2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hamile pantalonu aldım rahat olsun diye ama bol geliyor üstü. Üst kıyafetlerim oluyorda pantalonlarım zaten skinny olduğundan olmuyor
Ben de sipariş verdım artık dugmelı pantolonlarım olmuyor iş e de gıdıyorum malum artık almam şart oldu umarım ben de memnun kalırım Lcw dan aldım

Hahaha gözünaydin cano demiştin 2mizin de erkek die. Ben bugün bidaha gittim 100de 100 erkek dedi
Gozun aydin cnm sy bende pazartesi gtmistim ama bebek tam genital bolgeyi kapatti 15+2 de . Goremedi doktor 2 kere gezdim girdim yok . Yarın gidicem yeni doktoruma ins o ds söyler tek bi doktordan duymak neblym baska doktorda desin istiyorum ama yuzde bile vermedi oteki doktorum 14+2 de erkek bebek dedi biriidebana yuzde yuz erkek desin artık bebek kıyafeti alicam ya degisirse yinede diye alamiyorum

Saol canım. Valla Bi bu Dr gidiom şimdi devleti de cıkardım aradan başka gitmiom. Acaba yanılır mı bak şimdi ya Dr de deyince eşimle alışveriş merkezine gidioz şimdialmam da fikir olur enazından.

Valla 6 saatin sonunda ben de bitik vaziyette kalıyorum . Okulda olsam bu kadr yorulmam gerçi yüz yüze eğitimde de korku apayrı olacak . Zor işler
Aynen öyle canım okulda bu kadar yorulmuyorum ben bu gidişle tüm türkiyenin gözleri bozulacak

Valla biz bazen söylemeye cekiniyoruz soranlara olumsuz bisey derler diye cunku biliyorum ki herkes bi laf edecek. Deniz ismine bile laf ediyorlar pamir dersek bi de ohoo sırf bu sebeple acaba koymasak mi diyoruz zira biz bile söyleyemiyoruz insanlara

Allah yardımcınız olsun. İzin olaylarını hiç bilmiyorum. Verirlerse kullan tabi ki. Yardımcı olabilecek anneanne babanne yok mu yakında acaba.
Malesef yok canım biz ikimizin de memleketinde değiliz orta yerdeyiz geçen hafta annemler buradaydı ama ne kadar kalabilirler ki bakıcı desen bıraktık bu sene zaten kreşe gönderecektik pandemiden dolayı onu da iptal ettik kasımda ayrılıcam zaten diye evde dursun dedik ama online ders iyice sarpa sardı

Sağol canım gerçekten zor özellikle 1. Sınıflar zaten okul sınıf disiplin kavramı yok bi de online olunca öğretmenler hunileri takıp gezer yakında bi de veli faktörü var tabi çocuğa soruyorum "What's your name?" Diye arkadan fısıltı geliyo "My name is melih" diye

Kızlar gece tekrar acile gittim böbrekte ya kum ya taş var perşembe urolojiden ultrasonla bacaklar bu durumu yasayan var mı cok zor cok kötü bir ağrı ölüyorum resmen

Safra kesesine bakıldı mı canım, bir arkadaşımın hamile iken ağrısı vardı safra kesesinde taş çıkmıştı

Bir arkadaşım geçen yıl doğan kızına Gülce adını koydu. Bence çok tatlı bir isim

Insallah canım insallah gerek kalmaz sıcak tutuyorum kendimi biraz daha iyi sanki dune gore

Kızlar gece tekrar acile gittim böbrekte ya kum ya taş var perşembe urolojiden ultrasonla bacaklar bu durumu yasayan var mı cok zor cok kötü bir ağrı ölüyorum resmen
Iyi ki gitmişsin canım ya normal değildi zaten inşallah iyileşirsin bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…