2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 75 le Kldim 78 olmuşumdur simdiden korkuyorum tartilmaya boy 176 dev gibi olucM yineya hem boy hwm kilo ayi gibi olucam napcaz bilmem ya bu kilolari
Nilay keçeci diye bir diyetisyen var kabak detoxu var denesem mi diyorum...Vazgeçiyorum 3 günde 2,5-3 kilo veriliyor.

Amin canim insallah tek dileğim bu

Nilay keçeci diye bir diyetisyen var kabak detoxu var denesem mi diyorum...Vazgeçiyorum 3 günde 2,5-3 kilo veriliyor.
Yokya o odemden gidiyor biseye yaramiyo kendine eziyet etme sana Dediğim swyi kendimde yapamiyorum ama zararli karbonhidrati birak makarna pilav hamur isi cikolata kurabiye . Sebze meyve protein beslen ve yuruyusde yaparsan ki ben yuruyusu yapıyorum. O zmn cok almayiz . Bu arada trendyolda indirim varms 200 ml lik lierac catlak kremi 135 e aldim . Siparis verdim simdi bio oil 85 tl onun yerine indiriimden lierac alsan daha etkili olablr

Ben migrosdan arifoglu nun çatlaklar için olan yağını 30tl ye aldım.Kozmetikte bayramda yüzde elli indirim vardı.Bio oil de vardı indirim ama almadım.Keske alsaydım diyorum.Mustela lierac ilk hamileligimde kullandım hemde düzenli ama çatlak oldu yinede hemde nasıl ya.Ilk hamileligim 65le başladım.76 ile bitti.Bunda 57le başladım.Ya fazla kg almak istemiyorum.Düşük riskimiz var hafif egzersizi geçtim yürüyüş bile yapamıyorum.

Evet kredi kartı kesim tarihi yarın o yüzden 2 gün sonra alıcam bende Bio oil kullandım memnundum ama lierac baya iyi diyorlar kararsız kaldım bakalım.
işte sabah kahvaltıda ekmek yemiyorum öğlen sebze yiyorum akşam cozutuyorum. Yada bütün gün iyi ertesi gün bir kase çerez yiyorum. Paketli gıda çikolata vs yok hayatımda. Açlığımı bastırsın diyorum bir dilim ekmek peynir yiyim diyorum 3-4 dilime çıkıyor ekmek yani bıraksalar neler yiyecem bir meyve oluyor 3 meyve

Birde çatlak kremini doğumdan sonrada kullanmak lazım çünkü vucüt küçülüyor. Büyürken ve küçülürken kullanmak gerekiyor. Birde genetik diyorlar. Annem 4 çocuk doğurmuş hiç çatlağı yok. Annelerde varsa özellikle dikkat edin kızlar. Yağlı güreşçi gibi sabah akşam yağlayın kendinizi

Burası görünüşte büyük gibi ama bende hiç gitmedim. Adatıp öyle evet. Emseye de gitmedim ama araştırmıstım geçen yıl fiyatları uymadı bana. Medipol den daha uygun hastaneler var aslında ama bilmiyorum Bi denicem orda şansımı beğenmezsem hastane değiştiririm. Gideceğim Dr doç.

Ahhh keske annemin genetigine cekseydim hic bulantisi olmamis afedersiniz klozetten kaldiramadim kafami kusamadim da ama ben bugun mahvoldum nolur gecsin su bulantilar yaa aglamak istiyorum.

Merhaba sevgili hamişler :)
Başına gelen varmı bilmiyorum ama size sormak istedimm Rahim de şişkinlik hisseden hamileliğin başlarında ve sonra azalan oldu mu aceba :) bende şişkinlik daha fazlaydı ama şuan biraz daha indi sanki neyden kaynaklıdır bilen var mı

Bende öyleyim yüzüstü uyuyamazken şimdi uyuyabiliyorum hazmettim herhalde çocuğu diyorum

İnşallah gönlüne göre olandır. Doktor kesinlikle önemli. Emsey’de kendi doktorunun gelmesi için bile extra para ödeniyordu o zaman.

Ahhh keske annemin genetigine cekseydim hic bulantisi olmamis afedersiniz klozetten kaldiramadim kafami kusamadim da ama ben bugun mahvoldum nolur gecsin su bulantilar yaa aglamak istiyorum.
Kız bebek çok bulantı yaparmış diyooolaaa. Benim sabahları oldu bir tek oda kusturmadı rahatsız etti sadece böyle otobüs minübüs tutmuş gibi. Az kaldı sizinde inşallah geçecek.

Bndede siskinlik vardi gobekde hele davul gibiydi kabizlik bile yasadim 1 hafta . Sonuc bu hafta hemaroid oldugum ortaya cikti . Bilmiyrm bnde sebebini ama suan ole siskinlik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…