Geçermi acaba ya.Bi de acaba bi sorun mu var neden geçmiyor diye düşünmekten sıkıldım artık.Ah ah o bana da büyük dert bitse de mutlu Mesut hamileliğin tadını çıkarsak
İşte ben de öyleyim . Lekelenme olmadığı sürece rahatım ama olunca ister istemez tedirgin oluyorum . Ya aslında doktor olabilir sıkıntı etme Kendine dedi ama doktora gittiğimde olmuyor aksilik gitmediğim zaman geliyorGeçermi acaba ya.Bi de acaba bi sorun mu var neden geçmiyor diye düşünmekten sıkıldım artık.
Evet canim gösteriyorlar yani bana göstermişlerdi ama her hastanenin uygulaması farklı olur mu bilmiyorumGünaydın kızlar lekelenme ile acilen giriş yapılınca bebeği gösteriyorlar mı yani acilden girip bebeğimi de gördüm dıyen vardı sanki grupta, 1 haftadır yoktu salaklıgıma doymayayım progestanı kendı kafamdan 1 tane içtim günde kesildi leke dıye bugun hop yıne geldi, çok pişman oldum, acile gitmeyi düşünüyorum
Anladım canım kadın doğum hastanesine gidicez dırek normal hastanelerde yokmuş burda heraldeEvet canim gösteriyorlar yani bana göstermişlerdi ama her hastanenin uygulaması farklı olur mu bilmiyorum
Teşekkür ederim cevap içinBebek şuan kalça bölgesinde olduğu için o ağrıyı hissediyorsundur.Benimde sık idrara çıkmam vardı mesaneye baskıdan dolayı şimdi sık idrara çıkmam azaldı mide yanmalarım başladı büyüdükçe organlara baskı yapıyo vücut adapte olmaya çalışıyo
Bana derken sen de dikkat ett Allah korusunBen hizli kalkinca direkt gozumun onu karariyo hemen geri oturuyorum yoksa bayilacak hibi oluyorum.. aman canim sen de sakin sakin yasa hayati biraz bosver gebesin sen
Hem hamileliğimin keyfini sürmek istiyorum hem hemen doğurmak istiyorum yanımda olsun istiyorum garip bir ikilemdeyimGünaydın kızlar hayırlı sabahlar.
artık doğursak yaa
Benim ilk hamileligimde hiç böyle şeyler olmamıştı.Daha fazla endişeleniyorum buyuzden bi sorun mu var diye.Aslinda çok önemli bir durum olsa dr. söylerdi heralde.İşte ben de öyleyim . Lekelenme olmadığı sürece rahatım ama olunca ister istemez tedirgin oluyorum . Ya aslında doktor olabilir sıkıntı etme Kendine dedi ama doktora gittiğimde olmuyor aksilik gitmediğim zaman geliyor
Progestan verdi mi doktorunuz? Bana ufacık bi kanama alanı sebebiyle 3 hafta progestan kullandirdi doktorum.
Gecmis olsun cnm ben kanama şikayetiyle gittim bebegim çok şükür saglikliydi. Kanama alani oluşmuş demişlerdi. Senin lekelenmeyse sadece hic korkma onun için normal diyorlar. Haberdar et hastaneden cikinca inşallah herşey yolundadır korkma stres bebeği daha cok etkiliyorAnladım canım kadın doğum hastanesine gidicez dırek normal hastanelerde yokmuş burda heralde
bizi buraya sevk ettiler Saygı da emsey de çözemeyince. Eğitim Araştırma ya gidin dediler. Evimize yakın. Zaten aynı durumda olan bir çocuk daha var burada onuda Kartal eğitim araştırma hastanesinden sevk etmişlerAy cnm geçmiş olsun. Yalnız başka hastaneye götürsen bide. Ben marmaraya cok güvenmiyorum. Ben bu gebeliğim de adete 9 gün kala asistan Dr test yaptı mantar için ilaç verecekti. 0.25 cıktı negatif dedi. Daha 9 gün var dedim adete yumurtlama geçeli 4 gün oldu dedim bu saatten sonra gebelik olmaz negatif cıkmıs deyip ilaç yazdı bende alırken eczaneye danıstım ordaki kadın fitil gebeyken de kullanılıo ama kremi bilmiom dedi. Bende kremi kullanmadım. 10 gün sonra hamile oldgumu öğrendim. Bide geçen yıl Pendik devlet hastanesinde sıra beklerken kadınlar konusuyordu kocasına kanser ilacı vermişler Baska hamile kadına da başka bi ilaç demişler. O yüzden ben marmaraya sadece tüp bebek için gitmiştim ama şükür elhamdülillah gerek kalmadı. Tekrar geçmiş olsun inşallah yanılmıslardır.
Şimdi devlette kadın doğum hastanesınden çıktım kanama alanı var dedı doktor, çok mu hocam dıyırum yanı var biraz diyo, bebek haftasında uyumlu kalp atışı var dedı ama bana monitoru göstermediler, yatış öneriyorum hastanede dedı biz de başka Bi hastane bakıcaz yatış için, yıne de çok şükür bebek iyiymişGecmis olsun cnm ben kanama şikayetiyle gittim bebegim çok şükür saglikliydi. Kanama alani oluşmuş demişlerdi. Senin lekelenmeyse sadece hic korkma onun için normal diyorlar. Haberdar et hastaneden cikinca inşallah herşey yolundadır korkma stres bebeği daha cok etkiliyor
Rabbim şifa versin canım yatış verirse yat canım bence bu doktor da kaçıncı hafta şuanŞimdi devlette kadın doğum hastanesınden çıktım kanama alanı var dedı doktor, çok mu hocam dıyırum yanı var biraz diyo, bebek haftasında uyumlu kalp atışı var dedı ama bana monitoru göstermediler, yatış öneriyorum hastanede dedı biz de başka Bi hastane bakıcaz yatış için, yıne de çok şükür bebek iyiymiş
Cok gecmis olsun canim, benim doktorum da istersen hastaneye yatirabiliriz istersen evde sen yat demisti.. eger duzenli gittigin bir doktorun varsa onunla da konus, ben evde yatmayi tercih etmistim ama cidden yattim sadece wc ve yemek yemek icin kalktim.. bebegin iyi olmasina sevindim ama icine sinmediyse muhakkak baska bi doktora daha git..Şimdi devlette kadın doğum hastanesınden çıktım kanama alanı var dedı doktor, çok mu hocam dıyırum yanı var biraz diyo, bebek haftasında uyumlu kalp atışı var dedı ama bana monitoru göstermediler, yatış öneriyorum hastanede dedı biz de başka Bi hastane bakıcaz yatış için, yıne de çok şükür bebek iyiymiş
Canım çok geçmiş olsun. Kanamalar ve lekelenmeler 14.haftaya kadar devam edebiliyor dedi doktorum. Bende o sıkıntıyı yaşıyorum. Hatta benimki 16.haftaya kadar bile sürebilirmiş. Plasenta yukarı doğru çıkıyor, çıkarken kanama lekelenme olabilir diyor. Ama allah korusun sürekli yatmak gerekiyor tabi. Ben aylardır yatıyorum. Kendi doktorun varsa hastaneye yatmadan önce sor istersen doktoruna. Birdaha yaşamayız inşallahŞimdi devlette kadın doğum hastanesınden çıktım kanama alanı var dedı doktor, çok mu hocam dıyırum yanı var biraz diyo, bebek haftasında uyumlu kalp atışı var dedı ama bana monitoru göstermediler, yatış öneriyorum hastanede dedı biz de başka Bi hastane bakıcaz yatış için, yıne de çok şükür bebek iyiymiş
Ahh keşke. Şöyle keyifle dışarı çıkıp yürüyüş yapabilsek, tadını çıkarabilsek o keyifli zamanların... İnşallah az kaldı o zamanlaraAh ah o bana da büyük dert bitse de mutlu Mesut hamileliğin tadını çıkarsak
Canım çok geçmiş olsun. Hemen iyileşip dönsün evine kızın inşallahbizi buraya sevk ettiler Saygı da emsey de çözemeyince. Eğitim Araştırma ya gidin dediler. Evimize yakın. Zaten aynı durumda olan bir çocuk daha var burada onuda Kartal eğitim araştırma hastanesinden sevk etmişler
Bebeginin iyi olmasina cok sevindim. Bazi doktorların ağzından cımbızla laf alınıyor zaten sormadıkca da birsey söylemiyorlar. Onemli olan kalp atisinin olması ve haftayla uyumlu gitmesi. Kanama ve lekelenmelere en iyi gelen şey dinlenmek bol bol dinlen bundan sonrası için gecmis olsunŞimdi devlette kadın doğum hastanesınden çıktım kanama alanı var dedı doktor, çok mu hocam dıyırum yanı var biraz diyo, bebek haftasında uyumlu kalp atışı var dedı ama bana monitoru göstermediler, yatış öneriyorum hastanede dedı biz de başka Bi hastane bakıcaz yatış için, yıne de çok şükür bebek iyiymiş
Bnm de öyle cok sisiyor aksam. Sabah da siskinlik oluyo. Sindirim yavasladıgı icinmişYine gobegim davul gibi oldu artik uyanincada varda gece dahabi aşırı sis bole olan varmi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?