2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ben de bi heveslendim foto atmaya iyi mi B Baharyagmuru35 bak kuzum karnım şimdi bu kadar benim 6 aydan sonra büyüyo genelde iç karnım geniş

Eklentiler

• 20200930_105847.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 80
Hadi yaa bizimki ne vercek acaba ay inşallah yapmaz mide bulantısı zaten cok kötüyüm kabızlık sorunu felan oldu mu peki
Valla cok fazla olmadı ama dışkı koyu yeşil oluo. Bide bana vitamin olarak decavit verdi 2sini kullanıom. Ama demir şurubum cok güzel hep dile getiriom burda bence hap olanı almayın ben sadece 1 tane kullandım ve öylece kaldı dolabımda kullanmam bidaha hap olarak. Bosuna eczaneye para ödüyoruz.

Geçer annesi inşallah. bşy olmaz. Yorulmuşsundur. Bende dün yağmur şimşek derken 2 kere irkildim korktum bugün 3e randevu aldım gidip oğluşumu göreyim. Bidahaki randevum da 13 Ekim de yani 2 hafta sonra. Sabah top gibi sağ tarafıma toplanmış sıpam.

Cinsiyet öğrenmedin değil mi o zman sen de ben de 14 eylülde gitmiştim doktor bence tahmin etti ama söylemedi ☺
Kıza benziyo ama sadece benziyo dedi kuzenim de aynı Dr a gitmişti 2li testte onada söylemiş doğru çıktı

canım benim doktorda aynı.
ilk zamanlarda riskim olduğu için kendisi her hafta çağırıyordu. sonradan 3 haftaya çıkardı kontrolleri. bu hafta iğne ve ilacım bittiği için yazdırmaya gittim.kontrolüme 2 hafta vardı. üçlü test sonucum çıkmış onun sonucunu söyledi. çok şükür iyi çıktı. sonra odadan çıktı gitti zaten. sekreteri de ilaçlarımı yazdı. yani ultrasona almakla ilgili bir durum bile olmadı ben de özel hastaneye gidiyorum .

Online ders veren öğretmenlere Allah kolaylık versin özellikle 1. Sınıflara ders verenlere Yeğenim 2 gündür bende kalıyor şuan yine derse girdik ama çok zor bu şekilde ya. Çocuklar hem durmuyor hem de öğretmen herkesi kontrol altına alamıyor haliyle.

Herkese merhaba. Dün 20.00da randevum vardı. Doktor doğuma gittği için gece 23.35te kontrole gittik. Bebeğim kızmış damarlarımda çift taraflı çentik vardı aspirin kullanıyordum. Biri tamamen geçmiş diğeri de geçermiş. Bebeğimde sıkıntı yok çok şükür. İsim olarak Gülce düşünüyorum. Varmı tanıdığı olan nasıl oluyor karakterleri. İsim isme benzer diye düşünüyorum

ben ortaokul matematik öğretmeniyim ama. İnanın çok zor. ses gidiyor, çocukların internetinde problem çıkıyor. Hastalık bitse bizde yüzyüze dersimizi yapabilsek keşke

Hadi hayırlı haberle gel insALLAH Benimkide top gibi toplanıyor 1 2 haftaya tekmeler iyice geceleri bin sefer uyanmaya başladım hadi hayırlısı

Hayırlısı olsun canım güceler naif sesli hareketli biraz da kendini beğenmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…