2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçecek canım insallah.once bulantılar sonra ağrılar sancılar.Bi bakcaksin doğmuş.Kucagina almışsın.

Korkmayın sakın benim yatarken birden bire boşalırcasına kan geldi kıpkırmızı ve sabaha kadar yavaş yavaş hep devam etti buna rağmen şimdi çok iyiyim 5 gün yattım kanama alanıda yok oldu. Sakin olmak en önemli şey böyle durumda

Cnm noldu ne dedi doktor umuyorum hersey yolundadir cok gecmis olsun

Uykusuz Koala heyyyy oğluş mu oğluş mu
Hahahah Göstermedi serocum göstermediiii ağlıcam baya bi baktı doktor ama olmadı yarım saat sonra tekrar bakalım belki gösterir o arada kan ve idrar tahlilini verirsin hem dedi tamam dedik bi heves oyalandık yine baktıı baktıı yok görünmüyor dedi. Bak şurayı görmeye çalışıyorum ama denk gelmiyor dedi. Kızlarda da bu kısım biraz belirgin olabiliyor çok arada kaldım şuan dedi. % verseniz dedim yok öyle söylemiyim yanılırsam hoş olmaz dedi 16. Haftada bakalım dedi oo çokmuş dedim iyi hadi o zaman haftaya kontrol muayenesi için randevu al birdaha bakalım kesin görürüz kız mı erkek mi dedi heyecanla birdahaki pazartesiyi bekliyoruz ❤

Dur bakalım 16 haftaya kadar umidimizi kaybetmiyoruz arkadaşıma kıza benziyor dediler hep ileriki haftalarda erkek olduğu anlasildi
Bize de 10+5te erkek gibi dedi bugün 13+2 göremedim arada kaldım dedi çok heyecanlandım

Güzel haberler ile gel inşallah
Herşeyi iyiymiş çok şükür. Haftasıyla uyumluydu tabi 1 gün geri cıktı benim yine. Ense kalınlığı burnu vs iyi dedi sorunsuz çok şükür ❤

Yaaa bu bebeler beni çıldırtıyorrrr haftaya kaç günlük oluyor kuzum

Kızlar sanırım benim bulantılarım artık azalıyor. Böyle demeyede korkuyorum ama. Kahvaltımı kendim hazırladım ve yedim. Bu benim için mucize
Tü tü tü Maşallahhh
Çok şükür canım doktorun sıkıntı görmemesi gerçekten iç ferahlatıcı tez zamanda o kanama da yok olur gider inşallah

Cok sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…