Ben de öyle düşünmeye çalışıp rahatlamaya çalışıyorum . Yolların çoğu iyi olsa da takur tükür yer illa ki var maalesefAslında mantıken yollar takur tukur değilse evde de oturduğumuz gibi araba da oturuyoruz. Siz stres yapmayn yine de umarım bi sıkıntı olmaz ☺ Müzik açın müzik
İnşallah inşallah . Yollar bitmedi resmen yaBizde memleketten 7 saat İstanbula geldik. Ondan sonra daha Dr gitmedim ki biz dinlenmedik bide. İnşallah bşy olmaz bebişlere
Kotu dusunmeyerek baslayabiliriz mesela. Kotu dusunme ac muzigini hayal kurarak git guzel seyler dusun.. kac haftalik olmustunuz siz?Biz dün yola çıktık 6 saatlik yolu molalarla 9 saatte geldik sonra bi yerde konakladık bugün yine gideceğimiz bi 6 saatlik daha yolumuz var . Pazartesi doktora gittiğimde bi sıkıntı yok demişti . Benim kahve lekeler bugün de gelmeye devam edince moralim iyice bozuldu . Yolu gitmek zorundayım çünkü eşimin tayini çıktı mecburuz . Beni rahatlatın a dostlar bişey yoktur değil mi
Hahahh gunaydin canimGünaydın kızlar hayırlı sabahlar.
artık doğursak yaa
Canım genetik testi hangi haftalarda yaptırdın fiyat ne tuttu. Bende ikili yaptırmayı düşünmüyorum aslında ayrıntılı yaptırsam yeterli die düşünmüştüm ama cokta bilgim yok acıkcası daha Dr gitmedim henüz.Sagol canimm ❤Amin
Aminnn canim insallahhh❤
Yok canim ben ikili test yaptirmadim direkt genetik test yaptirdim emin olmak icin
Amin canim hepimizin bebisleri saglikla buyusun, kucagimiza aldigimiz gunleri gorelim insalah❤
Canım birde hangi Medipole gidiyordun. Bende şimdi Pendik Medipol düşünüyorum acaba medipoldeki Dr lar hep mi dikkatsiz oluo.esra nur tola die doç. Dr var onu düşünüyoruz. Diğerleri op. Dr gerçi.Selam kızlar iki gündür hastanedeyiz kızlarımdan birinin dün sabah aşırı karın ağrısı oldu kendi doktorumuza gittik ultrason çekildi beni aşar dedi başka çocuk cerrahına yönlendirdi O da anlamlı birşey muayenede yok dedi ama çocuk duramıyor. Akşam oldu zaten gel git bizde kızı aldık Marmara eğitim araştırmaya geldik burada tekrar ultrason tomografi kan idrar yapıldı bizi kırmızı alana yatırdılar. Apandistin tüm bulguları var karnın içinde fazlaca sıvı görünüyor fakat görüntülemelerde apandisiti göremiyorlar. Aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bu sebeple karnındaki lenfler şişmiş onlar da ağrı yapıyormuş. Sonra doktor geldi dedi ki çocuğunuz doğuştan böbrek hastası biliyorsunuz değil mi dedi biz şok olduk. Zaten idrar kaçırma problemi olan bir çocuk bezi bıraktıktan beri belki 10 tane doktora gitmişizdir ultrason çektirmişizdir nasıl görünmez dedim tomografide çıktı dediler. At nalı böbrek anomalisi diye geçiyormuş. Normalde hamilelikte yaptırdığımız ultrasonda görünüyormuş. Bide en iyisi diye gitmiştik o zaman medipol de soyadı apaydın olan bir dr vardı ona yaptırmıştık çok iyi diyehala apandisit var mı yok mu belli değil 2 gündür yemek su verdirtmiyolar gece kusunca burnundan midesine hortum salmışlar. Babası çıkarttırmış. Ağrıdan ayakta duramıyor nefes alırken bile batıyor diyor. Ne güzel büyüdüler hastalıklar bitti diyordum inanın 10 yaş yaşlandım 2 günde. Sebebi net belli olsa takmayacağım bu kadar belirsizlik insanı mahvediyor.
10+4 üz . Evet evet güzel şeyler düşünüyorum tuvalete gidene kadarKotu dusunmeyerek baslayabiliriz mesela. Kotu dusunme ac muzigini hayal kurarak git guzel seyler dusun.. kac haftalik olmustunuz siz?
Benden 1 gün öndesin cnm. Bende 10+3üm.10+4 üz . Evet evet güzel şeyler düşünüyorum tuvalete gidene kadar
Tamamdır biz mola veriyoruz 2 saate bir ama yol çok uzun normalde 10-11 saatte gittiğimiz yol toplamda 15-16 saat sürecek . Bayramda aileme bile gitmedim ama şimdi böyle zorunluluk olunca Allah’a emanet gidiyoruz . Ben dört gözle 12. Haftayı bekliyorum biraz daha rahatlayacağımBenden 1 gün öndesin cnm. Bende 10+3üm.Korkma inşallah bşy olmaz. Bnm düşük tehlikem varken mola vermeden cıktık. Ayaklarını devamlı uzat. Önde oturursan da ön tarafa cama doğru uzat. Arada hareket ettir bacaklarını. Sanki yürüyor gibi
canım insanlar neler neler yapıyorda bişey olmuyorBen de öyle düşünmeye çalışıp rahatlamaya çalışıyorum . Yolların çoğu iyi olsa da takur tükür yer illa ki var maalesef
Ay yok bebek sevesim geldi bi an uyanınca niyeyseHahahh gunaydin canimhimmm ben aslinda azicik keyfini cikarmak istiyorum yaa o asamaya gecsek yeter suan tekmeledigi, icimizde hissettigimiz kisim beni kurtarir.. tabi bulantilar da bitmis olmali
Bende 11.haftada gidicem inşallahTamamdır biz mola veriyoruz 2 saate bir ama yol çok uzun normalde 10-11 saatte gittiğimiz yol toplamda 15-16 saat sürecek . Bayramda aileme bile gitmedim ama şimdi böyle zorunluluk olunca Allah’a emanet gidiyoruz . Ben dört gözle 12. Haftayı bekliyorum biraz daha rahatlayacağım
Valla sen iyi dayanmışsın ben tutamıyorum kendimi imkanım olsa eve ultrason aleti alıcamBende 11.haftada gidicem inşallah. Daha fazla dayanamıcam.
En son 7+5te gitmiştim. Dr 3 hafta sonra gel demişti memleketteki. İstanbula geldim gitmedim Dr arayışı içindeydim Bi tNe buldum gibi işte 11 olunca gideyim dedim artık. Dayanamıom ama zırt pırt bebeğimi rahatsız etmek istemedim. O aleti bende baktım netten 250 300 civarı bşy.Valla sen iyi dayanmışsın ben tutamıyorum kendimi imkanım olsa eve ultrason aleti alıcam
11+2 de yaptirdim canim, benim doktorumun yonlendirdigi yere yaptirdim biraz pahali baska bi yer arastirmak istemedim acikcasi. Iki farkli sayida hastaliga bakiliyor, sanirim bi 10 cesit hastaliga bakan var bide benimki gibi detayli. 2.500 ile 4000 arasi degisiyor fiyatiCanım genetik testi hangi haftalarda yaptırdın fiyat ne tuttu. Bende ikili yaptırmayı düşünmüyorum aslında ayrıntılı yaptırsam yeterli die düşünmüştüm ama cokta bilgim yok acıkcası daha Dr gitmedim henüz.
Ben 3 defa acile gitmek zorunda kalmistim, kadin dogum doktoru gosterdi bebegi hatta 2sinde ultrason fotosu bile verdiler. Kotu dusunme ama ilaclari kullanirken keske doktorun Soylediginden sasmasaymissinGünaydın kızlar lekelenme ile acilen giriş yapılınca bebeği gösteriyorlar mı yani acilden girip bebeğimi de gördüm dıyen vardı sanki grupta, 1 haftadır yoktu salaklıgıma doymayayım progestanı kendı kafamdan 1 tane içtim günde kesildi leke dıye bugun hop yıne geldi, çok pişman oldum, acile gitmeyi düşünüyorum
Ayyy inşallah yolundadır Allahım, çok saol dediğin gbi kesmicektim progestanıBen 3 defa acile gitmek zorunda kalmistim, kadin dogum doktoru gosterdi bebegi hatta 2sinde ultrason fotosu bile verdiler. Kotu dusunme ama ilaclari kullanirken keske doktorun Soylediginden sasmasaymissinama hersey yolundadir merak etme sen
Ah ah o bana da büyük dert bitse de mutlu Mesut hamileliğin tadını çıkarsakKizlar 10 gün önce kanamadan dolayı dr.a gitmiştim.Haftalik iğnem ve hergun progestan fitil kullanıyorum.Kanama bitti ama bu kahverengi lekelenmeler hala var.Ne zaman bitecek bu kahverengiler ya.
Aslında fiyatı yüksek değilmiş ama onu alınca ben bebeği rahat bırakmamEn son 7+5te gitmiştim. Dr 3 hafta sonra gel demişti memleketteki. İstanbula geldim gitmedim Dr arayışı içindeydim Bi tNe buldum gibi işte 11 olunca gideyim dedim artık. Dayanamıom ama zırt pırt bebeğimi rahatsız etmek istemedim. O aleti bende baktım netten 250 300 civarı bşy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?