2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hem zor hem kolay.Yalniz olmadigim için daha cesurum.Bi de erkek çocukları anneci oluyor sanki.Bizimki öyle ya da.Herseye yardim ediyor bana.Insallah kardeş gelince de böyle olur bakalım.

Hem zor hem kolay.Yalniz olmadigim için daha cesurum.Bi de erkek çocukları anneci oluyor sanki.Bizimki öyle ya da.Herseye yardim ediyor bana.Insallah kardeş gelince de böyle olur bakalım.
Oyy canım benim şimdiden yorum yapıyor mu kardeşi olacağı için

Sağolasın canım benim.Hepimizinkini.Ya çok da küçük değil sanki.Aslında benim kardeşim kızı 9aylikken 2.ye hamile kaldı.Onu düşününce bizimkiler bana geç bile kaldı diyor.
Yok hani sen kafası karışmasın dedin ya ben o anlamda küçük dedim 4 yaş olacak aralarında aslında biraz daha az olsa evet güzel olur ama onu da büyütmek zor olurdu heralde

Yok hani sen kafası karışmasın dedin ya ben o anlamda küçük dedim ☺ 4 yaş olacak aralarında aslında biraz daha az olsa evet güzel olur ama onu da büyütmek zor olurdu heralde
Anladım canım.Beraber büyürler diyo herkes araları çok yakın olunca ama onlar büyüyene kadar da anne de biter artik.4yas bana ideal gibi geliyor.En azından tuvalet meselesi falan hepsi bitmiş oluyor.Cocuk kendini idare edebiliyor.Ve anneye doyuyor ilk çocuk.

Bence de çok haklısın canım. Bende çok istiyorum çocuklarımın arası 2 şey yaş olsun falan diye. Ama önce bu bebişi doğurup bu günleri unutmam lazım

Bence de çok haklısın canım. Bende çok istiyorum çocuklarımın arası 2 şey yaş olsun falan diye. Ama önce bu bebişi doğurup bu günleri unutmam lazım
Ya unutuluyor gerçekten.Unutulmasa kimse cesaret edemez bi dahakine heralde.Ama çok çabuk büyüyorlar ya.Ne çabuk büyüdün diyorum her baktığımda.Ya çok.heyecanli bir süreç.Heleki doğum sonrası.Tam komedi.Bugun şunu yaptı agu dedi güldü.Daha neler neler...

Zaman şuan bana çok zor geçiyor. Öyle olunca sanki hiç unutamayacakmışım gibi geliyor. Ama dediğin gibi mutlaka unutulur, yoksa o kadar kadın doğum sancısını unutmazdı. Bu günlerim bi an önce geçer inşallah

Dualarım seninle canım güzel haberler al inşallah
Canım haberler iyi çok şükür bebek elini kolunu kaldırıyordu iyi dedı ama kanama kesenin içindeymiş çok az dedi, sizlerde kese içinde mıydı kese etrafı mı, doktor Bı sıkıntı yok dıyınce rahatlayıp sormamışım, haftalık iğne de ekledi hapa, Allahım bu korkularımızdan arındırsın bizi herkesi

Dur bakalım 16 haftaya kadar umidimizi kaybetmiyoruz arkadaşıma kıza benziyor dediler hep ileriki haftalarda erkek olduğu anlasildi

Çok şükür canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin dinlen yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…