2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun Ömürlü olsun inşallah.

Hadi ya yarin sonuç icin aricam gelme boşuna dedi o zaman soyleyim bakalım tadı nasıl peki surubun

Kızlar gece tekrar acile gittim böbrekte ya kum ya taş var perşembe urolojiden ultrasonla bacaklar bu durumu yasayan var mı cok zor cok kötü bir ağrı ölüyorum resmen

Maşallah ne güzel dev hamile olmaktansa böyle olmak daha iyidir ya ben kendimi dev olacakmışım gibi hissediyorum
Bende oyle hissediyodum ve cok korkmuştum gün içinde ne istediysem yedim ama akşamları cok nadir yedim açıkçası aksam yemeginden sonra acıktıysam salatalık yedim yogurt yedim bundada aynı devam ediyorum

Benim oğlumda illa kardeşimin adı mete olsun diyo daha hamile degilken bile diyodu bende ikisi uyumlu bi isim olsun istiyorum bulabilcek mıyız bakalım

Valla 6 saatin sonunda ben de bitik vaziyette kalıyorum . Okulda olsam bu kadr yorulmam gerçi yüz yüze eğitimde de korku apayrı olacak . Zor işler

Allah yardımcınız olsun. İzin olaylarını hiç bilmiyorum. Verirlerse kullan tabi ki. Yardımcı olabilecek anneanne babanne yok mu yakında acaba.

Anam Bi Metehan daha cıktı. Eşimde Metehan istio. Ben keremcem istiyordum. Ama sonu Han lı olması ilgimi cekiyor açıkcası.

Kızlar gece tekrar acile gittim böbrekte ya kum ya taş var perşembe urolojiden ultrasonla bacaklar bu durumu yasayan var mı cok zor cok kötü bir ağrı ölüyorum resmen
Geçmiş olsun öncelikle ilk gebeliğimde 1 hafta hastanede yattım bu yüzden taş oluşmuş bebekte baskı yapınca böbreğim şişmişti stent takılacakti serumlarla ağrılarım geçince gerek kalmadi. Sağ tarafımdaydi o tarafına yatma dediler bol su içtim birde şükür bir daha olmadı doğuma kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…