2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kayıplarına cok üzüldüm Allah tekrar yasatmasin . Insallah bebegini sag saglim kucagina alirsin canim icini ferah tut . Acaba pihtilasmami var da haberin yok olablrmiki ilkinde kacinci haftada dusuk oldu 2.sinde ne zmn durdu kalbi

inşallah bebiş şans getirir canım en hayırlı zamanda atanır başka çocuklara da ışık olursun

Gaviscon içebilirsin dedi bana doktorum

gavisconu burda başka bir arkadaş da söylemişti. gidip alayım şimdi. teşekkürler.
ben varım. 2 haftada bir doktora gidiyorum. haftaya da gidicem 14. hafta olmuş olacak sonra 16'da cinsiyet için gidip 20'ye kadar bir daha gitmemeyi planlıyorum ama doktordan çıktığım saniye takıntılarım başlıyor. bu aralar toksoplazmaya taktım. ne zaman dışarda yemek yesem acaba nasıl pişirdiler diye düşünüyorum. ikili test sonucu da bu hafta çıkacak ama ben haftaya kadar bakmak istemiyorum. baksam da anlamayıp panik yapıcam. en iyisi doktora gidince sormak.

Hareketleri hissetmek için henüz çok erken değil mi yaa benim ilk gebeliğim ben de biran önce hissetmek istiyorum
Canım dediğim gibi benim 3.gebeliğim olduğu için erken hissetmeye başlamış olabilirim ama yanılmıyorsam hissediyorum sizde anlarsınız yani çok farklı

çok geçmiş olsun belirtilerin normal gribe benziyor ama yinede bir hastaneye gidip belirtilerini biraz abartarak test yaptır bence neticesinde riskli guruptasın.

Özellikle ikiz annelerine sorum bir iş yapıyorum mesela soluk soluğa kalıyorum bu normal mi ya ilk kızımda hiç böyle değildi

Evet normal olan bütün anormallikler normal merak etme sonuçta iki tane bebek taşıyorsun

Canım dediğim gibi benim 3.gebeliğim olduğu için erken hissetmeye başlamış olabilirim ☺ ama yanılmıyorsam hissediyorum sizde anlarsınız yani çok farklı
Merhaba benimde 2.gebeliğim. Dün bende hissettim yanılıyor muyum diye şüphe duydum ama aynı hissi sabah da hissettim ve tanıdık geldi

Merhaba benimde 2.gebeliğim. Dün bende hissettim yanılıyor muyum diye şüphe duydum ama aynı hissi sabah da hissettim ve tanıdık geldi
Bende geçen hafta sabah ve akşam hissettim gaz değildi eminim gaz daha yukardan oluyor. Sezeryan çizgisinin altında hissettim çok hafif ama. Bir daha da hissetmedim. Şimdide Arada ağrı oluyo kesin çok geriliyo tekmeliyor ben ağrı gibi hissediyorum diyorum ilk gebelikte hissetmek pek mümkün değil bence

Hiç halim kalmadı ya normalde tez canlıyım

Geçmiş olsun Canım benim arkadaşım korona oldu is yerinde 14 kişi oldu hepsi farklı şekilde geçirdi ama hepsinin ortak noktası tat ve koku kaybı koku kaybı öyle nezledeki gripteki gibi değil diyor kesin anlarsın yani sadece çok hafif tuz tadını alabiliyorum hiç koku alamıyorum diyordu. İnşallah değildir koku tat alabiliyorsan kesin değildir canim

Günaydın kızlar, inşallah herkesin gebeligi sağlıklı ilerliyordur, aranızda hic böbrek yada karaciger kisti olan var mı tada tanıdığı. Benim var ve ona gore dr tercihi yapmam lazım ce deneyimlerinizi çok merak ediyorum

Evet ilkinde ayırt etmek zor gaz hareketi gibi ama bu farklı anlatması zor sanki bişiy kayıyor gibi ilkinde ben baya baya sonra fark etmiştim

Kayıplarına cok üzüldüm Allah tekrar yasatmasin . Insallah bebegini sag saglim kucagina alirsin canim icini ferah tut . Acaba pihtilasmami var da haberin yok olablrmiki ilkinde kacinci haftada dusuk oldu 2.sinde ne zmn durdu kalbi
Herseye baktırdık sorun yoktu 9 haftada durdu sağol canım amin inşallah

Evet ilkinde ayırt etmek zor gaz hareketi gibi ama bu farklı anlatması zor sanki bişiy kayıyor gibi ilkinde ben baya baya sonra fark etmiştim
Ay ne güzel ya ilkinde hissetmesi zor olsa da ben kendimi uzun uzun dinliyorum buaralar belki bişeyler hissederim ben dee ne güzel şeyler elhamdülillah

canım çok geçmiş olsun umarım sadece nezledir. Dikkat et kendine e. Dışarıya adım atmaya korkar olduk Rabbim muhafaza etsin

Herseye baktırdık sorun yoktu 9 haftada durdu sağol canım amin inşallah
Demekki kromozomal biseydir vücut da atmis olablr saglikli olmadigi icin . Neyse gecmisi unut gelecek guzel gunlere bakalim benimde kontrol 9 eylulde 12+4 de filan olck suan 10+5 deyim ins saglikla goruruz yine bebiklerimizi ultrasonda izlemek gelistikce cok keyifli oluyormus ya ben gecen pazartesi gittiğimde minicikti daha bwlli degildi herseyi hep diyodum doktor neddn kisa gosteriyo meger gosterecek bisey yokmuski kucuk olunca normalde gecen pazartesi gittiğimde 9 eylule randevu almistim ama bu hafta sali gunu tuvslwtte bi dolu kan gorunce hemen gittim sukur bebekten değilmiş hemaroid olmusum ondanmış ama bahane ile bebegi gormus oldum 1 haftada nasil o kdr buyumus sok oldum bu sefer ayrintili bakti doktor dedim demekki yeni yeni boylw ayrintili bakacak suyunu bile soledi normal iyi folan bak bacaklari dedi . Ayaklari havada yatıyordu cok tatliydi ve komikti . Bende diyordum nasil beklycem 9 eylulu. Simdi gordugum halde yine sabırsızlanıyorum ayy doktora gitmek hic bu kadar heyecanli olmamistii

Kizlar sol boslugumda cok agrım var ya bicak batar gibi. Gaz agrısı sanırım ama 2 saattir geçmedi napsam önemli midir? Bi gece daha olmustu öyle uyuyakalmıstım sabah geçmişti. Sanki gaz sıkısmıs gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…