Pazartesi bulanti ilacimin sonuncusunu icmistim dedim ki 12. Haftadayim gecer sanirim. Dun ve bugun yedigim ictigim ne varsa cikardim, bugun bu saate kadar 1 bardak su icemedim, doktora yazdim ilaci tekrar kullan dedi, bugun tekrar baslicam. Ama ilaci kullaninca gecmezse haberim olsun baska bir sey olmasin diye emin olalim dedi. O an ona sormayi akil edemedim baska ne olabilir diye? Sizin Bi fikriniz var mi? Bebegin sagliginda olumsuz bisi yoktur di mi?
Yoktur başka bir şey inşallah ya daha bulantın bitmemiş demekki 16. haftaya kadar sürebilir diyorlar. Telefonda ya da muayenede şu hamileciklerin kafasını karıştıran doktorları hiç sevmiyorum ya rahatlatsana senin işin bu. Tabi ki ciddi bir şey varsa baksın da yoktur inş normalde ne zaman gidecektin tekrar kontrole?
Yoktur başka bir şey inşallah ya daha bulantın bitmemiş demekki 16. haftaya kadar sürebilir diyorlar. Telefonda ya da muayenede şu hamileciklerin kafasını karıştıran doktorları hiç sevmiyorum ya rahatlatsana senin işin bu. Tabi ki ciddi bir şey varsa baksın da yoktur inş normalde ne zaman gidecektin tekrar kontrole?
8 eylulde kontrolum ama esimle de konustum benimle alakali midede bir sorun olabilir mi ya da farkli bir sorunum ovar mi gibisinden soylemis onu tabi ben hic kendimi dusunmeyip direkt bebegi dusundugum icin hic onu anlamadim
Acı yiyen var mı aranızda? Ben normalde çok severim her türlü acıyı, midem bulanıyorken yememiştim zaten hiç, ama şimdi 1 haftadır baya baya yiyorum bir zararı yoktur di mi bebeğe? Ben de bugün buna takıldım işte her gün kafamıza takacak bir şey buluyoruz
Canım tecrübelerini yazar mısın zahmet olmazsa kaçıncı haftada doğum yaptınız küvez oldu mu kaç kilo doğdu bakımı ne zaman a kadar zor uyku konusunda özelşikle
32. haftada adet ağrısı gibi bişeyler hissettim doktoruma gittim nst ye bağladılar meğerse doğum sancısıymış 1 gece yattım sonrasında ilaç kullandım. 36+0 da doğum yaptım gebelik zehirlenmesi sebebiyle doğurmak zorunda kaldım yoksa sıkı sıkı tutuyordum içimde Allah kolaylığını veriyor biri huylu biri huysuz oluyor. Biri yok gibi oluyor o yaramazlaşınca öbürü sakinliyor. Allah yardım ediyor gerçekten. Tabi tek çocukla kıyaslanamaz ama onunda keyfi çok Farklı. Annelik iç güdüsüyle herşey yoluna giriyor. Sonrasını şimdiden hiç düşünme bak 9 sene geçti nasıl geçti İnan bilmiyorum. Yaşayacağın herşeyin geçici olduğunu hiç unutma. Kendini kasma
Bende bio oil kullandım ilk hamileliğimde şimdi lierac alıcam. Düzenli kullanın yeterli olur ama ihmal etmeyin özellikle duştan çıktıktan hemen sonra tam kurumadan vücudunuz sürün.
Teşekkürler cevabınız için. Az önce lierac sipariş ettim trendyoldan. Dediğiniz gibi asıl mesele düzenli kullanmak, krem sürmek hiç adetim değildir normalde.
Acı yiyen var mı aranızda? Ben normalde çok severim her türlü acıyı, midem bulanıyorken yememiştim zaten hiç, ama şimdi 1 haftadır baya baya yiyorum bir zararı yoktur di mi bebeğe? Ben de bugün buna takıldım işte her gün kafamıza takacak bir şey buluyoruz
Benim hala devam ediyor süpürge atamıyorum sürekli yatıyorum geçicek ama az kaldı bırak ev kirli kalsın dağınık kalsın bizden önemli değil havuç suyu ceviz bol bol tüket yan gelip yat
Ben varım . Benim de ilk bebeğimin kalbi durmuştu . Şimdi 10 günde bir ultrasona girmeden rahat edemiyorum . Ama seni tebrik ederim bak 3 hafta dayanmışsın
Bende maalesef . İlk gebeliğimde kalbi durmuştu . Şimdi her gece kabuslara uyanıyorum . Yarın kontrole gideceğim .Hem heyecan , hem de kalbimi yerinden hoplatan bir korku . Her gidişim, o doktorun odasına her girişim dualarla , elim kalbimde giriyorum , kötü birşey söylerse ya korkusuyla .Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah yavrularımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin