2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bacak arası yastık iyi geliyor birde özel yastıklar var hamileler için destek yastığı. Bende yüzüstü yatıyorum malesef
Bacak arasi bana gore ya illa bi sol yuz ustu donunce ayagimi atip esim yoksa bi yastigada sarilmam sart hatta genelde kafamdaki yastigi alip onun yarisiyla kafami kapatip ona sarilip sola donuk yuzustu yatiyorum

Iyi bari şimdilik uyuyalimya en sevdigimde yüzüstü noluck bilmem

Hayatımın en zor günlerini yaşıyorum resmen. Nezle oldum bu sefer de. Yani nezle olduğunu varsayıyorum. Burnum fena akıyor. Boğazım çok hapşırdığım için tahriş oldu. Başım da ağrıyor. Artık bulantım bile hafif bunun yanında.
burnum tıkandı, boğazım kurudu nefes almakta çok zorlanıyorum.Korona olmuş olma ihtimalim var mı acabaya

Suan da sanki bana hic o rahat batmicakmis gibi geliyor su bi taneyi hayirlisiyla dogurup kucagima aliim saglikla baska bir istegim yok

Cok gecmis olsun canim. Hic hastalikli biriyle konustun gorustun mu? Ates, eklem agrisi var mi? Yemekler de tat alamama var mi? Eger bahsettigun sikayetler uzerine bunlardan bi tanesi varsa hemen bi test yaptir derim.. insallah degilsindir ama en azindan icin rahatlar.

Geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım aynı zamanda bende ateş basmaaıda oluyor yani ateşim hep 36,9 37 ama anında geri düşüyor normal dedi doktor bu süreçte ilaç kullanamadığımız için toparlayamıyoruz bol bol C vitamin içerikli gıdalar al ve kimseyle görüşmeyip dinlen hamilelik belirtilerinlede birleşmiş nezle içiniz rahat eder bir test yaptırın.

Kuzum zaten normalde de yemeklerden tat almıyorum. Ateş benxe yok. Eklem ağrısı vs de yok. Hastalıklı bırıyle de görüşmedim diye biliyorum.

Umarım öyledir. O kadar halsizim ki

Çok geçmiş olsun. Elmaları çekirdekleri ile kaynat, ocağı kapat, ıhlamur at içine 5 dk demlensin, süz. Sonra az tarçın, zencefil, limon sık,bal,karabiber at. Çok çok iyi geliyor. Mideni bulandırmazsa güzelce iç. İnşallah hemen toparlarsın.

Çok geçmiş olsun canım ya.Bol bol c vitamini tüket.Sivi al.Hem Mevsim gecişi hem de hamilelikte bağışıklık çok zayıflıyor.Cok dikkat et kendine.

Merhaba kızlar biz bugun 10+6 gün olduk 73 kilo ile hamile kalmıştım mide bulantısı fazlasıyla yaşadım şuan 66 kilo oldum doktor normal dedi ama son 1 haftadır aşırı bir iştahım açıldı yedikçe yiyesim geliyor sizde durumlar nasıl

Bende 10+5 im. Mide problemi olmadığı için kilo vermedim hatta 1 kilo aldim bile iştahım normal, daha artışa geçmedi haftaya dr kontrolüm var. Bayadır gitmedim merakla bekliyorum.

Bende bugün tam 10 haftadyım. Bende 2 3 kilo verdim. Sabah uyandığımda bşy yok ama kahvaltıdan sonra su içmeye başlıom öğleden akşam yemeğe kadar yanma bulantı oluo cıkaramıom da. Ama yemekten sonra mecbur kendim cıkarıom yoksa cok fena oluom. Cok az yiyorum zaten oda cıkıo.

Kızlar günaydın. Bugün 10.haftaya girdik şükür elhamdülillah haftaya perşembe kontrole gideyim diyorum. En son memlekette gitmiştim 7+5te.ordaki Dr 3 hafta sonra gel demişti yani 1 Eylül gibi. Memleketten geldim İstanbula burda Dr arayışındayım 1 2 tane aklımda var onlara gidicem inşallah. Ama her kontrole gidişimde korkarak gidiyorum çünkü kalp atışı durur die korkuom Allah korusun inşallah ilk bebeğimi kaybettiğim için bunda da aşırı evham yapıom ama devamlı gidip bebeğimi rahatsız etmekte istemiyorum. Perşembeye kadar sabretmem gerek. İçinizde bnm gibi korkan var mı yoksa ben mi gereksiz evham yapıom. saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah Allahım Amin amin amin

Bende 10+5 im. Mide problemi olmadığı için kilo vermedim hatta 1 kilo aldim bile iştahım normal, daha artışa geçmedi haftaya dr kontrolüm var. Bayadır gitmedim merakla bekliyorum.
Maşallah canım hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız çok heyecanlı çok güzel bir duyguymuş cinsiyetini merakla bekliyorum cinsiyeti konusunda tahmin var mı sanki benimki erkek olacak gibi hayırlısıyla sağlıkla gelirler inşallah

Bende öyleydim canım midem de birşey yoktu artık mide asidi çıkıyordu şuan çok şükür iyiyim hayırsılıyla sağlıkla bebişimizi kucağımıza alırız inşallah cinsiyet tahminin var mı sanki ben erkek olacak gibi hissediyorum ama dediğim gibi hayırlısyla sağlıkla gelsin cinsiyet önemli değil insan ama ister istemez merak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…