- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Gaz sancisidir cnm normal o malesef . Sindirim sıkıntın varsa erik kayisi fulan ye bol su icKizlar sol boslugumda cok agrım var ya bicak batar gibi. Gaz agrısı sanırım ama 2 saattir geçmedinapsam önemli midir? Bi gece daha olmustu öyle uyuyakalmıstım sabah geçmişti. Sanki gaz sıkısmıs gibi
Bende en ufak şeydr nefes nefese kalıyorum. İkiz ya sıkıntı olmasın diye hep yatıyorum oyuzden heralde hareketsiz kalmamdam kaynaklı
Yok her gun cıkıyorum wc ye. Geçmedi bi ya gaz sancısı cok zor geçiyor. Tam sol tarafımdaGaz sancisidir cnm normal o malesef . Sindirim sıkıntın varsa erik kayisi fulan ye bol su ic
Belki de ondan canım inan çözemedimBende en ufak şeydr nefes nefese kalıyorum. İkiz ya sıkıntı olmasın diye hep yatıyorum oyuzden heralde hareketsiz kalmamdam kaynaklı
Canım tecrübelerini yazar mısın zahmet olmazsa kaçıncı haftada doğum yaptınız küvez oldu mu kaç kilo doğdu bakımı ne zaman a kadar zor uyku konusunda özelşikleboşver yat zaten doğurduktan sonra hiç oturamayacaksınızbenim hiç kanamam düşük riskim olmamasına rağmen halıyı hafif çektim diye kanamam az da olsa olmuştu ikizlerde. 32. Haftada doğum başladı durdurdular. Sıkıntılı oluyor ikiz hamileliği hiç zorlama kendini.İkiz anaları tek amacınız bebekleri içinizde tutmak olsun
Birden elim ayağım titriyor gibi oluyor kan şekerin düşer ya onun gibi sen ne sıklıkla doktora gidiyorsun canımBende en ufak şeydr nefes nefese kalıyorum. İkiz ya sıkıntı olmasın diye hep yatıyorum oyuzden heralde hareketsiz kalmamdam kaynaklı
krem ismi verebilir misiniz? ben biooil ve defne yağı kullanıyorum ama yeterli gelir mi bilemedim.Karın ve göbek kaşınmaya başlıyor bir süre sonra o çatlıcam ben haberin olsun demek. 2 gün sonra sipariş vericem geldiğinde ufaktan başlarım.
Benimde öyle oluyo kalınca bir iki adım atınca düşecek gibi oluyom hemen tutunuyom uzun zamandır dün ilk kez yemek yaptım sonrasında çok kötü oldum uzun sure kendime gelemedim bide çok bulantım oluyo yemek yiyemiyorum mesela bugün sadece bı tane haşlanmış patates ile bı köftenin yarisini yedim sabah kalktigimdan beri bunlarla duruyorum aclikdan başım ağrıyor dönüyor. 12 sinde gittim bı daha ikisinde gidicem kontrole.Birden elim ayağım titriyor gibi oluyor kan şekerin düşer ya onun gibi sen ne sıklıkla doktora gidiyorsun canım
Rabbim yardımcımız olsun canım çok iyi anlıyorum seniBenimde öyle oluyo kalınca bir iki adım atınca düşecek gibi oluyom hemen tutunuyom uzun zamandır dün ilk kez yemek yaptım sonrasında çok kötü oldum uzun sure kendime gelemedim bide çok bulantım oluyo yemek yiyemiyorum mesela bugün sadece bı tane haşlanmış patates ile bı köftenin yarisini yedim sabah kalktigimdan beri bunlarla duruyorum aclikdan başım ağrıyor dönüyor. 12 sinde gittim bı daha ikisinde gidicem kontrole.
Bende bio oil kullandım ilk hamileliğimde şimdi lierac alıcam. Düzenli kullanın yeterli olur ama ihmal etmeyin özellikle duştan çıktıktan hemen sonra tam kurumadan vücudunuz sürün.krem ismi verebilir misiniz? ben biooil ve defne yağı kullanıyorum ama yeterli gelir mi bilemedim.
Canım benim 2. Gebeliğim bunda aşırı kramp gaz sancım var tek fark bunda kusmuyorum ben yere tuvalet yapar gibi çömeliyorum sağa sola haraket ediyorum gaz çıkarıyorum yoksa çekilecek şey değil Ufak bir dükkanım var gelen kadınların çoğu düşük boş gebelik tüp bebek çektiğimiz bunlar olsun tekKizlar sol boslugumda cok agrım var ya bicak batar gibi. Gaz agrısı sanırım ama 2 saattir geçmedinapsam önemli midir? Bi gece daha olmustu öyle uyuyakalmıstım sabah geçmişti. Sanki gaz sıkısmıs gibi
Ani hareketle olduCanım benim 2. Gebeliğim bunda aşırı kramp gaz sancım var tek fark bunda kusmuyorum ben yere tuvalet yapar gibi çömeliyorum sağa sola haraket ediyorum gaz çıkarıyorum yoksa çekilecek şey değil Ufak bir dükkanım var gelen kadınların çoğu düşük boş gebelik tüp bebek çektiğimiz bunlar olsun tekgenellikle bu yediklerimizden içeriklerimizde bence 10+4 günlük gebeyim bir an önce 12 haftalık olmasını bekliyorum şu düşük tehlikem geçsin diye ALLAH hepimizi yavrularımızı korusun
cnm o kadar keskin agrıdı ki 3 saat falan geçmeyince dr a gösterdim gaz yada kas agrısı dedi o da önemsiz dedi.Canım benim 2. Gebeliğim bunda aşırı kramp gaz sancım var tek fark bunda kusmuyorum ben yere tuvalet yapar gibi çömeliyorum sağa sola haraket ediyorum gaz çıkarıyorum yoksa çekilecek şey değil Ufak bir dükkanım var gelen kadınların çoğu düşük boş gebelik tüp bebek çektiğimiz bunlar olsun tekgenellikle bu yediklerimizden içeriklerimizde bence 10+4 günlük gebeyim bir an önce 12 haftalık olmasını bekliyorum şu düşük tehlikem geçsin diye ALLAH hepimizi yavrularımızı korusun
O zaman korkma degilsindir canim, dikkat et cok zor ama bol sivi al ve dinlen
Çok geçmiş olsun. Elmaları çekirdekleri ile kaynat, ocağı kapat, ıhlamur at içine 5 dk demlensin, süz. Sonra az tarçın, zencefil, limon sık,bal,karabiber at. Çok çok iyi geliyor. Mideni bulandırmazsa güzelce iç. İnşallah hemen toparlarsın.
Çok geçmiş olsun canım ya.Bol bol c vitamini tüket.Sivi al.Hem Mevsim gecişi hem de hamilelikte bağışıklık çok zayıflıyor.Cok dikkat et kendine.
Gecmis olsun umarim çabuk atlatırsın. Ihlamur hamilelikte tavsiye edilen bir bitki çayı icmeye calis inşallah iyi gelir sanada. Çok birsey yiyemedigimizden bagisikligimiz düşüyor coronadan değildir inşallah
Cok uzuldumya corona degildr umarm iyice paranoya olduk hasta olunca bile acaba coronamiki diye dusunuyo insan . Ama artik belirtileri hafiflems coronaninda . Belirtilerine bi tekrar bak netten varsa git hemen . Ama nezle diyosan bol bol c vitamini al ve dinlen canim dinlenerek gececek caresi yok mevsim de değişecek nerede oturuyosun bilmem ama belki hava degisimi olduysa ondsndir . Cok gecmis olsun
çok geçmiş olsun belirtilerin normal gribe benziyor ama yinede bir hastaneye gidip belirtilerini biraz abartarak test yaptır bence neticesinde riskli guruptasın.
Evet normalolan bütün anormallikler normal merak etme sonuçta iki tane bebek taşıyorsun
Geçmiş olsun Canım benim arkadaşım korona oldu is yerinde 14 kişi oldu hepsi farklı şekilde geçirdi ama hepsinin ortak noktası tat ve koku kaybı koku kaybı öyle nezledeki gripteki gibi değil diyor kesin anlarsın yani sadece çok hafif tuz tadını alabiliyorum hiç koku alamıyorum diyordu. İnşallah değildir koku tat alabiliyorsan kesin değildir canim
Kızlar dayanamadım hastaneye geldim. Doktor yatış yaptı. Sabahtan beri burdayım abca kendime geldimcanım çok geçmiş olsun umarım sadece nezledir. Dikkat et kendine e. Dışarıya adım atmaya korkar olduk Rabbim muhafaza etsin
Benim hala devam ediyor süpürge atamıyorum sürekli yatıyorumAni hareketle oldu
cnm o kadar keskin agrıdı ki 3 saat falan geçmeyince dr a gösterdim gaz yada kas agrısı dedi o da önemsiz dedi.
Test yapildi mi korona çok geçmiş olsun canım Allah bir an önce şifa versinKızlar dayanamadım hastaneye geldim. Doktor yatış yaptı. Sabahtan beri burdayım abca kendime geldim
Ahhh yaaa cok uzuldum ne dedi peki doktorKızlar dayanamadım hastaneye geldim. Doktor yatış yaptı. Sabahtan beri burdayım abca kendime geldim
Çok geçmiş olsun.Kızlar dayanamadım hastaneye geldim. Doktor yatış yaptı. Sabahtan beri burdayım abca kendime geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?