2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı haftadayız sizinle bende denemediğim kalmadıhepsinde kız cıktı bi öğreneydik iyiydi

Evet yaştan dolayı genelde riks çıkıyor benim dr açıkça söyledi aldrcaksan yapalım yok ben aldırmıyorum dersen gerek yok onemli olan bence ayrıntılı ultrason onda En azından tedbir alınıyor dogum sonrası allah korusun ameliyat vs hazırlıklı olunuyor bende ilk bebeğimi kaybettim 35 yaşındayım oyuzden yaptrmadım

Kizlar az once doktorum aradi, genetik test yaptirmistik biz sukur sonuclari iyi gelmis bir sorun yokmus Allahima sukurler olsun❤ Hepimiz hep guzel haberler alalim insallah
Ayy gözün aydın canım çok sevindim darısı bize İnşallah. Güzel sonuçlar alalım

Kizlar az once doktorum aradi, genetik test yaptirmistik biz sukur sonuclari iyi gelmis bir sorun yokmus Allahima sukurler olsun❤ Hepimiz hep guzel haberler alalim insallah
Genetik testle ikili test aynı şey değil demi canım

Bnmde bi 5. Bi 11. Haftada bikaç gün bulandı.

Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Ciddi bi rahatsızlık mı böbreğin deki yani. Bide doğuştan. Kızların kaç yaşında. Umarım bi an önce kendine gelir kuzun

çok teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için kızlar 8,5 yaşındalar. Çok ciddi birşey değilmiş galiba daha nefrologla görüşmedik. Tam bilmiyoruz

Gözünaydın canım.Inşallah darısı bizlere.
Sagol canimm Amin
Ayy gözün aydın canım çok sevindim darısı bize İnşallah. Güzel sonuçlar alalım
Aminnn canim insallahhh
Genetik testle ikili test aynı şey değil demi canım
Yok canim ben ikili test yaptirmadim direkt genetik test yaptirdim emin olmak icin
Çok şükür kuzum ❤ Hep böyle sağlıkla ilerlesin bebiş

Amin canim hepimizin bebisleri saglikla buyusun, kucagimiza aldigimiz gunleri gorelim insalah

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm okuyunca ya rabbim sağlık versin

gebelikte sigara kullanan var mı? Ben cebelleşiyorum bırakmak için sürpriz bir bebek de olunca damdan düşer gibi oldum ama bırakmam gerek vicdanım rahat değil
Ben kullanıyordum gebeligimi öğrendikten bir kaç gün sonra bulantilarim başladı ve ilk tiksindiğim şey kahve ve sigara oldu. Ilk hamileliğimde de öyle olmuştu. İnan ben de bir gün hamile kalırsam nasıl bırakmakla savaşacağım derdim ilkinde. Nasil bir stres olduğunu çok iyi bilirim. Umarım sen de tiksinirsin daha kolaylaşır durum.

ilk haftalarda tehlikeli olurdu da şimdi çok çok etkilemez bence, hem yavaş yavaş gidersin sorun olmaz inşallah

Çok çok geçmiş olsun, doktorlar çok acayip oluyor bazen gerçekten, nasıl üzülmüşsünüzdür de çabucak anlaşılır da tedavi edilir inşallah

Yine daha önce doğum yapmış tecrübeli annelere birşey sormak istiyorum çatı ağrısı nasıl birşey? Benim nasıl tarif edeceğimi bilemediğim ağrılarım oluyor sebebini anlamıyorum. Sanki oradaki kemikler sızlıyor gibi baskı oluyor gibi ağrıyor gibi de. Yaşattığı his değişiyor zaman zaman. Böyle şeyler normal mı? Pazartesi doktora gidince sormak istiyorum ama tam olarak neresi ağrıyor o ağrı çatı ağrısı mı bilemiyorum

Tam da anlattığın yer çatı.O içerdeki kemikler. Bebek buyudukce Rahim genişliyor ve oraya baskı yapıyor.Ve çatı ağrıları oluyor.Ben hamileligimi bile ilk oradaki ağrıdan anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…