2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya tam çilek şeklinde bi de.Bebekte çıkar ya o yüzden korkuyorum dokunmaya.
Allah allah yaaa cok ilginc bisey tibben hicbir kanit yok halbuki gerçekliğine dair. Varsa da ben göremedim. Kurbanda ciğer kesiyordum eşime dedim şöyle bacağıma sürem mi bir de harbiden oluyormuş kötü olur diye yapmadım tabi öyle bişey

Korkma kuzum Sancın varsa doktoru beklemene gerek yok direk acile git kan gelmesi önemli düşük riski oluyor ilaç başlatıyor doktor yat ayağa kalkma bol su iç
Dün 2 kere gittim acile bugun doktorum gel demişti ondan habersiz bişey yapmak istemedim şimdi gidiyorum kendi doktoruma, Allah a emanatiz

Hamilelik cizgisi işte googleda aratın hani hamileler de karında siyah cizgi oluyor ya. Baktım ben eger göbek deliginden asagi dogruysa ilk haftalarda kız göbek deliginden yukarı dogruysa erkekmiş
Yok kız çoçuğun genital bölgesinde 3 çizgi var dedi ultrason ile bakarken benim göbek çizgisi değil çıkıntı yok 3 çizgi var büyük ihtimalle kız demişti

Rabbim yardımcın olsun canım dualarım seninle önceden risk var mıydı aniden mi oldu kanaman

Komşumuzun bi yakınında kurbanda dalakla uğraşırken bacağına sürmüş kıpkırmızı bi leke olmuş bebeğin bacağında.Bunu görmedim sadece duydum ama.

Komşumuzun bi yakınında kurbanda dalakla uğraşırken bacağına sürmüş kıpkırmızı bi leke olmuş bebeğin bacağında.Bunu görmedim sadece duydum ama.
Hadii yaa. Benim eşimin kuzeni de bişey sürmüş eline unuttum ne olduğunu. Kızın elinde de doğum lekesi var mesela

Dr.u kardeşime hamileyken asla çiğ ete yumurtaya dokunma demiş.Siz ne düşünüyorsunuz kızlar bu konuda.?
ilkinde hiç dikkat etmedim.Dokunsamda hemen isim bitince yikadim elimi.Bi sorun da olmadı.Galiba toxoplazma için demiş bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…