2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Pendik’teki medipole hiç gitmedim ama hiç sevmediğim bir dr oranın başhekimi olmuş onun için gitmem oraya. Herhalde çok geniş değildir dar bir binaya benziyor dışardan. Ada tıp ta çok doğum yapan tanıdığım var Ersoy da da memnunlar sıkıntı yaşamadılar. Emsey zaten evlerden Irak. Orayla sıkıntı yaşamayan yok herhalde.

Bnde cok yuzustu uyurum daha simdi gobek buyumediginden bsey olmz sanrm

Dr a sordum istediğin gibi uyu zaten sonradan o müsade etmeyecek istesen de yatamayacaksın dedi

Kız bebek çok bulantı yaparmış diyooolaaa. Benim sabahları oldu bir tek oda kusturmadı rahatsız etti sadece böyle otobüs minübüs tutmuş gibi. Az kaldı sizinde inşallah geçecek.

Benim kızlarda aşırı aşırı bulantım olmuştu dr um da kız ve ikiz olduğu için çok sıkıntı çektin dedi. Ama bence 2. Hamilelik daha kolay geçiyor ilkine nazaran. Erkek gibi dedi bana dr ondan mı mide bulantım azdı bilmiyorum. Ben 2. Hamilelik olduğu için diye düşündüm etrafımdakilerde de genelde öyle olmuş.

benim ilki kızdı onda da olmamıştı pek bulantım ama şimdi kiminle konuşsam görüşsem senin oğlun olacak diyor. Bulantın yok kesin kesin erkek diyorlar.

Kızlar merhaba sanki dudağımda uçuk çıkacak gibi hissediyorum daha 4 haftalıkken genel test yapmışlardı toksoplazma vb rahatsızlığım var mı diye yine aynı şekilde cmw virüsünede bakıldı cmw ıgg pozitif ıgm negatif çıkmıştı daha önce geçirmişim ama şuan negatif durumda demek oluyormuş bir zararı yok diyordu. Ama şuan gene uçuk çıkıcak gibi hissediyorum ve korkuyorum bunu yaşayan varmı

Kız bebek çok bulantı yaparmış diyooolaaa. Benim sabahları oldu bir tek oda kusturmadı rahatsız etti sadece böyle otobüs minübüs tutmuş gibi. Az kaldı sizinde inşallah geçecek.
Ayy bilmiyorum saglikli olsun kiz erkek farketmez:) etrafimda herkes erkek diyor bi tek babam kiz diyor:) o da kiz cocuklarina asiri duskun ondan sanirim artik 3. Kutu ilaca baslamiyim istedim 2 kutu prilam bitirdim.. ama ilac bittiginden beri ben de bittim insalah bu hafta sondur biter gider

Cmv ye bağışıklığınız oluşmuş bakıldığı sırada cmv virüsü yokmuş vücutta ancak cmv pozitif olursa advite testi yapıp ne zaman virüsü geçirdiğiniz tespit ediliyor şuanda sizin cmv igm pozitif olursa bu durum önemli olabilir. 12. Haftaya kadar etkiliyor diye biliyorum. Kaçıncı haftadasınız? Doktorunuzla görüşme şansınız varsa mutlaka sorun bence soru işareti kalmamış olur hem.

İnşallah geçer kısa zamanda Sağlıklı olsun kız erkek hiç farketmiyor. En önemlisi sağlık

Yazdım kendine cvp bekliyorum şuanda 11. Haftadayım çok korkuyorum gerçekten..

Yazdım kendine cvp bekliyorum şuanda 11. Haftadayım çok korkuyorum gerçekten..
Benim yazdıklarım tedirgin etmedi sizi değil mi? Bir arkadaşım cmv ıgg pozitifti igm si de pozitif çıkınca advite testi yapıldı ama o 6-7. Haftalık hamileydi. 3-4 ay önce geçirdiği tespit edildi advite testiyle. Sizi korkutmak istemem sadece üzerinde durup detayını öğrenmeniz için yazdım. İnşallah güzel haber alırsınız.

A agnessu gebelikte uçuk diye arattım googledan. Doktor sitesinde çok kişi yazmış ve doktorlar sorun olmayacağını söylemiş bi okuyun isterseniz.

Eklentiler

• E6CBE4B3-7600-46AF-A817-779D10633C6B.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 27
Ay sol kasigima agri girdi 30 dk yürüyüş 20 dk kol egzersizi ustune banyo yikadim dus aldim yemek yaptım simdi yemekler ocakta pisiyor ben kendimi koltuga attim butun gun yatmistim 1 saatte yine pertim cıktı uzaniyorum . Butun gun yatmaktan yoruldumya uykulu halsizlik hali Surekli sıkıldım cok evde oturmaktan 1 saat is yapincada pertim çıkıyor sizde nasil durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…