2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah buluruz. Simdilik pamir ismine ısındım. Deniz pamir pamir isimliler atılgan lider ruhlu olurmuş
merhaba bende Pamir koyacağım inşallah evlenmeden önce aklımda 1 kız 1 erkek ismi vardı. Oğlum olacağını öğrenince benm kafamda netleşti. Ama gıcık eşimde biliyordu bu ismi 1 aydır bu ne köpek ismi gibi diyip canımı sıkıyor. Hayır arkadaşlarımda hep laf ediyor o ne öyle yok şunu koy yok nunu koy. Gıcık oluyorum herkesin yorum yapmasına çoğuna daha karr vermedik düşünüyoruz diyorum. Ama en yakınlarım hep laf ediyorlar ve eşimde onların lafıyla daha da zevkleniyor. Net değildim ama senn bu tavrın yüzünden. Netleşti kesin Pamir koyacağım senn inadına dedm!
Siz nasıl tepkiler alıyorsunuz etrafınızdakilerden?

İsim konusu çok önemli çocukların ömür boyu taşıyacağı bir yük. Ben öğretmenim sınıfta o kadar çok garip isimle karşılaşıyorum ki okuması zor yanlışlıkla farklı söylesen hemen arkadaşları tepki veriyor dalga geçiyor üzerinde çok düşünmek gerek yarın toplum içine girdiğinde çocuğunuz zorlanmasın çocuklar birbirine karşı çok acımasız biz bunu sürekli okulda görüyoruz yaşıyoruz.

Pazartesi ne kadar hissetsemde erkek.oldugunu hatta bilerek gittim resmen cunku benim hic kızım olmicak diye hissediyodum ilk çocuğumda erkek birazcık içimde burukluk olmadi değil
Hissedilen cikiyor ya ikincide kiz olur ins nasip olur ins erkek de cok gzl bnde erkk hisseettim erkk cıktı

Annem ve kayinvalidem çağatay a zor diyolar zor ve uzun diyolar sanki turkce isim iste sadece zor ve uzun diyenler oldu ama hos diyolar normal diyende var sen ve esin icinize sinen ismi koyun bence birlikte onun fikriinide al kendi bulduğundan dsha cok begenirsen oyle degistirirsin yoksa icine sineni koy biz taşıyıp dogurup besliyoruz bizim hakkimiz isim koymak bnce

O zmn size fikir sorayim çağatay sizce nasil

Yarama tuz bastıın ben de çok muzdaripim bu durumdan ben de ilkokuldayım 2 3 4lere giriyorum ama bir de bana sor dün 6 dersim vardı bilgisayara bakmaktan ve ilkokul öğrencisini bilg başında yönetmekten öyle başım ağrıdı ki gözlerimin acısı cabası

evet ya çok düşünceli miniğim biliyo göbiş çıksa annesi üzülecek ama her koşulda çıkacak o göbek zaten feda olsun onlara
Benmkide annesini hic uzmez ne mide bulantisi ne agri sızı birde bacaklarda selulit olmasa gobegikde biraz tüylenme oldu ya bryaz tenli olduğum halde anlamadim . Gobusde cikmaya basladi baya baya bu hafta artti

ben ortaokul matematik öğretmeniyim ama. İnanın çok zor. ses gidiyor, çocukların internetinde problem çıkıyor. Hastalık bitse bizde yüzyüze dersimizi yapabilsek keşke
Ya bir de şöyle bi sorun var benim eşim de canlı ders yapacak haftaya başlıyor onun da ve bizim 4yasinda kızımız var ders saatlerinden çakışanlar olacak nasıl yapıcaz bilmiyorum çocukla çok zor bu işler. 24. Haftada idari izin hakkı bizim için geçerliyse kullanmayı düşünüyorum çok zor olacak çünkü hele ki kademeli açmaya başlarlarsa o riske giremem kullanırım izni

Bende hep diyordum kizim okursa elisa koyucam ama akrabalar biraz soguk bakti oglum adi kuzey efe kuzeye uygun bisey bulamiyorm ama elisada karrliyim elisa erdogmus kulaga hos geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…