2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa cok merak ettigim bi konu var, ilk hamileliginde cok bulantisi olan arkadaslar ikinci kez hamile kalmaya nasil cesaret ettiniz
O dediğin benim işte... İlkinden sonra daha da cesaret etmem dedim ama insan kardesi olsun diye cesaretleniyor. Ha bi de bulantisi olmayan arkadaslarim oldu benim de olmaz belki bu defa dedim ama şu an bu satirlari yazarken bile midem agzimda

Yaa cok merak ettigim bi konu var, ilk hamileliginde cok bulantisi olan arkadaslar ikinci kez hamile kalmaya nasil cesaret ettiniz

benim de tam tersi oldu hamileliği hep güzel hatırlıyordum bunda bulantım olunca bu neymiş dedim 3. zor artık

Kızlar 2li test yaptırdınız mı yaptırdıysanız hangi haftalarda gittiniz. Ben 10 hafta olcam yarın inşallah. 11 hafta Olumca gitsem geç mi kalırım. Gerçi yaptırsam mı onu da bilmiom yaştan dolayı risk çıkar die düşünüyorum 35 yaşındayım çünkü ilk gebeliğim.

11-14. Haftalar arasında yapılıyor. Yaptırın bence. Hamilelikteki önemli taramalardan biri.

Valla ayakta alkisliyorum sizi Suanda Allahim diyorum bunu sen saglikli sihhatli kucagima ver daha da baska bisi istemiyorum diyorum

Ilkinde çok azdı bulantim.Hatta iştahım da gayet iyiydi.Ve ne kanama ne lekelenme hic olmadi.Cok rahat bi hamilelik gecirdim
Bunda nerdeyse hiçbirşey yiyemiyorum.Kusma yok keske olsa bulantı feci.Bi de kanamalar falan eklenince.Neyse buna şükür artik.Saglikla alalım da kucağımiza hepimiz de.

Ya cok zor Allah yardımcın olsun.

Demekki hic alakasi yok 1.2. Hamileligin birbiriyle.. amin canim saglikla alalim insallah

Allah gönül geniş
Benimde doktorum şimdi cmvnin uçukla alakası yokmuş soğuk algınlığı ve ateşli bir hastalıkla alakalıymış
Ama mesela benim doktorum tahlil açıklamasını yaparken uçuğu da atlatmışsın demişti. Uçuk herpes virüsüymüş. Bende okudum. Neyseki çok şükür korkulacak bişey yokmuş. Hemen yazdım size aslında rahatlayın diye ama görmediniz sanırım.

çok teşekkür ederim tabiki bilgilendirdiğiniz için en azından bende yeni şeyler öğreniyorum sizler sayesinde . Ben herpes virüsden kaynakşı olduğunu okuyunca uçukla cmv nin alakası olduğunu düşünüp panikledim meğersem cmv başka bir hastalıkmış ama herpes virüsün türünden bir virüs müş.

Evet ben uçuk geçiririm hep zaten oldu olası özellikle ateşli hasstalık geçirirsem hemen uçuk çıkardı. Demekki buymuş diyorum kendime tanı konulmadı tabiki ozaman

Bir de şöyle bir durum var, gerçekten unutuyorsun, daha bu hamileliğin başı, son aylar krampları var sancıları var, doğumu var lohusalığı var, yenidoğan zamanı gazları anlamadığın ağlamalar büyüdükçe de başka şeyler. insana yaşarken zor gelen şey bile sonradan öyle gelmiyor seviyorsun çünkü bir gülüşüne unutuyorsun, o uyuyunca sanki hiç bir şey olmamış yarın her şey başka olacak diyorsun bir de büyüdükçe zorlaşır derler ama tabi sonuçta ihtiyaçları istekleri değişiyor da yine de insan öğreniyor kolaylaşıyor bence. sonra diyorsun ki bana rahat battı bir tane daha doğurayım

3 gündür aşırı derecede mide yanması var. Bende zaten reflu vardı ama bi talcid atiyodum geciyodu. Simdi ilac da icemiyorum. Sabah aksam ayran içiyorum geçsin diye. Boğazım komple yandı.

ben hiç unutmadım valla onun için hiç istemedim ama Allah verdi hamilelikten bulantılardan çok daha zorları var mesela 2 yaş Yada 1. Sınıf Allah’tan aşırı bir sevgi varda Allah sabrını gücünü veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…