- 27 Kasım 2018
- 3.793
- 4.181
- 133
Bende erkek gibi hissediom ama 5 tane yeğenim var 4tanesi kız 1 tanesi erkek dediler. Annemin köyden Bi komsu su da daha hamile oldgumu bilmiyordu ve kızım oldgunu görmüş. Anneme sölemiş annemde hamile evet ama belli deil demiş. Rüyamda hep erkek bebek görürdüm hamile olmadan önce ama geçenlerde kız bebek emzirdiğimi gördüm. Öncelikle saglıklı olsun tabi ilk bebeğim. İnşallah saglıcakla kucagımıza alırız Amin amin aminBende öyleydim canım midem de birşey yoktu artık mide asidi çıkıyordu şuan çok şükür iyiyim hayırsılıyla sağlıkla bebişimizi kucağımıza alırız inşallah cinsiyet tahminin var mı sanki ben erkek olacak gibi hissediyorum ama dediğim gibi hayırlısyla sağlıkla gelsin cinsiyet önemli değil insan ama ister istemez merak ediyor❣
Canım bende aynı durumdayım 3 haftada bir gidiyorum, daha önce de bir kaybım var, ama aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum sonuçta bir çok kişi düşük yapıyor ama sonrasında sağlıklı çocukları oluyor, bizim neden olmasın diyorum, Rabbim büyük iyi düşünelim iyi olsun insaallah sağlıklı ilerler hepimizinki doğumu hangi hastanede yapacağımızı, hastane çantasına neler koyacağımızı konuşuruzKızlar günaydın. Bugün 10.haftaya girdik şükür elhamdülillahhaftaya perşembe kontrole gideyim diyorum. En son memlekette gitmiştim 7+5te.ordaki Dr 3 hafta sonra gel demişti yani 1 Eylül gibi. Memleketten geldim İstanbula burda Dr arayışındayım 1 2 tane aklımda var onlara gidicem inşallah. Ama her kontrole gidişimde korkarak gidiyorum çünkü kalp atışı durur die korkuom Allah korusun inşallah ilk bebeğimi kaybettiğim için bunda da aşırı evham yapıom ama devamlı gidip bebeğimi rahatsız etmekte istemiyorum. Perşembeye kadar sabretmem gerek. İçinizde bnm gibi korkan var mı yoksa ben mi gereksiz evham yapıom. saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah Allahım Amin amin amin
Ben varım . Benim de ilk bebeğimin kalbi durmuştu . Şimdi 10 günde bir ultrasona girmeden rahat edemiyorum . Ama seni tebrik ederim bak 3 hafta dayanmışsınKızlar günaydın. Bugün 10.haftaya girdik şükür elhamdülillahhaftaya perşembe kontrole gideyim diyorum. En son memlekette gitmiştim 7+5te.ordaki Dr 3 hafta sonra gel demişti yani 1 Eylül gibi. Memleketten geldim İstanbula burda Dr arayışındayım 1 2 tane aklımda var onlara gidicem inşallah. Ama her kontrole gidişimde korkarak gidiyorum çünkü kalp atışı durur die korkuom Allah korusun inşallah ilk bebeğimi kaybettiğim için bunda da aşırı evham yapıom ama devamlı gidip bebeğimi rahatsız etmekte istemiyorum. Perşembeye kadar sabretmem gerek. İçinizde bnm gibi korkan var mı yoksa ben mi gereksiz evham yapıom. saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah Allahım Amin amin amin
Saol canım. Bebeğimi rahatsız ederim diye sanırım 11 hafta olunca gideyim dedim artık. Saglıcakla kucagımıza alırız inşallahBen varım . Benim de ilk bebeğimin kalbi durmuştu . Şimdi 10 günde bir ultrasona girmeden rahat edemiyorum . Ama seni tebrik ederim bak 3 hafta dayanmışsın
Amin canım inşallahCanım bende aynı durumdayım 3 haftada bir gidiyorum, daha önce de bir kaybım var, ama aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum sonuçta bir çok kişi düşük yapıyor ama sonrasında sağlıklı çocukları oluyor, bizim neden olmasın diyorum, Rabbim büyük iyi düşünelim iyi olsun insaallah sağlıklı ilerler hepimizinki doğumu hangi hastanede yapacağımızı, hastane çantasına neler koyacağımızı konuşuruz
Günaydın cnm. İlk gebeliği kayıpla sonuclananlar galiba daha bir evham yapıyor bende öyleyim. En son kalp atışı için gittim bende 7+2de. acile gitmemi saymazsak tabi. Bende haftaya perşembeye randevu aldım. İnşallah doktordan mutlu bir şekilde çıkacağız iyi dusunelim iyi olsun. O yaşadığımız imtihanlar yaşandı bitti simdi güzel günler bizi bekliyorKızlar günaydın. Bugün 10.haftaya girdik şükür elhamdülillahhaftaya perşembe kontrole gideyim diyorum. En son memlekette gitmiştim 7+5te.ordaki Dr 3 hafta sonra gel demişti yani 1 Eylül gibi. Memleketten geldim İstanbula burda Dr arayışındayım 1 2 tane aklımda var onlara gidicem inşallah. Ama her kontrole gidişimde korkarak gidiyorum çünkü kalp atışı durur die korkuom Allah korusun inşallah ilk bebeğimi kaybettiğim için bunda da aşırı evham yapıom ama devamlı gidip bebeğimi rahatsız etmekte istemiyorum. Perşembeye kadar sabretmem gerek. İçinizde bnm gibi korkan var mı yoksa ben mi gereksiz evham yapıom. saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah Allahım Amin amin amin
Gecmis olsun umarim çabuk atlatırsın. Ihlamur hamilelikte tavsiye edilen bir bitki çayı icmeye calis inşallah iyi gelir sanada. Çok birsey yiyemedigimizden bagisikligimiz düşüyor coronadan değildir inşallahHayatımın en zor günlerini yaşıyorum resmen. Nezle oldum bu sefer de. Yani nezle olduğunu varsayıyorum. Burnum fena akıyor. Boğazım çok hapşırdığım için tahriş oldu. Başım da ağrıyor. Artık bulantım bile hafif bunun yanında.
burnum tıkandı, boğazım kurudu nefes almakta çok zorlanıyorum.Korona olmuş olma ihtimalim var mı acabaya
İnşallah amin kuzumGünaydın cnm. İlk gebeliği kayıpla sonuclananlar galiba daha bir evham yapıyor bende öyleyim. En son kalp atışı için gittim bende 7+2de. acile gitmemi saymazsak tabi. Bende haftaya perşembeye randevu aldım. İnşallah doktordan mutlu bir şekilde çıkacağız iyi dusunelim iyi olsun. O yaşadığımız imtihanlar yaşandı bitti simdi güzel günler bizi bekliyor
Canım ben ilk başlarda kanama geçirdiğim için şuan hiçbir iş yapmıom devamlı yatıom. Eşim saolsun yapıo herşeyi. Devamlı yatmak zararlı mı kafama takıldı yaGünaydın cnm. İlk gebeliği kayıpla sonuclananlar galiba daha bir evham yapıyor bende öyleyim. En son kalp atışı için gittim bende 7+2de. acile gitmemi saymazsak tabi. Bende haftaya perşembeye randevu aldım. İnşallah doktordan mutlu bir şekilde çıkacağız iyi dusunelim iyi olsun. O yaşadığımız imtihanlar yaşandı bitti simdi güzel günler bizi bekliyor
Merhaba canım aynı şeyi dün yazmıştım ben de aynı şeyleri yaşadım ilk hamilelikte o yuzden bunda sürekli gitmek istiyorum, ama arkadaşlar kovid den dolayı hem bebeğin sağlığı için gitme dedıler vazgectim en azından bu hafta kendımı frenliycem, yıne de sen bilirsin 3 hafta olmuş senin, ben gecen hafta görmüştümKızlar günaydın. Bugün 10.haftaya girdik şükür elhamdülillahhaftaya perşembe kontrole gideyim diyorum. En son memlekette gitmiştim 7+5te.ordaki Dr 3 hafta sonra gel demişti yani 1 Eylül gibi. Memleketten geldim İstanbula burda Dr arayışındayım 1 2 tane aklımda var onlara gidicem inşallah. Ama her kontrole gidişimde korkarak gidiyorum çünkü kalp atışı durur die korkuom Allah korusun inşallah ilk bebeğimi kaybettiğim için bunda da aşırı evham yapıom ama devamlı gidip bebeğimi rahatsız etmekte istemiyorum. Perşembeye kadar sabretmem gerek. İçinizde bnm gibi korkan var mı yoksa ben mi gereksiz evham yapıom. saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah Allahım Amin amin amin
Bende mecbur bekleyim diom canım en azından 11 hafta olsunMerhaba canım aynı şeyi dün yazmıştım ben de aynı şeyleri yaşadım ilk hamilelikte o yuzden bunda sürekli gitmek istiyorum, ama arkadaşlar kovid den dolayı hem bebeğin sağlığı için gitme dedıler vazgectim en azından bu hafta kendımı frenliycem, yıne de sen bilirsin 3 hafta olmuş senin, ben gecen hafta görmüştüm
Kızlar günaydın. Bugün 10.haftaya girdik şükür elhamdülillahhaftaya perşembe kontrole gideyim diyorum. En son memlekette gitmiştim 7+5te.ordaki Dr 3 hafta sonra gel demişti yani 1 Eylül gibi. Memleketten geldim İstanbula burda Dr arayışındayım 1 2 tane aklımda var onlara gidicem inşallah. Ama her kontrole gidişimde korkarak gidiyorum çünkü kalp atışı durur die korkuom Allah korusun inşallah ilk bebeğimi kaybettiğim için bunda da aşırı evham yapıom ama devamlı gidip bebeğimi rahatsız etmekte istemiyorum. Perşembeye kadar sabretmem gerek. İçinizde bnm gibi korkan var mı yoksa ben mi gereksiz evham yapıom. saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah Allahım Amin amin amin
Hareketleri hissetmek için henüz çok erken değil mi yaa benim ilk gebeliğim ben de biran önce hissetmek istiyorumdünden beridir hafiften hareketleri hisseder oldum tabi bu gebelik sayısına göre değişiyor ilk gebeliklerde 4.ten sonra hissediliyo 2.de daha erken.Benim 3.olunca daha da erken hisseder oldum heralde
Insanin doktoru biraz da kendisi aslinda cnm. Ben kalp atışını duyduğum gun doktora yürüyüş yapabilir miyim diye sordum lekelenmelerim vardı ozellikle sordum yapabilirsin sıkıntı yok dedi. Yürüyüşe başladım 2. Gunu kanamam oldu acilde yattım ve kesenin yaninda kanama alani oluştu. Bende yürüyüşu bıraktım. Eger sanada iyi gelmiyorsa is yapmak yat dinlen zarari olmaz kanamasi olanlara zaten lavobo disinda kalkmayın diyor doktorlar. Iki haftamız kaldi ondan sonra daha rahat ederiz inşallahCanım ben ilk başlarda kanama geçirdiğim için şuan hiçbir iş yapmıom devamlı yatıom. Eşim saolsun yapıo herşeyi. Devamlı yatmak zararlı mı kafama takıldı ya
İnşallah canım aminben de 11+2 yim en son 7haftalıkken gitmiştim. Bu cumartesi 11+4 ken gidicez inşallah.
kalbi hala atıyor mu hala benle mi diye merak içindeyim. öğretmenim seminerler başladı hatta bugün ilçe zümre toplantısı vardı. şimdi eve girdim bacaklarımla eklem ağrıları var halsizlik başladı akşam da burnum tıkalıydı. öğretmen arkadaşlardan şüphelenip test yaptıranlar oldu. bir haftadır alt karın ağrılarım var. acayip evhamlıyım. İçimi rahatlatmak için hatime başladım iyi geliyor ama yine de iki gün sonrasını iple çekiyorum. İnşallah bebişlerimiz iyidir ve sağlıklıyızdır
İnşallah canımInsanin doktoru biraz da kendisi aslinda cnm. Ben kalp atışını duyduğum gun doktora yürüyüş yapabilir miyim diye sordum lekelenmelerim vardı ozellikle sordum yapabilirsin sıkıntı yok dedi. Yürüyüşe başladım 2. Gunu kanamam oldu acilde yattım ve kesenin yaninda kanama alani oluştu. Bende yürüyüşu bıraktım. Eger sanada iyi gelmiyorsa is yapmak yat dinlen zarari olmaz kanamasi olanlara zaten lavobo disinda kalkmayın diyor doktorlar. Iki haftamız kaldi ondan sonra daha rahat ederiz inşallah
Cok uzuldumya corona degildr umarm iyice paranoya olduk hasta olunca bile acaba coronamiki diye dusunuyo insan . Ama artik belirtileri hafiflems coronaninda . Belirtilerine bi tekrar bak netten varsa git hemen . Ama nezle diyosan bol bol c vitamini al ve dinlen canim dinlenerek gececek caresi yok mevsim de değişecek nerede oturuyosun bilmem ama belki hava degisimi olduysa ondsndir . Cok gecmis olsunUmarım öyledir. O kadar halsizim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?