Selam kızlar iki gündür hastanedeyiz kızlarımdan birinin dün sabah aşırı karın ağrısı oldu kendi doktorumuza gittik ultrason çekildi beni aşar dedi başka çocuk cerrahına yönlendirdi O da anlamlı birşey muayenede yok dedi ama çocuk duramıyor. Akşam oldu zaten gel git bizde kızı aldık Marmara eğitim araştırmaya geldik burada tekrar ultrason tomografi kan idrar yapıldı bizi kırmızı alana yatırdılar. Apandistin tüm bulguları var karnın içinde fazlaca sıvı görünüyor fakat görüntülemelerde apandisiti göremiyorlar. Aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bu sebeple karnındaki lenfler şişmiş onlar da ağrı yapıyormuş. Sonra doktor geldi dedi ki çocuğunuz doğuştan böbrek hastası biliyorsunuz değil mi dedi biz şok olduk. Zaten idrar kaçırma problemi olan bir çocuk bezi bıraktıktan beri belki 10 tane doktora gitmişizdir ultrason çektirmişizdir nasıl görünmez dedim tomografide çıktı dediler. At nalı böbrek anomalisi diye geçiyormuş. Normalde hamilelikte yaptırdığımız ultrasonda görünüyormuş. Bide en iyisi diye gitmiştik o zaman medipol de soyadı apaydın olan bir dr vardı ona yaptırmıştık çok iyi diye
hala apandisit var mı yok mu belli değil 2 gündür yemek su verdirtmiyolar gece kusunca burnundan midesine hortum salmışlar. Babası çıkarttırmış. Ağrıdan ayakta duramıyor nefes alırken bile batıyor diyor. Ne güzel büyüdüler hastalıklar bitti diyordum inanın 10 yaş yaşlandım 2 günde. Sebebi net belli olsa takmayacağım bu kadar belirsizlik insanı mahvediyor.