Oo süper ama bizim veliler isyan çıkartabilir geçen bi tanesi aradı soru sormak için neyse sordu sorusunu sonra bebek bekliyormuşsunuz hocam hayırlı olsun kaç aylık bizim çocukları bırakmayacaksın di mi dedi nerden öğrendiyse ikinci dönem mecbur yokum dedim üzüldü kasımda ayrılcam desem ne olacak kim bilir
Hayırlı olsun canım benim ❤ Ya niye yüzde veriliyorlar neye göre yani di mi ya kızdır ya erkektir şimdi kesin erkek mi değil mi insan yine tereddütte kalıyor ben kendimde kaldım açıkçası bir sonraki kontrolü bekliyorum . Ama yüzde doksan baya yüksek bir oran erkektir annesi değişmez sağlıkla gelsin
Canım hepsinin mikrofonunu kapat açmalarına da izin verme diye ayarla. Söz vereceğin öğrencilerin mikrofonunu açıp kaparsın. Ben ortaokuldayım 5ler sürekli konuşuyorlar benim dediklerimi yapmıyorlar ben de kapadım hepsinin mikrofonunu böyle yaparsanız açmayacağım herkes sırayla konuşacak birbirini dinleyecek yoksa sadece ben konuşurum dedim hepsi muma döndü
Canım ben de o şekilde yapıyorum sesleri kapattırıyorum söz verdiğim zaman açıyorum ama ilkokul öğrencisi o kadar sabırsız ki ben söyleyebilir miyim ben ben diye açıyo mikrofonu az kişilik sınıflarda kontrol sağlıyorum ama bi sınıfta 22 kişinin girdiği oluyo o sınıflarda beynim yanıyo artık otomatiğe bağladım açık mikrofon avcısı oldum kapatıyorum hemen bi yandan ders işlemeye çalışıyorum gözlerim bozulacak yakında
Canım hepsinin mikrofonunu kapat açmalarına da izin verme diye ayarla. Söz vereceğin öğrencilerin mikrofonunu açıp kaparsın. Ben ortaokuldayım 5ler sürekli konuşuyorlar benim dediklerimi yapmıyorlar ben de kapadım hepsinin mikrofonunu böyle yaparsanız açmayacağım herkes sırayla konuşacak birbirini dinleyecek yoksa sadece ben konuşurum dedim hepsi muma döndü
Oo süper ama bizim veliler isyan çıkartabilir geçen bi tanesi aradı soru sormak için neyse sordu sorusunu sonra bebek bekliyormuşsunuz hocam hayırlı olsun kaç aylık bizim çocukları bırakmayacaksın di mi dedi nerden öğrendiyse ikinci dönem mecbur yokum dedim üzüldü kasımda ayrılcam desem ne olacak kim bilir
Okuldan bi arkadaş seminer sonrası 24 te ayrıldı okullar açılırsa mecburen ayrılırız çünkü ben maske ile duramıyorum birde ikiz olunca nefes almak daha bi zor
Saol canım. Valla Bi bu Dr gidiom şimdi devleti de cıkardım aradan başka gitmiom. Acaba yanılır mı bak şimdi ya Dr de deyince eşimle alışveriş merkezine gidioz şimdialmam da fikir olur enazından.
Bugün velinin biri 8 de aradı çıldırdım kızlar. Whatsapptan canlı ders programını paylaşmıştım 2 tanr. Bu programların hangisi doğru demek için aramış. Halbuki biri sabah biri öğleden sonra programıydı. İkiside doğruydu. Saatlere baksa görürdü
Bugün velinin biri 8 de aradı çıldırdım kızlar. Whatsapptan canlı ders programını paylaşmıştım 2 tanr. Bu programların hangisi doğru demek için aramış. Halbuki biri sabah biri öğleden sonra programıydı. İkiside doğruydu. Saatlere baksa görürdü
Aman Allahım 8 mi canım tlfn yatmadan kapat yada sessize al kendinden uzak Bi yere koy. Hem radyasyondan hem de rahatsız olmamak acısından. Bu sadece veliler acısından deil tabi yanlış anlaşılmasın dediğim.
Valla biz bazen söylemeye cekiniyoruz soranlara olumsuz bisey derler diye cunku biliyorum ki herkes bi laf edecek. Deniz ismine bile laf ediyorlar pamir dersek bi de ohoo sırf bu sebeple acaba koymasak mi diyoruz zira biz bile söyleyemiyoruz insanlara
Ben daha karar veremedim düşünüyoruz diyorum. Kendilerince bi şeyler öneriyorlar hı evet hı yok fln diyorum konu kapanıyor. Sıkıldım artık hayır Pamir değil ne desem bir ton yorum. Kendi çocuğunuza koysaydınız veya koyun bana isim önereceğinize. Ya da size ne koysam diye sorduk mu ? Yyookk ağzı olan konuşuyor.
Pamir koyacağım valla çok kararlıyım. İsim yaızlı ürünlerden sipariş verin eşimde gördükçe alışacak öyle ya da böyle kabul edecek.bana gıcıklık yapıyor Zaten o
Canım daha dün arkadaşım idari izne ayrıldı izin hakkımız hala var yani kalkmadı. Ama 25. Haftaya girdiğin gün ayrılabilirsin demiş bizim müdür 24ü tam doldurdu yani. Valla ben de kesin ayrılıcam iple çekiyorum bu online dersler beni hasta etti sabahın köründen akşam sekizlere kadar hayat düzenim kalmadı o yüzden kasımın ilk haftası hiç düşünmeden hemen ayrılıyorum inşallah
Okuldan bi arkadaş seminer sonrası 24 te ayrıldı okullar açılırsa mecburen ayrılırız çünkü ben maske ile duramıyorum birde ikiz olunca nefes almak daha bi zor
Nasıl yani canım anlamadım idari izne ayrılsak bile online ders vermeye devam mı edicez evde. Benim arkadaşım 24.haftayı doldurdu ayrıldı izne idare tüm online derslerini aldı başka öğretmenlere dağıttı okulla ilişkisini kesti yani dersi falan yok.
Ama ben onu araştırdım canım facebook öğretmen sitelerinde 24 hafta dolduktan sonra ayrılan canlı ders de vermeyen öğretmenler var yerine başkası ayarlanmış