2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsn cnm

Yine gobegim davul gibi oldu artik uyanincada varda gece dahabi aşırı sis bole olan varmi ??
Aksamlari sisiyor normalde de ama smdi dha fazla gaz ve bebekten dolayi belli ediyor kendini. Buyuk ihtimal 5. Aydan itibaren tam olarak gosterecek kendini karnim suan hafif cikinti seklinde

Kizlar ben seviniyordm ikinci trimesterdaym diye ama malesef yemekten sonra hemen midem bulaniyor bazen kusuyorm. Kus kadar yiyorum midem bulancak diye. Hamilelige basladgm kiloma döndum. Allahtan su midemi bulandirmiyor. Uyku duzenim kalmadi gece uyaniyorm tuvalete sonra uyu uyuyabilirsen

Bnde cok kalkiyorum gece ama uyuyabliyorum iştahım asiri cok ondan kiloda aldim

Benim daha yeni başladı canım hiç olmamıştı bazı yiyecekleri yedikten sonra hemen çıkarıyorum özellikle domates yiyemez oldum

İnşallah ya gerçekten içmek istemiyorum hem bebeğim için hem kendim için

Bebek şuan kalça bölgesinde olduğu için o ağrıyı hissediyorsundur.Benimde sık idrara çıkmam vardı mesaneye baskıdan dolayı şimdi sık idrara çıkmam azaldı mide yanmalarım başladı büyüdükçe organlara baskı yapıyo vücut adapte olmaya çalışıyo

Çocuklarımız için etimizi dişimize takıp koşturabiliyoruz halimiz yokken bile Allah önce sana güç kuvvet,çocuklarına şifa versin

Mide bulantisi kusma beni öldürdü hele dün baygin düstüm artik midemde su bile kalmiyor

Biz dün yola çıktık 6 saatlik yolu molalarla 9 saatte geldik sonra bi yerde konakladık bugün yine gideceğimiz bi 6 saatlik daha yolumuz var . Pazartesi doktora gittiğimde bi sıkıntı yok demişti . Benim kahve lekeler bugün de gelmeye devam edince moralim iyice bozuldu . Yolu gitmek zorundayım çünkü eşimin tayini çıktı mecburuz . Beni rahatlatın a dostlar bişey yoktur değil mi

Ay cnm geçmiş olsun. Yalnız başka hastaneye götürsen bide. Ben marmaraya cok güvenmiyorum. Ben bu gebeliğim de adete 9 gün kala asistan Dr test yaptı mantar için ilaç verecekti. 0.25 cıktı negatif dedi. Daha 9 gün var dedim adete yumurtlama geçeli 4 gün oldu dedim bu saatten sonra gebelik olmaz negatif cıkmıs deyip ilaç yazdı bende alırken eczaneye danıstım ordaki kadın fitil gebeyken de kullanılıo ama kremi bilmiom dedi. Bende kremi kullanmadım. 10 gün sonra hamile oldgumu öğrendim. Bide geçen yıl Pendik devlet hastanesinde sıra beklerken kadınlar konusuyordu kocasına kanser ilacı vermişler Baska hamile kadına da başka bi ilaç demişler. O yüzden ben marmaraya sadece tüp bebek için gitmiştim ama şükür elhamdülillah gerek kalmadı. Tekrar geçmiş olsun inşallah yanılmıslardır.

Aslında mantıken yollar takur tukur değilse evde de oturduğumuz gibi araba da oturuyoruz. Siz stres yapmayn yine de umarım bi sıkıntı olmaz Müzik açın müzik

Bizde memleketten 7 saat İstanbula geldik. Ondan sonra daha Dr gitmedim ki biz dinlenmedik bide. İnşallah bşy olmaz bebişlere

Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun

Ay Allah korusun yaa Verilmiş sadakanız varmış birşey olmamış şükür. Doğru dikkat etmek gerekiyor alışacağım bende inşallah
Ben hizli kalkinca direkt gozumun onu karariyo hemen geri oturuyorum yoksa bayilacak hibi oluyorum.. aman canim sen de sakin sakin yasa hayati biraz bosver gebesin sen

Geçmiş olsun cnm. Ense kalınlığı falan nasıl cıktı ona batırdın mı. İlk bebeğini neden kaybettin kaçıncı haftada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…