2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim arkadaşlar, dediğiniz gbi başka Bi hastaneye gittim hem oradaki doktor hem de kendi doktorumun görüşü yatış yapma dedı evde progestana devam dedi bol su istirahat, bebek de iyi Çok şükür tam 10 haftalığız

Şifa olsun canım inşallah çok sevindim

Kizlar annelerine hamiellikte cok çektirir derler bi prenses mi geliyor yoksa ❤ gececek bu günler canim sabret

hemen dogurmak isteyenlerdenim ben de. Allah affetsin şu üç gündür cok zorlanıyorum. İsyan etmek istemiyorum ama ağlıyorum hasta gibiyim cok halsizim akıntı ateş falan yok ama kolum kalkmıyor. Sıcak bunaltıyor. İstahsızlık var bulantı carpıntı.. ilaç icememek de kötü sadece minoset alabiliyorum o da pek biseye yaramıyor sanki

Ee hanımlar hemen hemen 2 li tarama yaptırdık hepimiz.. cinsiyet tahminleri net gelmedi mi? Erkek bebekler 11. Haftada belli eder kendini derler.. heralde bizde de çoğunluk kız ki 3 lü taramada netleşecek... kimler ne tahmin aldı? Bana %51 kız dedi

Ben daha yaptirmadimya 9 eyluldr cinsiyete 16 da dedi ama once gorse solermiki . Syy bu cinsiyet meraki ölduruyo beni keske yuzde 51 demek yerine bisiy demeseyms ya o ne ole garip

Doktor düşük tehlikesinden bahsetmediyse hiç korkmayın ben geçen haftaya kadar hergün 2 saat yolculuk yaptım hiçbir problem olmadı

Bisey olmaz dsha yavas ve nazik kullan hoplama ziplamalari daha az olsun arababin donuste sıkıntı olmaz cnm

Haftasonu olduğu için cevap vermiyolardir belki ama acil bisey olsa ulassmayacaksin demekki onemli bi sorun doktora gidince bu durumu sor bence acil bisey olursa gece yada haftasonu nasil ulaşıcm de

Kızlar ayrıntılı ultrason gittiğiniz özel hastanelerde yapılıyor mu? Bizim burda en iyi cihaz araştırmadaymış. Randevu aldım ama önce kadın doğumdan alıp orası 1 2 ay sonraya perinataloğa randevu veriyormuş. Benim ilk randevum 18. Hafta. Haftamı kaçırmazlarsa araştırmada yaptıracağım. Kaçırırlarsa mecbur özelde.

Kaçıncı haftasınız bilmiyorum ama ben 11. haftada 3 ped dolduracak şekilde bir kanama yaşadım ki buna bile doktorum korkma bazen rahim kasılmalarından dolayı olabilir dedi. Lekelenme zaten normal sadece 24 saat istirahat etmene rağmen devam ediyorsa o zaman sıkıntı olabilir dedi doktorum. Bebekler büyüdükçe daha dayanıklı oluyorlar korkmayın.

Kizlar size bisiy soyliycem steteskopla bebegin kalbini 18 20. Haftalardan itibaren kendimiz de duyabilirmisiz 40 50 tl ye bile steteskop var
Hahaha tee hamile kalmadan öğrenmiştim bu bilgiyi hemde steteskop zararı da olmaz diye kendi kendime konuşuyordum 20. Haftada inşallah hissetmeye başlayacağız o yüzden bu fikirden vaz gectimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…