2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yürüyüşe çıkmıştım donunce eve gunluk ped dolmus çamaşıra geçmişti. İnşallah birsey olmamıştır cnm sakin olmaya çalış

Bende çok korktum etlerle uğraştıktan sonra aklıma gelmişti daha testlerim yapılmamıştı. Allah'tan sorun çıkmadı sonrasında testlerde. Dikkat etmek lazım

Bana doktorum dokunma falan demedi kuzum. Yeme dedi çiğ et pastırma vs. Bide yeşillikleri güzel yıka dedi
İlk başta kaç kiloydun

Rabbim yardımcın olsun canım dualarım seninle önceden risk var mıydı aniden mi oldu kanaman
Canım 9.haftada kahve leke yaşadım, şimdi 11.haftaya yeni girdim dün kahve lekeydi bu sabah bırden adet kanaması gbi başladı, progestan kullanıyordum leke gecince ben 1 tane içmeye başlamıştım dün 3 e çıkardı doktor ama sabah böle oldu, aşırı sancım yok düşük değildir inşallah Allahım

İlk başta kaç kiloydun
67 ile başladım bir ara 66ya düştüm ama sonra geri aldım doktor kontrolünde aç karnıma 67.5 çıkmıştım en son o tartıdan çok kisa bir sure sonra kayınvalidemin tartısı beni 65 tartmaya başladı mümkün değil bugün de ac tartılacağım bi kraker yada çikolata atacağım ağzıma sadece.

İyi iyi henüz kilo almamak güzel. Bende ilk zamanlar çok kilo verdiğim için ilk kiloma gelmedim daha ve çok mutluyum
Çikilaya ye de bebiş oynasın bide ayran oynatırmış ne kadar doğruysa

Bana doktorum dokunma falan demedi kuzum. Yeme dedi çiğ et pastırma vs. Bide yeşillikleri güzel yıka dedi

İlk başta kaç kiloydun
Bana da eti iyi pişir.Yesillikleri falan ıyi yika dedi.Zaten sucuk pastirma yasak.Ya burnumda mandalla et yapıyorum 2aydir.O da oglum ve eşim için mecburen.

İyi iyi henüz kilo almamak güzel. Bende ilk zamanlar çok kilo verdiğim için ilk kiloma gelmedim daha ve çok mutluyum
Yaa seninki daha da güzel benim allahtan iştah kapanma sorunum oldu yoksa ilk 3 ay içinde alırdım buna da şükür geçen devlete giderken çikolata yedim sözde kıpır kıpır olsun diye bebeği göremedim bile büyük yıkım neyse yine yiyim bu sefer göreceğim biliyorum şüphem yok kefir var onu içem mi çikolatanın üstüne

Ayran bizi uyuttuğu gibi onu da uyutur sanki.Ya çok güldüm

Bana da eti iyi pişir.Yesillikleri falan ıyi yika dedi.Zaten sucuk pastirma yasak.Ya burnumda mandalla et yapıyorum 2aydir.O da oglum ve eşim için mecburen.
ay bi çocuğun daha olması bu zamanda çok zor kuzum ya. Ben olsam napardım acaba
Kız miden alacak mı çikolata ve kefiri
Ayran bizi uyuttuğu gibi onu da uyutur sanki.Ya çok güldüm
Bende aynı yorumu yapmıştım ama kadın doğumda çalışan bi hemşire söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…