2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında mantıken yollar takur tukur değilse evde de oturduğumuz gibi araba da oturuyoruz. Siz stres yapmayn yine de umarım bi sıkıntı olmaz ☺ Müzik açın müzik
Ben de öyle düşünmeye çalışıp rahatlamaya çalışıyorum . Yolların çoğu iyi olsa da takur tükür yer illa ki var maalesef

Kotu dusunmeyerek baslayabiliriz mesela. Kotu dusunme ac muzigini hayal kurarak git guzel seyler dusun.. kac haftalik olmustunuz siz?

Sagol canimm ❤Amin

Aminnn canim insallahhh

Yok canim ben ikili test yaptirmadim direkt genetik test yaptirdim emin olmak icin

Amin canim hepimizin bebisleri saglikla buyusun, kucagimiza aldigimiz gunleri gorelim insalah
Canım genetik testi hangi haftalarda yaptırdın fiyat ne tuttu. Bende ikili yaptırmayı düşünmüyorum aslında ayrıntılı yaptırsam yeterli die düşünmüştüm ama cokta bilgim yok acıkcası daha Dr gitmedim henüz.

Canım birde hangi Medipole gidiyordun. Bende şimdi Pendik Medipol düşünüyorum acaba medipoldeki Dr lar hep mi dikkatsiz oluo.esra nur tola die doç. Dr var onu düşünüyoruz. Diğerleri op. Dr gerçi.

10+4 üz . Evet evet güzel şeyler düşünüyorum tuvalete gidene kadar
Benden 1 gün öndesin cnm. Bende 10+3üm.Korkma inşallah bşy olmaz. Bnm düşük tehlikem varken mola vermeden cıktık. Ayaklarını devamlı uzat. Önde oturursan da ön tarafa cama doğru uzat. Arada hareket ettir bacaklarını. Sanki yürüyor gibi

Tamamdır biz mola veriyoruz 2 saate bir ama yol çok uzun normalde 10-11 saatte gittiğimiz yol toplamda 15-16 saat sürecek . Bayramda aileme bile gitmedim ama şimdi böyle zorunluluk olunca Allah’a emanet gidiyoruz . Ben dört gözle 12. Haftayı bekliyorum biraz daha rahatlayacağım

Ben de öyle düşünmeye çalışıp rahatlamaya çalışıyorum . Yolların çoğu iyi olsa da takur tükür yer illa ki var maalesef
canım insanlar neler neler yapıyorda bişey olmuyor Allah korur inşallah sen rahat ol
Hahahh gunaydin canim himmm ben aslinda azicik keyfini cikarmak istiyorum yaa o asamaya gecsek yeter suan tekmeledigi, icimizde hissettigimiz kisim beni kurtarir.. tabi bulantilar da bitmis olmali
Ay yok bebek sevesim geldi bi an uyanınca niyeyse yoksa bende isterim o rahat karın büyüme içimde hissetme zamanlarını

Bende 11.haftada gidicem inşallah . Daha fazla dayanamıcam.

Günaydın kızlar lekelenme ile acilen giriş yapılınca bebeği gösteriyorlar mı yani acilden girip bebeğimi de gördüm dıyen vardı sanki grupta, 1 haftadır yoktu salaklıgıma doymayayım progestanı kendı kafamdan 1 tane içtim günde kesildi leke dıye bugun hop yıne geldi, çok pişman oldum, acile gitmeyi düşünüyorum

Valla sen iyi dayanmışsın ben tutamıyorum kendimi imkanım olsa eve ultrason aleti alıcam
En son 7+5te gitmiştim. Dr 3 hafta sonra gel demişti memleketteki. İstanbula geldim gitmedim Dr arayışı içindeydim Bi tNe buldum gibi işte 11 olunca gideyim dedim artık. Dayanamıom ama zırt pırt bebeğimi rahatsız etmek istemedim. O aleti bende baktım netten 250 300 civarı bşy.

11+2 de yaptirdim canim, benim doktorumun yonlendirdigi yere yaptirdim biraz pahali baska bi yer arastirmak istemedim acikcasi. Iki farkli sayida hastaliga bakiliyor, sanirim bi 10 cesit hastaliga bakan var bide benimki gibi detayli. 2.500 ile 4000 arasi degisiyor fiyati

Ben 3 defa acile gitmek zorunda kalmistim, kadin dogum doktoru gosterdi bebegi hatta 2sinde ultrason fotosu bile verdiler. Kotu dusunme ama ilaclari kullanirken keske doktorun Soylediginden sasmasaymissin ama hersey yolundadir merak etme sen

Ben 3 defa acile gitmek zorunda kalmistim, kadin dogum doktoru gosterdi bebegi hatta 2sinde ultrason fotosu bile verdiler. Kotu dusunme ama ilaclari kullanirken keske doktorun Soylediginden sasmasaymissin ama hersey yolundadir merak etme sen
Ayyy inşallah yolundadır Allahım, çok saol dediğin gbi kesmicektim progestanı

Kizlar 10 gün önce kanamadan dolayı dr.a gitmiştim.Haftalik iğnem ve hergun progestan fitil kullanıyorum.Kanama bitti ama bu kahverengi lekelenmeler hala var.Ne zaman bitecek bu kahverengiler ya.

Kizlar 10 gün önce kanamadan dolayı dr.a gitmiştim.Haftalik iğnem ve hergun progestan fitil kullanıyorum.Kanama bitti ama bu kahverengi lekelenmeler hala var.Ne zaman bitecek bu kahverengiler ya.
Ah ah o bana da büyük dert bitse de mutlu Mesut hamileliğin tadını çıkarsak

Aslında fiyatı yüksek değilmiş ama onu alınca ben bebeği rahat bırakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…