2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bana verilende aynı içtim öyle iyi geldiki sonrada içmeden dayanıyım dedim çok endişelendim ama tekrar başlıycam sanırım durmadan kusuyorum su bile içemiyorum

Evet doğru bende 1 kez kullandım onu hemen fayda etti ama endişelendim sonra söylediğiniz iyi oldu içim rahatladı şuan teşekkür ederim

Hanımlar merhaba, ben de bugün 12+1 deyim, sabah bebişimin ense kalınlığı burun kemiği kontrol edildi bir de kan verdim herşey normaldi, doktorum herşey çok güzel dedi. Tabi kan sonuçları ile birlikte sonuçlar haftaya çıkacak. Artık d vitamini ve demir takviyesine başladık. Bebisi ogrendigimden beri çok dengeli besleniyorum öğrendiğimde 70 kiloydum bugün doktor tarttı 66 kilo çıktım o biraz aklıma takıldı, artık bulantılarım da geçti. Maşallah nazar değmesin hamileliğin en keyifli dönemine başlıyorum

Evet canım, iptal ettim randevuyu zaten, doğru diyorsunuz, hayırlısı inşallah kucağımıza alırız hepimiz sağlıklı bi şekilde

Maşallah darısı bizlere

Valla ben normal mi bilmiyorum daha dr a göstermedim

Free bhcg 40,7
Papp-a 1,34
Hayırdır ne oldu ki?

Canim rapor analizini almadjim daha oglumdakiyle karsilastirdim sadece oglumdaki rakamlar baya buyuk bunda küçük endiselendim randevumda haftaya sali sizlere sormak istedim sen benden önce gösterirsen bana yaz olur mu? Analiz daha o emli aslında ama İnternet ortamında vermiyor çoğu yer hastaneye gidip almak gerek...guzel haberlerini bekliyorum.ayrica yazdığın için de çok tsk ederim cok tsk ederim bir annenin endişesini göz ardı etmeyip yazdığın için Allah razi olsun.saglicakla al yavrunu kucagina.

Gozun aydin cnm . Ayy ne gzl kilo vermissin ya keske bende versem

amin hepimiz inşallah Bu yüzden buradayız hepimiz bilmediklerimizi endişelerimizi soralım diye anladığım kadarıyla doktor kendi ölçümlerini ve bu çıkan tahlil sonuçlarını karıştırıp bir rapor hazırlıyor. Yaş vs farklılık gösteriyor olabilir. Endişe etme. Bütün araştırırken gördüm ikili test yaptıran 100 kişiden 30 u yüksek riskli çıkıyormuş. Riski yüksek çıkan 30 kişiden 1 tanesinin çocuğu Problemli oluyormuş. İnşallah hiç birimiz yaşamayız bu stresi

Ben 3 kilo aldım daha asla bişey veremem 100 kiloyla doğurucam bu gidişle
Hiç alamayacaktım güya bende. Dikkat etmeye çalışıyorum ama bi yerden patlak veriyor. Kahvaltı iyi öğlen iyi akşam canavar gibi yiyorum akşamı hafif geçirirsem gece açlıktan uyuyamıyorum geçen sefer şeker yüklemesinde sınırdaydım. Akşamları evde biraz hareket olsun diye leslie diye bir kadın var onun videolarıyla yürüyüş yapıyorum ama tırt yani. İpin ucunu kaçırıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…