2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Özelde iyi bi doktora gidiyorum bana 12+4 te erken dedi cinsiyet için söylemedi. 8 eylülde gidicem 14+3 olmus olcak o zaman sölicem dedi

Mide bulantısı benim gibi devam edenler 14 haftalık oldum ben tavan yine . Tiroit hormonlarına baktırsınlar. O da kusma yapıyormuş. Bende hipertiroit çıktı. İnşallh 9 ay kusmam...
Ben 2 gun ilaci biraktim yemin ederim felegim dondu tekrar basladim bulanti ilacina.. 13 haftaligiz biz de ama bulanti devam, tiroidim normal cikti bu arada

gebelikte sigara kullanan var mı? Ben cebelleşiyorum bırakmak için sürpriz bir bebek de olunca damdan düşer gibi oldum ama bırakmam gerek vicdanım rahat değil
ben malesef vicdan azabı çekiyorum bırakamıyorumda etrafımdaki herkes fosur fosur. Evde kimse yokken yine az içiyorumda akşam oldumu herkes yakıyor tabi bende

ben malesef vicdan azabı çekiyorum bırakamıyorumda etrafımdaki herkes fosur fosur. Evde kimse yokken yine az içiyorumda akşam oldumu herkes yakıyor tabi bende
Sevmediğin bir sigara al istersen öyle içmezsin hem. Şartla kendini mesela de bugün 4 tane içeceksin ben oğlumda bu şekil 3.günü bırakmıştım

çok geçmiş olsun canım

Sizin yaptırdığınız testin adı nedir?çok sevindim inşallah bizimde güzel çıkar

Bu kusmalarla hiç çekilmiyor hamilelik. Özüme zorum ne diyorum. Rahat geçirenlere imreniyorum valla. Ne suç işledimdr çekiyorum diyorum. Geçer diyorlar geçdiğide yok. İlaçlarla günü geçiştiriyorum. 7 den sonra zulüm... uyuyana kadar.. bazen zehirleniyorum gibi hissediyorum kendimi... yarında yine başka doktordan randevu aldım.. artık kendi doktoruma bile gitmeye yüzüm yok... Dayan diyorlar.. yapacak birşy yok.. demekden başka.

Aynen bende hiç bulantım olmamıstı 12.haftaya girdiğim gün bulantı kusmam başladı hayret birsey

Kizlar dun cok ilginc bisi oldu belki bilen vardir. Normalde batil inanclara inanan bi insanim beni etkiledi soylemek istedim hava almak icin balkona cikmistim biri birsey yapmis koku geldi. Annemde yanimdaydi.. aa ne ki bu kim yapti acaba ne guzel kokuyo dedim. Normalde bulantilarim oldugu icin kokulara da tahammulum yok ama bu hosuma gitti. Annem dedi ki hemen avcunu yala.. aa nie dedim, eger bi koku duyarsan canin bisi ister ama yiyemezsen sanki onu yiyomussun gibi avcunu yala dedi, bebekte dogum lekesi falan olmasin diyeymis valla yalan degil yaladim size de soylemek istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…