2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oooo nazli cikti bebis desene saglikli buyusun de aman gosterir elbet

Darısı bize inşallah canım çok sevindim ben ense ve burun kemiği için 11.haftada gitsem uygun olur mu küçük mü

Ayyy gercekten mi, rabbim korusun bebeğinizi sizi, evet öyle birden oldu, şuan az az sanki inşallah gecer

Niye olmasın kız
Haklısın niye olmasın bi an yokmuş gibi düşündüm nedense
Oooo nazli cikti bebis desene saglikli buyusun de aman gosterir elbet
Öyle oldu sanırım, yeterki sağlıkları yerinde olsun dediğin gibi
Darısı bize inşallah canım çok sevindim ben ense ve burun kemiği için 11.haftada gitsem uygun olur mu küçük mü
Amin canım darısı başınıza inşallah ❤
11-14 hafta arası bakılıyormuş bence uygun olur diye düşünüyorum biz bugün 13+2 deydik

Saol canım kese içinde kanama yeri varmış ama bebek iyiymiş, iğne yapıldı hapa devam haftalık iğne yaptırcam, tuvalate banyo dışında kalkma yat dedı
Çok geçmiş olsun canım.Biraz daha iyimisin?
Çok şükür bebek iyiymiş.Cok dikkat et kendine.igne kanamayı durdurur inşallah.

Ayyy gercekten mi, rabbim korusun bebeğinizi sizi, evet öyle birden oldu, şuan az az sanki inşallah gecer
Doktorunuzda söylemiştir mutlaka ama istirahat iyi geliyor. Bende kanamadan sonra 2 gün boyunca kahverengi leke oldu, içerideki kanama alanı boşalmış . 5 gün sadece tuvalet için kalktım ama sonrasında normal hayatıma döndüm. Kanamanın nedeni de olmayabilirmiş sıkmayın canınızı, nazlı olacaklar besbelli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…