2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sol boslugumda cok agrım var ya bicak batar gibi. Gaz agrısı sanırım ama 2 saattir geçmedi napsam önemli midir? Bi gece daha olmustu öyle uyuyakalmıstım sabah geçmişti. Sanki gaz sıkısmıs gibi
Gaz sancisidir cnm normal o malesef . Sindirim sıkıntın varsa erik kayisi fulan ye bol su ic

Bende en ufak şeydr nefes nefese kalıyorum. İkiz ya sıkıntı olmasın diye hep yatıyorum oyuzden heralde hareketsiz kalmamdam kaynaklı

boşver yat zaten doğurduktan sonra hiç oturamayacaksınız benim hiç kanamam düşük riskim olmamasına rağmen halıyı hafif çektim diye kanamam az da olsa olmuştu ikizlerde. 32. Haftada doğum başladı durdurdular. Sıkıntılı oluyor ikiz hamileliği hiç zorlama kendini.İkiz anaları tek amacınız bebekleri içinizde tutmak olsun

Canım tecrübelerini yazar mısın zahmet olmazsa kaçıncı haftada doğum yaptınız küvez oldu mu kaç kilo doğdu bakımı ne zaman a kadar zor uyku konusunda özelşikle

Birden elim ayağım titriyor gibi oluyor kan şekerin düşer ya onun gibi sen ne sıklıkla doktora gidiyorsun canım
Benimde öyle oluyo kalınca bir iki adım atınca düşecek gibi oluyom hemen tutunuyom uzun zamandır dün ilk kez yemek yaptım sonrasında çok kötü oldum uzun sure kendime gelemedim bide çok bulantım oluyo yemek yiyemiyorum mesela bugün sadece bı tane haşlanmış patates ile bı köftenin yarisini yedim sabah kalktigimdan beri bunlarla duruyorum aclikdan başım ağrıyor dönüyor. 12 sinde gittim bı daha ikisinde gidicem kontrole.

Rabbim yardımcımız olsun canım çok iyi anlıyorum seni

Kizlar hamilelikte yumurtalıklar yer değiştiriyor mu? Mesela su an aynı yerinde kasıklarda mı yoksa yukarı cikiyo mu rahimle birlikte

krem ismi verebilir misiniz? ben biooil ve defne yağı kullanıyorum ama yeterli gelir mi bilemedim.
Bende bio oil kullandım ilk hamileliğimde şimdi lierac alıcam. Düzenli kullanın yeterli olur ama ihmal etmeyin özellikle duştan çıktıktan hemen sonra tam kurumadan vücudunuz sürün.

Pazartesi bulanti ilacimin sonuncusunu icmistim dedim ki 12. Haftadayim gecer sanirim. Dun ve bugun yedigim ictigim ne varsa cikardim, bugun bu saate kadar 1 bardak su icemedim, doktora yazdim ilaci tekrar kullan dedi, bugun tekrar baslicam. Ama ilaci kullaninca gecmezse haberim olsun baska bir sey olmasin diye emin olalim dedi. O an ona sormayi akil edemedim baska ne olabilir diye? Sizin Bi fikriniz var mi? Bebegin sagliginda olumsuz bisi yoktur di mi?

Kizlar sol boslugumda cok agrım var ya bicak batar gibi. Gaz agrısı sanırım ama 2 saattir geçmedi napsam önemli midir? Bi gece daha olmustu öyle uyuyakalmıstım sabah geçmişti. Sanki gaz sıkısmıs gibi
Canım benim 2. Gebeliğim bunda aşırı kramp gaz sancım var tek fark bunda kusmuyorum ben yere tuvalet yapar gibi çömeliyorum sağa sola haraket ediyorum gaz çıkarıyorum yoksa çekilecek şey değil Ufak bir dükkanım var gelen kadınların çoğu düşük boş gebelik tüp bebek çektiğimiz bunlar olsun tek genellikle bu yediklerimizden içeriklerimizde bence 10+4 günlük gebeyim bir an önce 12 haftalık olmasını bekliyorum şu düşük tehlikem geçsin diye ALLAH hepimizi yavrularımızı korusun

Ani hareketle oldu
cnm o kadar keskin agrıdı ki 3 saat falan geçmeyince dr a gösterdim gaz yada kas agrısı dedi o da önemsiz dedi.

O zaman korkma degilsindir canim, dikkat et cok zor ama bol sivi al ve dinlen
Çok geçmiş olsun canım ya.Bol bol c vitamini tüket.Sivi al.Hem Mevsim gecişi hem de hamilelikte bağışıklık çok zayıflıyor.Cok dikkat et kendine.
Gecmis olsun umarim çabuk atlatırsın. Ihlamur hamilelikte tavsiye edilen bir bitki çayı icmeye calis inşallah iyi gelir sanada. Çok birsey yiyemedigimizden bagisikligimiz düşüyor coronadan değildir inşallah
canım çok geçmiş olsun umarım sadece nezledir. Dikkat et kendine e. Dışarıya adım atmaya korkar olduk Rabbim muhafaza etsin
Kızlar dayanamadım hastaneye geldim. Doktor yatış yaptı. Sabahtan beri burdayım abca kendime geldim

Ani hareketle oldu

cnm o kadar keskin agrıdı ki 3 saat falan geçmeyince dr a gösterdim gaz yada kas agrısı dedi o da önemsiz dedi.
Benim hala devam ediyor süpürge atamıyorum sürekli yatıyorum geçicek ama az kaldı bırak ev kirli kalsın dağınık kalsın bizden önemli değil havuç suyu ceviz bol bol tüket yan gelip yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…