Geçmiş olsun öncelikle ilk gebeliğimde 1 hafta hastanede yattım bu yüzden taş oluşmuş bebekte baskı yapınca böbreğim şişmişti stent takılacakti serumlarla ağrılarım geçince gerek kalmadi. Sağ tarafımdaydi o tarafına yatma dediler bol su içtim birde şükür bir daha olmadı doğuma kadar
Insallah bi çözüm bulunur yoksa nasıl doguma kadar dayancam sol tarafta benimde hamileykende sola yatın diyolar ne yapacağım bilmiyorum en az 3 litre su iç dedi yarın randevum var ürolojide bakalım ne dicekler
Herkese merhaba. Dün 20.00da randevum vardı. Doktor doğuma gittği için gece 23.35te kontrole gittik. Bebeğim kızmış damarlarımda çift taraflı çentik vardı aspirin kullanıyordum. Biri tamamen geçmiş diğeri de geçermiş. Bebeğimde sıkıntı yok çok şükür. İsim olarak Gülce düşünüyorum. Varmı tanıdığı olan nasıl oluyor karakterleri. İsim isme benzer diye düşünüyorum
Canlarm benmle gebelk haberi alan tandgm iki kişi düşük yaptı ve agrıları vardı benmde var 1 hafta dr gelip giden agrlarm var acaba niye sizin varmı ya adet sancısı gbi böyle
Insallah bi çözüm bulunur yoksa nasıl doguma kadar dayancam sol tarafta benimde hamileykende sola yatın diyolar ne yapacağım bilmiyorum en az 3 litre su iç dedi yarın randevum var ürolojide bakalım ne dicekler
Geçmiş olsun. 10 haftalıkken başıma geldi. Bende de kristalleşme çıktı. Aynı şeyleri dediler. O kadar ağladım ki, ben doğuma bile kalmaz çocuğu doğururum o sancı ile dedim. Ben su içemiyorm. Kusmakdan. Şuan korkuyorumda sancı olduğunda sıcak kompres yapın. Yatın . Arkadaşım bi ilaç önerdi. Eşi doktor, onla idare etmiş. Ama stend i kim taktırmışsa sakın sakın ha diyorlar. Acı çek daha iyi diyorlar. İnşallh gerek kalmaz ona. Bana da doktor dedi bebek byüdükçe baskı yapacak, onu takarız diye..
Hayırlı olsun canım benim ❤ Ya niye yüzde veriliyorlar neye göre yani di mi ya kızdır ya erkektir şimdi kesin erkek mi değil mi insan yine tereddütte kalıyor ben kendimde kaldım açıkçası bir sonraki kontrolü bekliyorum . Ama yüzde doksan baya yüksek bir oran erkektir annesi değişmez sağlıkla gelsin
Çağatay güzel bence eşimin kuzeninin adı üniversite sınavında Türkiye 1.si olmuş. Rahmetli kayınpederin adı Levent eşim istiyor benim de hoşuma gidiyor isim olarak düşünüyorum aklıma yatan başka isim de yok isim konusunu zamana bıraktım ben
Yarama tuz bastıın ben de çok muzdaripim bu durumdan ben de ilkokuldayım 2 3 4lere giriyorum ama bir de bana sor dün 6 dersim vardı bilgisayara bakmaktan ve ilkokul öğrencisini bilg başında yönetmekten öyle başım ağrıdı ki gözlerimin acısı cabası
Ay valla çok zor cidden Allah kolaylık versin ekran basında çocuklar hiç durmuyor sürekli sesler veliler de müdahele ediyor bütün sesler birbirine giriyor 2 saatte 2 sayfayı zor yaptılar resmen. 6 ders nasıl geçer sizin açınızdan düşünmek bile istemedim
Herkese merhaba. Dün 20.00da randevum vardı. Doktor doğuma gittği için gece 23.35te kontrole gittik. Bebeğim kızmış damarlarımda çift taraflı çentik vardı aspirin kullanıyordum. Biri tamamen geçmiş diğeri de geçermiş. Bebeğimde sıkıntı yok çok şükür. İsim olarak Gülce düşünüyorum. Varmı tanıdığı olan nasıl oluyor karakterleri. İsim isme benzer diye düşünüyorum
ben ortaokul matematik öğretmeniyim ama. İnanın çok zor. ses gidiyor, çocukların internetinde problem çıkıyor. Hastalık bitse bizde yüzyüze dersimizi yapabilsek keşke
Benmkide annesini hic uzmez ne mide bulantisi ne agri sızı birde bacaklarda selulit olmasa gobegikde biraz tüylenme oldu ya bryaz tenli olduğum halde anlamadim . Gobusde cikmaya basladi baya baya bu hafta artti
Yarama tuz bastıın ben de çok muzdaripim bu durumdan ben de ilkokuldayım 2 3 4lere giriyorum ama bir de bana sor dün 6 dersim vardı bilgisayara bakmaktan ve ilkokul öğrencisini bilg başında yönetmekten öyle başım ağrıdı ki gözlerimin acısı cabası
Canım hepsinin mikrofonunu kapat açmalarına da izin verme diye ayarla. Söz vereceğin öğrencilerin mikrofonunu açıp kaparsın. Ben ortaokuldayım 5ler sürekli konuşuyorlar benim dediklerimi yapmıyorlar ben de kapadım hepsinin mikrofonunu böyle yaparsanız açmayacağım herkes sırayla konuşacak birbirini dinleyecek yoksa sadece ben konuşurum dedim hepsi muma döndü