2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah bi çözüm bulunur yoksa nasıl doguma kadar dayancam sol tarafta benimde hamileykende sola yatın diyolar ne yapacağım bilmiyorum en az 3 litre su iç dedi yarın randevum var ürolojide bakalım ne dicekler

Hayirli olsun :) sey benim is yerimde var maalesef ve cok icten pazarlikli bir kadin pek sevilmez ama karakteri benzemezin allah korusun ❤

Canlarm benmle gebelk haberi alan tandgm iki kişi düşük yaptı ve agrıları vardı benmde var 1 hafta dr gelip giden agrlarm var acaba niye sizin varmı ya adet sancısı gbi böyle

Insallah bi çözüm bulunur yoksa nasıl doguma kadar dayancam sol tarafta benimde hamileykende sola yatın diyolar ne yapacağım bilmiyorum en az 3 litre su iç dedi yarın randevum var ürolojide bakalım ne dicekler
Geçmiş olsun. 10 haftalıkken başıma geldi. Bende de kristalleşme çıktı. Aynı şeyleri dediler. O kadar ağladım ki, ben doğuma bile kalmaz çocuğu doğururum o sancı ile dedim. Ben su içemiyorm. Kusmakdan. Şuan korkuyorumda sancı olduğunda sıcak kompres yapın. Yatın . Arkadaşım bi ilaç önerdi. Eşi doktor, onla idare etmiş. Ama stend i kim taktırmışsa sakın sakın ha diyorlar. Acı çek daha iyi diyorlar. İnşallh gerek kalmaz ona. Bana da doktor dedi bebek byüdükçe baskı yapacak, onu takarız diye..

Kizlar doktordan ciktim bebegimi gordum cok sukur cinsiyet yuzde doksan erkek dedi

Hayırlı olsun canım benim ❤ Ya niye yüzde veriliyorlar neye göre yani di mi ya kızdır ya erkektir şimdi kesin erkek mi değil mi insan yine tereddütte kalıyor ben kendimde kaldım açıkçası bir sonraki kontrolü bekliyorum . Ama yüzde doksan baya yüksek bir oran erkektir annesi değişmez sağlıkla gelsin

Benim oğlumda illa kardeşimin adı mete olsun diyo daha hamile degilken bile diyodu bende ikisi uyumlu bi isim olsun istiyorum bulabilcek mıyız bakalım
Uyumlu kardeş isimleri de çok hoş oluyor ilkinin ismin ne
Anam Bi Metehan daha cıktı. Eşimde Metehan istio. Ben keremcem istiyordum. Ama sonu Han lı olması ilgimi cekiyor açıkcası.
Eşinin isteğini göz ardı etme derim çok oturaklı bi isim gibi geliyo metehan bana

O zmn size fikir sorayim çağatay sizce nasil
Çağatay güzel bence eşimin kuzeninin adı üniversite sınavında Türkiye 1.si olmuş. Rahmetli kayınpederin adı Levent eşim istiyor benim de hoşuma gidiyor isim olarak düşünüyorum aklıma yatan başka isim de yok isim konusunu zamana bıraktım ben

Ay valla çok zor cidden Allah kolaylık versin ekran basında çocuklar hiç durmuyor sürekli sesler veliler de müdahele ediyor bütün sesler birbirine giriyor 2 saatte 2 sayfayı zor yaptılar resmen. 6 ders nasıl geçer sizin açınızdan düşünmek bile istemedim

ben ortaokul matematik öğretmeniyim ama. İnanın çok zor. ses gidiyor, çocukların internetinde problem çıkıyor. Hastalık bitse bizde yüzyüze dersimizi yapabilsek keşke
Gözün aydın canım bi sağlık sorunu olmaması sevindirdi haber hep böyle ilerlesin inşallah ❤ Gülce isimli tanıdığım yok ama güzel isimmiş.

Ah umarım normale döner herşey en kısa zamanda. Hem öğretmen hem öğrenci için çok zor gerçekten Allah kolaylık versin.

Benmkide annesini hic uzmez ne mide bulantisi ne agri sızı birde bacaklarda selulit olmasa gobegikde biraz tüylenme oldu ya bryaz tenli olduğum halde anlamadim . Gobusde cikmaya basladi baya baya bu hafta artti
Hamilelik böyle birşey ya tamamen değişim

Canım hepsinin mikrofonunu kapat açmalarına da izin verme diye ayarla. Söz vereceğin öğrencilerin mikrofonunu açıp kaparsın. Ben ortaokuldayım 5ler sürekli konuşuyorlar benim dediklerimi yapmıyorlar ben de kapadım hepsinin mikrofonunu böyle yaparsanız açmayacağım herkes sırayla konuşacak birbirini dinleyecek yoksa sadece ben konuşurum dedim hepsi muma döndü

Pantolonun cok iyi duruyor hamıle pantolunumu? Yoksa kıyafetlerım oluyor mu hala göbegn cok yok gibi☺
Hamile pantalonu aldım rahat olsun diye ama bol geliyor üstü. Üst kıyafetlerim oluyorda pantalonlarım zaten skinny olduğundan olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…