2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçermi acaba ya.Bi de acaba bi sorun mu var neden geçmiyor diye düşünmekten sıkıldım artık.
İşte ben de öyleyim . Lekelenme olmadığı sürece rahatım ama olunca ister istemez tedirgin oluyorum . Ya aslında doktor olabilir sıkıntı etme Kendine dedi ama doktora gittiğimde olmuyor aksilik gitmediğim zaman geliyor

Evet canim gösteriyorlar yani bana göstermişlerdi ama her hastanenin uygulaması farklı olur mu bilmiyorum

Teşekkür ederim cevap için
Bazen tedirgin oluyorum ama içimi rahatlatıyorsunuz.❤

Ben hizli kalkinca direkt gozumun onu karariyo hemen geri oturuyorum yoksa bayilacak hibi oluyorum.. aman canim sen de sakin sakin yasa hayati biraz bosver gebesin sen
Bana derken sen de dikkat ett Allah korusun alışacağız inşallah, haklısın dikkatli olmak lazım

Benim ilk hamileligimde hiç böyle şeyler olmamıştı.Daha fazla endişeleniyorum buyuzden bi sorun mu var diye.Aslinda çok önemli bir durum olsa dr. söylerdi heralde.

Anladım canım kadın doğum hastanesine gidicez dırek normal hastanelerde yokmuş burda heralde
Gecmis olsun cnm ben kanama şikayetiyle gittim bebegim çok şükür saglikliydi. Kanama alani oluşmuş demişlerdi. Senin lekelenmeyse sadece hic korkma onun için normal diyorlar. Haberdar et hastaneden cikinca inşallah herşey yolundadır korkma stres bebeği daha cok etkiliyor

bizi buraya sevk ettiler Saygı da emsey de çözemeyince. Eğitim Araştırma ya gidin dediler. Evimize yakın. Zaten aynı durumda olan bir çocuk daha var burada onuda Kartal eğitim araştırma hastanesinden sevk etmişler

Şimdi devlette kadın doğum hastanesınden çıktım kanama alanı var dedı doktor, çok mu hocam dıyırum yanı var biraz diyo, bebek haftasında uyumlu kalp atışı var dedı ama bana monitoru göstermediler, yatış öneriyorum hastanede dedı biz de başka Bi hastane bakıcaz yatış için, yıne de çok şükür bebek iyiymiş

Rabbim şifa versin canım yatış verirse yat canım bence bu doktor da kaçıncı hafta şuan

Kızlar kahvaltıdan 1 2 saat sonra şekere baktım 139 cıktı yani sınırda. Bnm 90 üzerine cıkmazdı hiç. Çoğu kişide şeker hastalığı gebelikte kalıcı oluyormus. Yediklerimize dikkat etmek gerekiyor ama insan hamileyken ekmek yemek istiyor mecburen.bende yeni yeni 3 4 gündür yemeye başlamıştım. Valla korkmadım deil açıkcası. Bide devamlı yatınca hareketsiz kalınca cıkmıs demkki.

Cok gecmis olsun canim, benim doktorum da istersen hastaneye yatirabiliriz istersen evde sen yat demisti.. eger duzenli gittigin bir doktorun varsa onunla da konus, ben evde yatmayi tercih etmistim ama cidden yattim sadece wc ve yemek yemek icin kalktim.. bebegin iyi olmasina sevindim ama icine sinmediyse muhakkak baska bi doktora daha git..

Canım çok geçmiş olsun. Kanamalar ve lekelenmeler 14.haftaya kadar devam edebiliyor dedi doktorum. Bende o sıkıntıyı yaşıyorum. Hatta benimki 16.haftaya kadar bile sürebilirmiş. Plasenta yukarı doğru çıkıyor, çıkarken kanama lekelenme olabilir diyor. Ama allah korusun sürekli yatmak gerekiyor tabi. Ben aylardır yatıyorum. Kendi doktorun varsa hastaneye yatmadan önce sor istersen doktoruna. Birdaha yaşamayız inşallah dikkat et.

Canım çok geçmiş olsun. Hemen iyileşip dönsün evine kızın inşallah

Bebeginin iyi olmasina cok sevindim. Bazi doktorların ağzından cımbızla laf alınıyor zaten sormadıkca da birsey söylemiyorlar. Onemli olan kalp atisinin olması ve haftayla uyumlu gitmesi. Kanama ve lekelenmelere en iyi gelen şey dinlenmek bol bol dinlen bundan sonrası için gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…