2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende erkek gibi hissediom ama 5 tane yeğenim var 4tanesi kız 1 tanesi erkek dediler. Annemin köyden Bi komsu su da daha hamile oldgumu bilmiyordu ve kızım oldgunu görmüş. Anneme sölemiş annemde hamile evet ama belli deil demiş. Rüyamda hep erkek bebek görürdüm hamile olmadan önce ama geçenlerde kız bebek emzirdiğimi gördüm. Öncelikle saglıklı olsun tabi ilk bebeğim. İnşallah saglıcakla kucagımıza alırız Amin amin amin

Canım bende aynı durumdayım 3 haftada bir gidiyorum, daha önce de bir kaybım var, ama aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum sonuçta bir çok kişi düşük yapıyor ama sonrasında sağlıklı çocukları oluyor, bizim neden olmasın diyorum, Rabbim büyük iyi düşünelim iyi olsun insaallah sağlıklı ilerler hepimizinki doğumu hangi hastanede yapacağımızı, hastane çantasına neler koyacağımızı konuşuruz

Ben varım . Benim de ilk bebeğimin kalbi durmuştu . Şimdi 10 günde bir ultrasona girmeden rahat edemiyorum . Ama seni tebrik ederim bak 3 hafta dayanmışsın

Ben varım . Benim de ilk bebeğimin kalbi durmuştu . Şimdi 10 günde bir ultrasona girmeden rahat edemiyorum . Ama seni tebrik ederim bak 3 hafta dayanmışsın
Saol canım. Bebeğimi rahatsız ederim diye sanırım 11 hafta olunca gideyim dedim artık. Saglıcakla kucagımıza alırız inşallah

Amin canım inşallah

Günaydın cnm. İlk gebeliği kayıpla sonuclananlar galiba daha bir evham yapıyor bende öyleyim. En son kalp atışı için gittim bende 7+2de. acile gitmemi saymazsak tabi. Bende haftaya perşembeye randevu aldım. İnşallah doktordan mutlu bir şekilde çıkacağız iyi dusunelim iyi olsun. O yaşadığımız imtihanlar yaşandı bitti simdi güzel günler bizi bekliyor

Gecmis olsun umarim çabuk atlatırsın. Ihlamur hamilelikte tavsiye edilen bir bitki çayı icmeye calis inşallah iyi gelir sanada. Çok birsey yiyemedigimizden bagisikligimiz düşüyor coronadan değildir inşallah

İnşallah amin kuzum

Özellikle ikiz annelerine sorum bir iş yapıyorum mesela soluk soluğa kalıyorum bu normal mi ya ilk kızımda hiç böyle değildi

Canım ben ilk başlarda kanama geçirdiğim için şuan hiçbir iş yapmıom devamlı yatıom. Eşim saolsun yapıo herşeyi. Devamlı yatmak zararlı mı kafama takıldı ya

dünden beridir hafiften hareketleri hisseder oldum tabi bu gebelik sayısına göre değişiyor ilk gebeliklerde 4.ten sonra hissediliyo 2.de daha erken.Benim 3.olunca daha da erken hisseder oldum heralde

Merhaba canım aynı şeyi dün yazmıştım ben de aynı şeyleri yaşadım ilk hamilelikte o yuzden bunda sürekli gitmek istiyorum, ama arkadaşlar kovid den dolayı hem bebeğin sağlığı için gitme dedıler vazgectim en azından bu hafta kendımı frenliycem, yıne de sen bilirsin 3 hafta olmuş senin, ben gecen hafta görmüştüm

Bende mecbur bekleyim diom canım en azından 11 hafta olsun

ben de 11+2 yim en son 7haftalıkken gitmiştim. Bu cumartesi 11+4 ken gidicez inşallah.
kalbi hala atıyor mu hala benle mi diye merak içindeyim. öğretmenim seminerler başladı hatta bugün ilçe zümre toplantısı vardı. şimdi eve girdim bacaklarımla eklem ağrıları var halsizlik başladı akşam da burnum tıkalıydı. öğretmen arkadaşlardan şüphelenip test yaptıranlar oldu. bir haftadır alt karın ağrılarım var. acayip evhamlıyım. İçimi rahatlatmak için hatime başladım iyi geliyor ama yine de iki gün sonrasını iple çekiyorum. İnşallah bebişlerimiz iyidir ve sağlıklıyızdır

dünden beridir hafiften hareketleri hisseder oldum tabi bu gebelik sayısına göre değişiyor ilk gebeliklerde 4.ten sonra hissediliyo 2.de daha erken.Benim 3.olunca daha da erken hisseder oldum heralde
Hareketleri hissetmek için henüz çok erken değil mi yaa benim ilk gebeliğim ben de biran önce hissetmek istiyorum

Canım ben ilk başlarda kanama geçirdiğim için şuan hiçbir iş yapmıom devamlı yatıom. Eşim saolsun yapıo herşeyi. Devamlı yatmak zararlı mı kafama takıldı ya
Insanin doktoru biraz da kendisi aslinda cnm. Ben kalp atışını duyduğum gun doktora yürüyüş yapabilir miyim diye sordum lekelenmelerim vardı ozellikle sordum yapabilirsin sıkıntı yok dedi. Yürüyüşe başladım 2. Gunu kanamam oldu acilde yattım ve kesenin yaninda kanama alani oluştu. Bende yürüyüşu bıraktım. Eger sanada iyi gelmiyorsa is yapmak yat dinlen zarari olmaz kanamasi olanlara zaten lavobo disinda kalkmayın diyor doktorlar. Iki haftamız kaldi ondan sonra daha rahat ederiz inşallah

İnşallah canım amin inşallah sen de bşy yoktur. Eşimde öğretmen onunda bugün zümresi var. Bende öğretmenim ama ben atanamayan öğretmenim maalesef. Allah yardımcınız olsun seminerlerde baya artış oluo Allah korusun.

Benimde ilk gebeliğim düşük oldu ıkıncide kalp atışı durdu sonrasında risk almamak için tüp bebek denedik çok şükür oğluma kavuştum i
Şimdide kendiliğinden oldu yine 13. Haftadayım 8+6 da gittim ilk izindeyim şindi pazartesi tekrar gidicem. 12+5 olacak inşallah bebeğim sağlıklıdır umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri

İnşallah canım

Umarım öyledir. O kadar halsizim ki
Cok uzuldumya corona degildr umarm iyice paranoya olduk hasta olunca bile acaba coronamiki diye dusunuyo insan . Ama artik belirtileri hafiflems coronaninda . Belirtilerine bi tekrar bak netten varsa git hemen . Ama nezle diyosan bol bol c vitamini al ve dinlen canim dinlenerek gececek caresi yok mevsim de değişecek nerede oturuyosun bilmem ama belki hava degisimi olduysa ondsndir . Cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…