2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Var kızlar 24+0 da izin yolu açılıyor
Oo süper ama bizim veliler isyan çıkartabilir geçen bi tanesi aradı soru sormak için neyse sordu sorusunu sonra bebek bekliyormuşsunuz hocam hayırlı olsun kaç aylık bizim çocukları bırakmayacaksın di mi dedi nerden öğrendiyse ikinci dönem mecbur yokum dedim üzüldü kasımda ayrılcam desem ne olacak kim bilir

İçime de erkek doguyodu zaten bence de degisecegini cok sanmiyorum tesekkurler canim❤

Canım ben de o şekilde yapıyorum sesleri kapattırıyorum söz verdiğim zaman açıyorum ama ilkokul öğrencisi o kadar sabırsız ki ben söyleyebilir miyim ben ben diye açıyo mikrofonu az kişilik sınıflarda kontrol sağlıyorum ama bi sınıfta 22 kişinin girdiği oluyo o sınıflarda beynim yanıyo artık otomatiğe bağladım açık mikrofon avcısı oldum kapatıyorum hemen bi yandan ders işlemeye çalışıyorum gözlerim bozulacak yakında

Açmalarına izin verme tuşunu görmemişim onu bulayım da öyle ayarlıyım sağol canım

Okuldan bi arkadaş seminer sonrası 24 te ayrıldı okullar açılırsa mecburen ayrılırız çünkü ben maske ile duramıyorum birde ikiz olunca nefes almak daha bi zor

Bugün velinin biri 8 de aradı çıldırdım kızlar. Whatsapptan canlı ders programını paylaşmıştım 2 tanr. Bu programların hangisi doğru demek için aramış. Halbuki biri sabah biri öğleden sonra programıydı. İkiside doğruydu. Saatlere baksa görürdü

Aman Allahım 8 mi canım tlfn yatmadan kapat yada sessize al kendinden uzak Bi yere koy. Hem radyasyondan hem de rahatsız olmamak acısından. Bu sadece veliler acısından deil tabi yanlış anlaşılmasın dediğim.

24 te idari izine ayrılıyoruz ama uzaktan eğitim devam ediyor canım sadece okula gitmeyecek mişiz

Gece 12 de ödev atan var gruba yazdım akşam 9 dan sonra önemli bir şey olmadıktan sonra lütfen rahatsız etmeyelim diye

Ben daha karar veremedim düşünüyoruz diyorum. Kendilerince bi şeyler öneriyorlar hı evet hı yok fln diyorum konu kapanıyor. Sıkıldım artık hayır Pamir değil ne desem bir ton yorum. Kendi çocuğunuza koysaydınız veya koyun bana isim önereceğinize. Ya da size ne koysam diye sorduk mu ? Yyookk ağzı olan konuşuyor.
Pamir koyacağım valla çok kararlıyım. İsim yaızlı ürünlerden sipariş verin eşimde gördükçe alışacak öyle ya da böyle kabul edecek.bana gıcıklık yapıyor Zaten o

Canım daha dün arkadaşım idari izne ayrıldı izin hakkımız hala var yani kalkmadı. Ama 25. Haftaya girdiğin gün ayrılabilirsin demiş bizim müdür 24ü tam doldurdu yani. Valla ben de kesin ayrılıcam iple çekiyorum bu online dersler beni hasta etti sabahın köründen akşam sekizlere kadar hayat düzenim kalmadı o yüzden kasımın ilk haftası hiç düşünmeden hemen ayrılıyorum inşallah

Okuldan bi arkadaş seminer sonrası 24 te ayrıldı okullar açılırsa mecburen ayrılırız çünkü ben maske ile duramıyorum birde ikiz olunca nefes almak daha bi zor
Ah kıyamam ikizler annesi ben kasımdaki ara tatile göz koydum sonrasında dilekçemi verip ayrılmak istiyorum inşallah tabi

24 te idari izine ayrılıyoruz ama uzaktan eğitim devam ediyor canım sadece okula gitmeyecek mişiz

Nasıl yani canım anlamadım idari izne ayrılsak bile online ders vermeye devam mı edicez evde. Benim arkadaşım 24.haftayı doldurdu ayrıldı izne idare tüm online derslerini aldı başka öğretmenlere dağıttı okulla ilişkisini kesti yani dersi falan yok.

Ama ben onu araştırdım canım facebook öğretmen sitelerinde 24 hafta dolduktan sonra ayrılan canlı ders de vermeyen öğretmenler var yerine başkası ayarlanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…