2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde de avucunu kokla denir.Bilmiyorum ne kadar gerçek ama.Hepsini geçtim.Visne zeytin gibi renkli yiyeceklerden sırf leke olur korkusuyla uzak kalmak var bi de.Aman dokunma bi yerine sürersin de bebeğe leke olur diyip duruyorlar.

Bizde de avucunu kokla denir.Bilmiyorum ne kadar gerçek ama.Hepsini geçtim.Visne zeytin gibi renkli yiyeceklerden sırf leke olur korkusuyla uzak kalmak var bi de.Aman dokunma bi yerine sürersin de bebeğe leke olur diyip duruyorlar.
Aaaa visne ve zeytini hic bilmiyordum ki ben deli gibi zeytin yiyorum cok severim yani soyle diyim hergun 10-15 tane yerim

Bende yalarım öle bşy oldu mu.

11 eylülde randevum öğrenirim inşallah ozman. Heyecanla bekliyoruz. Bazıları öğrenmek istemiyor süpriz olsun diye doğumda öğreniyorlar nasıl bir sabır bravo vallahi.

böyle bir arkadaşım vardı, gerçekten nasıl bir sabır tebrik etmek lazım

Bende dayanamadim cinsiyet belirsiz renk ayicikli alt üst onluk eldiven sapkali takim yani 2 parca kiyafet aldim ama annem ve bi arkadas bunlar erkege uygun dediler bilmemki bence ikisinedd olur ordaki satici kiz ole dedi ama neyse kiz olursada giydiririm zaten iki psrca aldim hevesimi aliyim dedm 1 2 aylik idare etsin beni hem fiyatlara ve urunlers goz attim fikir sahibi olmak amaciyla battaniyeler vardı ne aliyolar dedim 2 yun 1 penye 1 de bez gibi bi battaniye cinsi adini unutum ondan aliyolar dedi kiz . Bornozlar vsrdi . Oo daha cok alincak sey var magaza lazim bize hepimize

Bende dayanamadim cinsiyet belirsiz renk ayicikli alt üst onluk eldiven sapkali takim yani 2 parca kiyafet aldim ama annem ve bi arkadas bunlar erkege uygun dediler bilmemki bence ikisinedd olur ordaki satici kiz ole dedi ama neyse kiz olursada giydiririm zaten iki psrca aldim hevesimi aliyim dedm 1 2 aylik idare etsin beni hem fiyatlara ve urunlers goz attim fikir sahibi olmak amaciyla battaniyeler vardı ne aliyolar dedim 2 yun 1 penye 1 de bez gibi bi battaniye cinsi adini unutum ondan aliyolar dedi kiz . Bornozlar vsrdi . Oo daha cok alincak sey var magaza lazim bize hepimize

Ben hergun daha demin elimle zeytin yiyorum bence sacma sapan inanislar bu koklama olayiini blmiyorum ama zeytin ve visne asiri sacma bence

doktorum gittigimde 16.haftadan once cinsiyet soyleyemem derse ve 1 ay sonraya cagrrsa 12+4 de 9 eylulde gtcem taa16+4 de cagirrsa 1 2hafta daha dayanip 14 de baska doktora gidicem sizce siz olsanz naparsiniz

Aferin içtim soguk algınlıgı ilaci. aile hekimim icebilirsin dedi parol kesmedi
Kuzum bende bulantı yok ama baska seyler var herkes cekiyor bir sekilde. Ben de özeniyorum rahat geçirenlere.. ilaçla vs idare ediyorum. Belki ilacını değiştirir

Kızlar batil inanc olarak makas bicsk ve yüzük testi yaptım hepsi erkek cıktı cin takvimide.erkek bende erkek hssediyorum

Ben leke olayına çok inanıyorum artık ya kardeşimle çilek yiyorduk dedim ki aman bir yerime sürmeyim leke oluyormuş kardeşim dedi ki abla inanıyor musun batıl inanç dedim inanmıyorum ama korkuyorum da çileği aldı alnıma sürdü dedi doğruysa doğumda görürüz :) dedim bu yapılır mı :) neyse doğum yaptım kızımı tam alnında sürdüğümüz yerde çilek lekesi ondan sonra dedim ki doğruymuş

doktorum gittigimde 16.haftadan once cinsiyet soyleyemem derse ve 1 ay sonraya cagrrsa 12+4 de 9 eylulde gtcem taa16+4 de cagirrsa 1 2hafta daha dayanip 14 de baska doktora gidicem sizce siz olsanz naparsiniz
Yani o da çok abartmış ya 16. Hafta yani tahmin yapıp kesin olarak o haftada derim demesi daha doğru olurdu insan merak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…