2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hahaha tee hamile kalmadan öğrenmiştim bu bilgiyi hemde steteskop zararı da olmaz diye kendi kendime konuşuyordum 20. Haftada inşallah hissetmeye başlayacağız o yüzden bu fikirden vaz gectimm
Hahaha vlla kske hep goreblsekya ikili taramaya 10 gunum var o gun gorcm ins 9 eylulu bekliyorumm izmirin kurtulus gunu bn hastaneye gtcm

Hahaha vlla kske hep goreblsekya ikili taramaya 10 gunum var o gun gorcm ins 9 eylulu bekliyorumm izmirin kurtulus gunu bn hastaneye gtcm
10 gün de çokmuş cidden sabır diye diye geçir günleri ben öyle yapıyorum cuma gittim de ne oldu bebişimi göremedim bile. Yarın doktor randevum var ikili test için, bebişi göreceğim için çok heyecanlıyım

Ay cok guzelya cok keyifli tadini cikar o anlarin evetya baya cok mecbur bekliycem . Ozelde fiyati ne onuda bna yazarmsn cnm

Benim gittiğimde yapılıyor ama perinatolog yok ben de perinatolog yapsın istiyorum doktor araştırması içindeyim şimdiden alacağım randevu bulursam.

Daha bizim kontrole bile 2hafta var.Ikili test icin.Oglumda 12.haftada ne dediyse cıktı.Dr.um feciydi yalnız.Ultrason tanısı harikaydı.

Ben daha yaptirmadimya 9 eyluldr cinsiyete 16 da dedi ama once gorse solermiki . Syy bu cinsiyet meraki ölduruyo beni keske yuzde 51 demek yerine bisiy demeseyms ya o ne ole garip
Aynen ya.. bende dedim kız da işde emin olmak için yanılma payını az tutmak için öyle dedi. Çevremde çok var erkenden öğrenen. Özellerdekiler söylüyor çoğu..

Aynen ya.. bende dedim kız da işde emin olmak için yanılma payını az tutmak için öyle dedi. Çevremde çok var erkenden öğrenen. Özellerdekiler söylüyor çoğu..
10+5te erkek gibi dedi ama % vermedi inşallah bizim de öyle %51 falan değilmiştir

Kızlar bulantım geçti demiştim ya. Bugün kahvaltıda cok mu kaçırdım bilmiom az az huzursuz oldum bugün . Bide ilk defa dışarı cıktım mecbur pazara gitmek zorundaydık eşim gelme dedi ama içim rahat etmedi gittim. Allahım sıcak vurduk ca ben yürüyemez oldum pazarın için de inşallah çıkarmam die dua ettim. Sabah 11.30da yaptım kahvaltı şuan akşam yemeği bile gözüm görmüo. Duş aldım uzandım sağ kasığım da ağrıo.perşembe gitcek tim Dr ama caydım salıya randevu alcam. Daha fazla sabredemicem.hem eşimin perşembe sınav görevi de var.2si aynı güne denk gelmemiş olur.

Mide bulantısı benim gibi devam edenler 14 haftalık oldum ben tavan yine . Tiroit hormonlarına baktırsınlar. O da kusma yapıyormuş. Bende hipertiroit çıktı. İnşallh 9 ay kusmam...

Mide bulantısı benim gibi devam edenler 14 haftalık oldum ben tavan yine . Tiroit hormonlarına baktırsınlar. O da kusma yapıyormuş. Bende hipertiroit çıktı. İnşallh 9 ay kusmam...
Ben e baktirayim 10 gun sonra kontrolüm var bezdim gercekten

Cnm sicaklardan yorgunluktan da oluyor o. Bende üç gündür halsizim hasta gibiyim sıcak bastıkca daha kötü oluyor. İlk aylar normal evde sıcak benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…