Aynı haftadayız sizinle bende denemediğim kalmadıYapmadığımız hurafe nenem yöntemi takvimler kalmadı.hep kız diyor. Yüzük ,tuz ,karbonat,makas bıçak, çin rus biyolojik bütün takvimlerbi öğrensekte rahatlasam 11 eylül e aldım randevu 16 haftalık olucak ozman görür inşallah. Bukadar hurafeden 1 tanesi doğrudur diye düşünüyorum.
Evet yaştan dolayı genelde riks çıkıyor benim dr açıkça söyledi aldrcaksan yapalım yok ben aldırmıyorum dersen gerek yok onemli olan bence ayrıntılı ultrason onda En azından tedbir alınıyor dogum sonrası allah korusun ameliyat vs hazırlıklı olunuyor bende ilk bebeğimi kaybettim 35 yaşındayım oyuzden yaptrmadımCnm bilmiyorum coğu arkadsım yaptırmadı. Sadece ultrasonla ense kalınlığına falan baktırdılar okadar. Ben kalp atışını duyabılmek için bile ne adaklar adadım. Şimdi Allah korusun tabi yaşımdan dolayı riskli çıkabılır ve 9 ay boyunca kendimizi yeriz. Ve ben cok evhamlıyım ilk bebeğimi kaybedince bide daha cok. Yaşım 35 ve risk çok çıkar büyük ihtimal.
Gözünaydın canım.Inşallah darısı bizlere.Kizlar az once doktorum aradi, genetik test yaptirmistik biz sukur sonuclari iyi gelmis bir sorun yokmusAllahima sukurler olsun Hepimiz hep guzel haberler alalim insallah
Ayy gözün aydın canım çok sevindimKizlar az once doktorum aradi, genetik test yaptirmistik biz sukur sonuclari iyi gelmis bir sorun yokmusAllahima sukurler olsun❤ Hepimiz hep guzel haberler alalim insallah
Genetik testle ikili test aynı şey değil demi canımKizlar az once doktorum aradi, genetik test yaptirmistik biz sukur sonuclari iyi gelmis bir sorun yokmusAllahima sukurler olsun❤ Hepimiz hep guzel haberler alalim insallah
Bnmde bi 5. Bi 11. Haftada bikaç gün bulandı.Gunaydin kizlar ilgincya midem simdiye kdr toplasan 5 6 kez o da hafifin biraz fazlasi bulanmıştır 2 3 gundur yine ole . Bugun tam 11.hafta oldu daha simdi uyandim mide bulantim vsr ve sanki kasiklarimin icinde bisey var ki evet varbalon sisiriyoda orasi bole sisiyo baski uyguluyo kasigima . Ole olan varmi
Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Ciddi bi rahatsızlık mı böbreğin deki yani. Bide doğuştan. Kızların kaç yaşında. Umarım bi an önce kendine gelir kuzun
Çok şükür kuzum ❤ Hep böyle sağlıkla ilerlesin bebişKizlar az once doktorum aradi, genetik test yaptirmistik biz sukur sonuclari iyi gelmis bir sorun yokmusAllahima sukurler olsun❤ Hepimiz hep guzel haberler alalim insallah
Bi deniyim canim limonla sağolBnm de 18 haziran. Buarada doğum yapan Bi arkadsım söylemişti suyu bol iç içemiyorsan limon falan at içine sonra zencefil cok az demişti. Ama Bnm düşük tehlikem oldgu için limonu cok fazla tüketemiyorum..
Sagol canimmGözünaydın canım.Inşallah darısı bizlere.
Aminnn canim insallahhhAyy gözün aydın canım çok sevindimdarısı bize İnşallah. Güzel sonuçlar alalım
Yok canim ben ikili test yaptirmadim direkt genetik test yaptirdim emin olmak icinGenetik testle ikili test aynı şey değil demi canım
Çok şükür kuzum ❤ Hep böyle sağlıkla ilerlesin bebiş
Umarım ciddi değildin canım haber ver bize de.çok teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz içinkızlar 8,5 yaşındalar. Çok ciddi birşey değilmiş galiba daha nefrologla görüşmedik. Tam bilmiyoruz
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm okuyunca ya rabbim sağlık versinSelam kızlar iki gündür hastanedeyiz kızlarımdan birinin dün sabah aşırı karın ağrısı oldu kendi doktorumuza gittik ultrason çekildi beni aşar dedi başka çocuk cerrahına yönlendirdi O da anlamlı birşey muayenede yok dedi ama çocuk duramıyor. Akşam oldu zaten gel git bizde kızı aldık Marmara eğitim araştırmaya geldik burada tekrar ultrason tomografi kan idrar yapıldı bizi kırmızı alana yatırdılar. Apandistin tüm bulguları var karnın içinde fazlaca sıvı görünüyor fakat görüntülemelerde apandisiti göremiyorlar. Aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bu sebeple karnındaki lenfler şişmiş onlar da ağrı yapıyormuş. Sonra doktor geldi dedi ki çocuğunuz doğuştan böbrek hastası biliyorsunuz değil mi dedi biz şok olduk. Zaten idrar kaçırma problemi olan bir çocuk bezi bıraktıktan beri belki 10 tane doktora gitmişizdir ultrason çektirmişizdir nasıl görünmez dedim tomografide çıktı dediler. At nalı böbrek anomalisi diye geçiyormuş. Normalde hamilelikte yaptırdığımız ultrasonda görünüyormuş. Bide en iyisi diye gitmiştik o zaman medipol de soyadı apaydın olan bir dr vardı ona yaptırmıştık çok iyi diyehala apandisit var mı yok mu belli değil 2 gündür yemek su verdirtmiyolar gece kusunca burnundan midesine hortum salmışlar. Babası çıkarttırmış. Ağrıdan ayakta duramıyor nefes alırken bile batıyor diyor. Ne güzel büyüdüler hastalıklar bitti diyordum inanın 10 yaş yaşlandım 2 günde. Sebebi net belli olsa takmayacağım bu kadar belirsizlik insanı mahvediyor.
Ben kullanıyordum gebeligimi öğrendikten bir kaç gün sonra bulantilarim başladı ve ilk tiksindiğim şey kahve ve sigara oldu. Ilk hamileliğimde de öyle olmuştu. İnan ben de bir gün hamile kalırsam nasıl bırakmakla savaşacağım derdim ilkinde. Nasil bir stres olduğunu çok iyi bilirim. Umarım sen de tiksinirsin daha kolaylaşır durum.gebelikte sigara kullanan var mı? Ben cebelleşiyorum bırakmak için sürpriz bir bebek de olunca damdan düşer gibi oldum ama bırakmam gerek vicdanım rahat değil
Kızlar bugün yaklaşık 45 dakka sarsıntılı yolculuk yaptım . Yolun ortasına gelince farkettim yol çalışması varmış . Geride dönemedim .Köye annemlerin yanına gelmiştim arabayı da ben kullandım . Birde bunun yarın geri dönüşü var napıcam bilmiyorum . Korktum bişey olur mu sizce
Selam kızlar iki gündür hastanedeyiz kızlarımdan birinin dün sabah aşırı karın ağrısı oldu kendi doktorumuza gittik ultrason çekildi beni aşar dedi başka çocuk cerrahına yönlendirdi O da anlamlı birşey muayenede yok dedi ama çocuk duramıyor. Akşam oldu zaten gel git bizde kızı aldık Marmara eğitim araştırmaya geldik burada tekrar ultrason tomografi kan idrar yapıldı bizi kırmızı alana yatırdılar. Apandistin tüm bulguları var karnın içinde fazlaca sıvı görünüyor fakat görüntülemelerde apandisiti göremiyorlar. Aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bu sebeple karnındaki lenfler şişmiş onlar da ağrı yapıyormuş. Sonra doktor geldi dedi ki çocuğunuz doğuştan böbrek hastası biliyorsunuz değil mi dedi biz şok olduk. Zaten idrar kaçırma problemi olan bir çocuk bezi bıraktıktan beri belki 10 tane doktora gitmişizdir ultrason çektirmişizdir nasıl görünmez dedim tomografide çıktı dediler. At nalı böbrek anomalisi diye geçiyormuş. Normalde hamilelikte yaptırdığımız ultrasonda görünüyormuş. Bide en iyisi diye gitmiştik o zaman medipol de soyadı apaydın olan bir dr vardı ona yaptırmıştık çok iyi diyehala apandisit var mı yok mu belli değil 2 gündür yemek su verdirtmiyolar gece kusunca burnundan midesine hortum salmışlar. Babası çıkarttırmış. Ağrıdan ayakta duramıyor nefes alırken bile batıyor diyor. Ne güzel büyüdüler hastalıklar bitti diyordum inanın 10 yaş yaşlandım 2 günde. Sebebi net belli olsa takmayacağım bu kadar belirsizlik insanı mahvediyor.
Çok teşekkür ederimilk haftalarda tehlikeli olurdu da şimdi çok çok etkilemez bence, hem yavaş yavaş gidersin sorun olmaz inşallah
Tam da anlattığın yer çatı.O içerdeki kemikler. Bebek buyudukce Rahim genişliyor ve oraya baskı yapıyor.Ve çatı ağrıları oluyor.Ben hamileligimi bile ilk oradaki ağrıdan anladım.Yine daha önce doğum yapmış tecrübeli annelere birşey sormak istiyorum çatı ağrısı nasıl birşey? Benim nasıl tarif edeceğimi bilemediğim ağrılarım oluyor sebebini anlamıyorum. Sanki oradaki kemikler sızlıyor gibi baskı oluyor gibi ağrıyor gibi de. Yaşattığı his değişiyor zaman zaman. Böyle şeyler normal mı? Pazartesi doktora gidince sormak istiyorum ama tam olarak neresi ağrıyor o ağrı çatı ağrısı mı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?