2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ogluma 21.haftada öneriyorum dedi doktorum 21.haftada 500 tlye ozel hastanede yaptirdim bana 3tane cok net resim vermişti ilk.karsilasmamiz hala.sakliuorum 1 ay önceden randevu aldim ozel olsa bile.

Bilmiyorum ki ne çizgisi tahmin istemiyorsan mecbur beklicen o zaman canım o haftalarda tahmin oluyor genelde doğru çıkıyor ama yine de yanılma payı var
Hamilelik cizgisi işte googleda aratın hani hamileler de karında siyah cizgi oluyor ya. Baktım ben eger göbek deliginden asagi dogruysa ilk haftalarda kız göbek deliginden yukarı dogruysa erkekmiş

Hep olumsuzlukla geliyorum buraya ama kanaması olanlar, kanamanız ne kadardı bırde birden mi geldi böyle adet gbi sıvı kırmızı, benim bu sabah oldu çok korkuyorum doktor saatını beklıyorum, ve sancım da var hafif, Allahım sen koru

Korkma kuzum Sancın varsa doktoru beklemene gerek yok direk acile git kan gelmesi önemli düşük riski oluyor ilaç başlatıyor doktor yat ayağa kalkma bol su iç

Kızlar ben geçen hafta doktora gittiğimde vitamine devam edicez ama kan ve demir hapı gerek görmedikçe yazmayacağım değerlerin iyi düşerse yazıcam dedi size de böyle mi söylendi? İlk hamileligimde doktor direk yazmıştı o doktor şu an yok hastanede başka şehire gitti şimdiki doktorumdan da çok memnunum ama gerek olursa yazıcam diyince endişelendim

Bana başlattı ikisinede canım değerlere bakmadan 2 ayrı doktora gidiyorum ıkiside başlamalısın dedi

Bana başlattı ikisinede canım değerlere bakmadan 2 ayrı doktora gidiyorum ıkiside başlamalısın dedi
Bence de başlamalıyım tekrar sorucam bi dahaki gidişimde gerçi kan hapları kabızlık yapıyo bende basur var kabız olduğumda çıkıyo kullanmasam işime gelir ama bebek için gerekli diye düşünüyorum

Ben o yüzden solgarın demir takviyesini aldım kabızlık yapmıyor. Vitamin olarak Ne kullanıyosun

Ben hergun daha demin elimle zeytin yiyorum bence sacma sapan inanislar bu koklama olayiini blmiyorum ama zeytin ve visne asiri sacma bence
Yiyip bi yerine elini sürme diyorlar.Benim arkadaşımın kızının dizinde zeytin lekesi var.Bi komşumda da çilek. Anlamadım ya.

Hamilelik cizgisi işte googleda aratın hani hamileler de karında siyah cizgi oluyor ya. Baktım ben eger göbek deliginden asagi dogruysa ilk haftalarda kız göbek deliginden yukarı dogruysa erkekmiş
Hadi hiç yoksa.Ne zaman çıkıyormuş bu çizgi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…