekelenmelerim kanamaya dönüyor. Ama olsun bugünleri yaşamayı o kadar cok bekledim ki şikayetçi değilim. Umarım bir sıkıntı yoktur haftaya kontrolüm var bakalımSuan bi sorun yook sukur iyiyim cnm sagol sen nasilsinn nasil gidiyo
Belli değil canım bugün tam 13+3 oldukCinsiyet bellimi senin cnm tam.kac gunluk kac haftalik bebis
Ben lekelenmelerim oldugu zaman her hafta, hatta ilk hafta 3-4 gunde bir gittim mecburen.. ama hersey normal olsaydi gitmezdim.. bence normal rutine birakmak lazim dua edicez ve beklicez:)Kızlar 3 hafta üst üste ultrasona giren oldu mu? En son gecen hafta görmüştüm bebişi bugun başka Bi doktordan randevu aldım bugun için, kendi doktorum şimdi kızar dıyehala kararsızım iyi mi yapıyırum kötü mü bi yandan çok görmek istiyorum,gidersem 3 hafta üst üste olmuş olacak, bi sıkıntı olur mu sizce?
Seni çok iyi anlıyorum canım insan panik oluyor duymak istiyor ama dediğin gibi olmuş ne çaree ki inşallah sağlıkla devam eder şu süreçte ne kadar az gitsek o kadar iyiAnladım canım, napım iptal edeyım o zamann, birşey olursa daha çok vicdan azabı, sonra ilki aklıma geliyo, ilk hamileliğimde 7.haftada kalp atışı duyduk, sonra 11.haftaya kdar gitmemiştim sonra gittiğinde kalbinin durdugunu öğrendim, böyle her hafta kendimi rahatlatıyorum heralde, neyse Allahtan gelene ne yapılır ki, doğru dıyosun gitmeyeyim
Cok kotu oluyor gercekten☹Sabah 4.30 da wc ye kalktım 7.30 a kdr uyku tutmadı cok sinir bozucu oluyo
Bugun ben de ezanla uyandim sonrasi yalan oldu, gece de 1 de anca dalmistim bulantidan dolayi.. resmen gozum yatakta.. calismasam kesin yatardimSabah 4.30 da wc ye kalktım 7.30 a kdr uyku tutmadı cok sinir bozucu oluyo
Ultrasondan ziyade corona daha büyük bir risk şuanda. Seni cok iyi anlıyorum cnm benimde ilk hamilegim seninki gibi sonuçlandı. Insan tedirgin oluyor diğeriyle kıyaslıyor ama olacağı varsa biz değiştiremeyiz yaşanacakları. Sakin olmaya çalış iyi şeyler düşün. İnşallah bu sefer kucağımıza aldığımız günleride göreceğizKızlar 3 hafta üst üste ultrasona giren oldu mu? En son gecen hafta görmüştüm bebişi bugun başka Bi doktordan randevu aldım bugun için, kendi doktorum şimdi kızar dıyehala kararsızım iyi mi yapıyırum kötü mü bi yandan çok görmek istiyorum,gidersem 3 hafta üst üste olmuş olacak, bi sıkıntı olur mu sizce?
Lekelenmelerin varsa yürüyüş yapma canım benimde 7 haftada başladı lekelenme 2 3 kere cok yogun kanama yasadım bol bol dinlenmek lazım ben hic birşey yapmamaya calısıyorumBende iyiyim çok şükür cnm. Yemek yiyemiyorum yürüyüş yapınca lekelenmelerim kanamaya dönüyor. Ama olsun bugünleri yaşamayı o kadar cok bekledim ki şikayetçi değilim. Umarım bir sıkıntı yoktur haftaya kontrolüm var bakalım
Kaybınıza çok üzüldüm başınız sağolsuncanim benim kotu bir tecrubem var bu konuda 7 ay boyunca kanamam oldu normal adet gibiydi..plesanta rahim agzina yerlestiginden dolayi olmustu..hatta bu yuzden hamile oldugumu 3 ay boyunca anlamamistim..tabi melegim o donemde hic beslenememjs ,surekli kusup duruyordum neyse 7 aylikken sancim basladi ve doguma girdim ama maalesef kaybettim..baska arkadasimda yine adet gorup 6 aylik erken dogum yapip,650 gr kucagina aldi pasasini..yani demem o ki sen tedbirini al elinden geleni yap ,gerisini Rabbime birak ..hamilelikte soyle dusun bu bir yolculuk,bu yolculukta basimiza ne gelecegi belli degil ki o yuzden biraz rahat olun..stres yapip bu sureci kendinize yazik etmeyin..insallah sag saglim kucagina almayi nasip etsin Guzel mevlam
Bende prilam kullanıyorum. 4 kilo verince, içtiğim suyu bile çıkarınca mecbur kaldım ama doktorum hiçbir zararın olmadığını söyledi. İlaç hamileler için özel yapılmış. Kusmalarım bitmedi ama en azından gece uyuyabiliyorum. Gece bile beni uyandırıyordu bulantı kusmaya kalkıyordum reflü gibi oluyordu yatınca o hissiyat geçti bu ilaçla9 hafta 4 gün canım ilaç verdi ama kullanmaya korkuyorum bulantı ilacınıda
Canım çok şükür birseyi yokmuş bebişin geçmiş olsunKizlar şükür kan vajinadan gelmemis doktor bakti kanama alani bilw yokmus kalbi 171 atiodu cok ayrintili gordum gecen hafta pazartesiye gore bile baya büyümüş cok tatliysi ayaklari havadaydi hareket ediyorduu . Doktor idrat kultur kan sayimi filan istedi 3 gune cikicak . Cinsiyette de 16 .hafta diyor ya demekki solemiyo bu doktor daaha once m heralde cinsiyeti en gec ben ogrencem aranızda
Eki Görüntüle 2680294
Kocaelideyim 120 tl ödüyorum.Kızlar ozele gidenler muayene ucretiniz ne kdr
Benn! Son 3 4 gündür mahvoldu uykularımBenim gibi olan var mı acaba hic guzel uyuyamıyorum yarım saatte bir uyanıyorum daraldı geliyor içime kalkıyorum
Benimde öğrendiğimden beri var ne yazik ki ilac da igne de fayda vermedi. Artık yapmıyorum canım doktor izin vermişti oyle başlamıştım yürüyüşe ama bana iyi gelmiyor anladım. Dediğin gibi en iyi gelen şey dinlenmek bende artık öyle yapıyorum. Çok geçmiş olsun sanada. İnşallah bir daha yaşamazsınLekelenmelerin varsa yürüyüş yapma canım benimde 7 haftada başladı lekelenme 2 3 kere cok yogun kanama yasadım bol bol dinlenmek lazım ben hic birşey yapmamaya calısıyorum
saol canimKaybınıza çok üzüldüm başınız sağolsunEvet biraz rahat olmak gerekiyor haklısınız rabbim hayırlı yazılar yazmış olsun. Çok şükür kanama durdu ama tetikteyiz artık hep.
Cok sagol cnm . Ins tekrar duzene girer uykularınCanım çok şükür birseyi yokmuş bebişin geçmiş olsun
Allah korusun miniği, sağlıkla devam etsin inşallah
Kocaelideyim 120 tl ödüyorum.
Benn! Son 3 4 gündür mahvoldu uykularımDerin uykuya dalamıyorum dalsam çok sürmüyor uyanıyorum uyanınca geri zor dalıyorum falan işkence oldu.
Amiin kuzum sen de sağolCok sagol cnm . Ins tekrar duzene girer uykuların
Valla ben normal mi bilmiyorum daha dr a göstermedimIkili test sonucu normal cikanlar pap a ve fren betahcg değerini yazabilir mi cok acil.lazimmm
Amin canım insallah rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsinBenimde öğrendiğimden beri var ne yazik ki ilac da igne de fayda vermedi. Artık yapmıyorum canım doktor izin vermişti oyle başlamıştım yürüyüşe ama bana iyi gelmiyor anladım. Dediğin gibi en iyi gelen şey dinlenmek bende artık öyle yapıyorum. Çok geçmiş olsun sanada. İnşallah bir daha yaşamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?