2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım, napım iptal edeyım o zamann, birşey olursa daha çok vicdan azabı, sonra ilki aklıma geliyo, ilk hamileliğimde 7.haftada kalp atışı duyduk, sonra 11.haftaya kdar gitmemiştim sonra gittiğinde kalbinin durdugunu öğrendim, böyle her hafta kendimi rahatlatıyorum heralde, neyse Allahtan gelene ne yapılır ki, doğru dıyosun gitmeyeyim

9 hafta 4 gün canım ilaç verdi ama kullanmaya korkuyorum bulantı ilacınıda
Ben prilam kullandim muhtesem degildim ama ben de etki etti en azindan saat 3-4 e kadar iyi goturdu. Hamileler icin yapilmis bi ilac tabi ki sen daha iyi bilirsin ama ben 1 hafta direndim ruhumu teslim ediyordum artik sonra kusmaya zorlandikca lekelenmelerimde artiyordu. Biraktim direnmeyi kullandim ilaci. Bence bir daha dusun canim..

Suan bi sorun yook sukur iyiyim cnm sagol sen nasilsinn nasil gidiyo
Bende iyiyim çok şükür cnm. Yemek yiyemiyorum yürüyüş yapınca lekelenmelerim kanamaya dönüyor. Ama olsun bugünleri yaşamayı o kadar cok bekledim ki şikayetçi değilim. Umarım bir sıkıntı yoktur haftaya kontrolüm var bakalım

Ben lekelenmelerim oldugu zaman her hafta, hatta ilk hafta 3-4 gunde bir gittim mecburen.. ama hersey normal olsaydi gitmezdim.. bence normal rutine birakmak lazim dua edicez ve beklicez:)

Seni çok iyi anlıyorum canım insan panik oluyor duymak istiyor ama dediğin gibi olmuş ne çaree ki inşallah sağlıkla devam eder şu süreçte ne kadar az gitsek o kadar iyi

Ultrasondan ziyade corona daha büyük bir risk şuanda. Seni cok iyi anlıyorum cnm benimde ilk hamilegim seninki gibi sonuçlandı. Insan tedirgin oluyor diğeriyle kıyaslıyor ama olacağı varsa biz değiştiremeyiz yaşanacakları. Sakin olmaya çalış iyi şeyler düşün. İnşallah bu sefer kucağımıza aldığımız günleride göreceğiz

Lekelenmelerin varsa yürüyüş yapma canım benimde 7 haftada başladı lekelenme 2 3 kere cok yogun kanama yasadım bol bol dinlenmek lazım ben hic birşey yapmamaya calısıyorum

Kaybınıza çok üzüldüm başınız sağolsun Evet biraz rahat olmak gerekiyor haklısınız rabbim hayırlı yazılar yazmış olsun. Çok şükür kanama durdu ama tetikteyiz artık hep.

9 hafta 4 gün canım ilaç verdi ama kullanmaya korkuyorum bulantı ilacınıda
Bende prilam kullanıyorum. 4 kilo verince, içtiğim suyu bile çıkarınca mecbur kaldım ama doktorum hiçbir zararın olmadığını söyledi. İlaç hamileler için özel yapılmış. Kusmalarım bitmedi ama en azından gece uyuyabiliyorum. Gece bile beni uyandırıyordu bulantı kusmaya kalkıyordum reflü gibi oluyordu yatınca o hissiyat geçti bu ilaçla

Canım çok şükür birseyi yokmuş bebişin geçmiş olsun
Allah korusun miniği, sağlıkla devam etsin inşallah
Kızlar ozele gidenler muayene ucretiniz ne kdr
Kocaelideyim 120 tl ödüyorum.
Benim gibi olan var mı acaba hic guzel uyuyamıyorum yarım saatte bir uyanıyorum daraldı geliyor içime kalkıyorum
Benn! Son 3 4 gündür mahvoldu uykularım Derin uykuya dalamıyorum dalsam çok sürmüyor uyanıyorum uyanınca geri zor dalıyorum falan işkence oldu.

Lekelenmelerin varsa yürüyüş yapma canım benimde 7 haftada başladı lekelenme 2 3 kere cok yogun kanama yasadım bol bol dinlenmek lazım ben hic birşey yapmamaya calısıyorum
Benimde öğrendiğimden beri var ne yazik ki ilac da igne de fayda vermedi. Artık yapmıyorum canım doktor izin vermişti oyle başlamıştım yürüyüşe ama bana iyi gelmiyor anladım. Dediğin gibi en iyi gelen şey dinlenmek bende artık öyle yapıyorum. Çok geçmiş olsun sanada. İnşallah bir daha yaşamazsın

Kaybınıza çok üzüldüm başınız sağolsun Evet biraz rahat olmak gerekiyor haklısınız rabbim hayırlı yazılar yazmış olsun. Çok şükür kanama durdu ama tetikteyiz artık hep.
saol canim
ayrica kanamanin durmasina cok sevindimm lutfen dinlen sters yapma ve beslenmene dikkat et ..saglikla guzellikle gelsin kuzun

Cok sagol cnm . Ins tekrar duzene girer uykuların

Amin canım insallah rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…