Bende Aralık ın ilk haftası itibari ile veda ediyorum nasip olur mu bilmem Eylül de dönmekAh kıyamam ikizler annesiben kasımdaki ara tatile göz koydum sonrasında dilekçemi verip ayrılmak istiyorum inşallah tabi
Ben de sipariş verdım artık dugmelı pantolonlarım olmuyor iş e de gıdıyorum malum artık almam şart oldu umarım ben de memnun kalırım Lcw dan aldım
Ay inşallah canım ben de aynı şeyi düşünüyorum okula gitsem bu kadar yorulmamCanım daha dün arkadaşım idari izne ayrıldı izin hakkımız hala var yani kalkmadı☺. Ama 25. Haftaya girdiğin gün ayrılabilirsin demiş bizim müdür 24ü tam doldurdu yani. Valla ben de kesin ayrılıcam iple çekiyorum bu online dersler beni hasta etti sabahın köründen akşam sekizlere kadar hayat düzenim kalmadı o yüzden kasımın ilk haftası hiç düşünmeden hemen ayrılıyorum inşallah ☺
İnşallah canım Eylülde bebişler 6 aylık olacak daha küçük olacaklar 1 yaşına kadar bakmak istiyorum ben ama bakalım nasip ne gösterecekBende Aralık ın ilk haftası itibari ile veda ediyorum nasip olur mu bilmem Eylül de dönmek
Insanlar amma düşüncesiz ya benim esimde araba alip satiyor sabah 7 de iki uc kere ayaran gördüm gece 12 de haftasonu bile arıyolar.. dsha kendi bilmiyo hangisi dogru ikisidemi dogru cocuga allah sabir versin ve sanadaBugün velinin biri 8 de aradı çıldırdım kızlar. Whatsapptan canlı ders programını paylaşmıştım 2 tanr. Bu programların hangisi doğru demek için aramış. Halbuki biri sabah biri öğleden sonra programıydı. İkiside doğruydu. Saatlere baksa görürdü
Hanımlar 24-32.haftalar idari izin biliyorum ama sonraki 32-37. haftalar için ne yapacağız bilen var mı?
Analık iznini aktarabilmek için fiili çalışma kuralı var. Çalışabilir raporu aldıktan sonra o haftalarda işe geri mi döneceğiz?
Insanlar amma düşüncesiz ya benim esimde araba alip satiyor sabah 7 de iki uc kere ayaran gördüm gece 12 de haftasonu bile arıyolar.. dsha kendi bilmiyo hangisi dogru ikisidemi dogru cocuga allah sabir versin ve sanadaBugün velinin biri 8 de aradı çıldırdım kızlar. Whatsapptan canlı ders programını paylaşmıştım 2 tanr. Bu programların hangisi doğru demek için aramış. Halbuki biri sabah biri öğleden sonra programıydı. İkiside doğruydu. Saatlere baksa görürdü
Nssil habrr vermiyolar doktor yok diye önceden ilgincDr a randevusu gittik hep orda olurdu bugun olmicagi tutmus göremedim bebisi. Bi de sanırım havaların ani sogumasından midir nedir halsizlik bulantı var bugün zor dolandım hastanedeartik şubat mart ayı gelsin hemen lütfen ya
Valla biz bazen söylemeye cekiniyoruz soranlara olumsuz bisey derler diyecunku biliyorum ki herkes bi laf edecek. Deniz ismine bile laf ediyorlar pamir dersek bi de ohoo sırf bu sebeple acaba koymasak mi diyoruz zira biz bile söyleyemiyoruz insanlara
canım ona izin vermiyorlar ya en azından bizim müdür izin vermiyor. Eğer 24. Haftada izne ayrıldıysan bitti artık daha dönemiyorsun dedi.ama analık izni aktarma durumundan faydalanmak istersen 37 ye kadar aralıksız çalışman gerekiyor. Gideyim geri geleyim yok yani en azından bizim okulda.Zaten doktorlarda çalışabilir raporu vermiyormuş idari izne ayrılıp geri dönmek isteyenlere 24. Haftada tehlike vardı da 32 de kalktı mı ortadan falan diye tersleyen doktorlar duydum
Herkes kafasına göre iş yapıyor bence. Bu izin 24-32 olarak geçiyor yani 32 den sonra çalışma hakkı var yine müdürler öğretmen değişikliği yapmak istemiyor o yüzden de olmayan şeyi söylüyor bencecanım ona izin vermiyorlar ya en azından bizim müdür izin vermiyor. Eğer 24. Haftada izne ayrıldıysan bitti artık daha dönemiyorsun dedi.ama analık izni aktarma durumundan faydalanmak istersen 37 ye kadar aralıksız çalışman gerekiyor. Gideyim geri geleyim yok yani en azından bizim okulda.Zaten doktorlarda çalışabilir raporu vermiyormuş idari izne ayrılıp geri dönmek isteyenlere 24. Haftada tehlike vardı da 32 de kalktı mı ortadan falan diye tersleyen doktorlar duydum
Sevindim o zaman her türlü mecbur icilcekBende tatlı yiyemiom ama tadı baya güzel.
Bizim müdür 24 ünde ayrılırsın, 32 den sonra tekrar göreve dönersin dedi hocam. 37. Haftaya kadar. Bende geri döner dığumdan sonraya aktarcağım iznimi. 2. Dönemi kapatacağım.canım ona izin vermiyorlar ya en azından bizim müdür izin vermiyor. Eğer 24. Haftada izne ayrıldıysan bitti artık daha dönemiyorsun dedi.ama analık izni aktarma durumundan faydalanmak istersen 37 ye kadar aralıksız çalışman gerekiyor. Gideyim geri geleyim yok yani en azından bizim okulda.Zaten doktorlarda çalışabilir raporu vermiyormuş idari izne ayrılıp geri dönmek isteyenlere 24. Haftada tehlike vardı da 32 de kalktı mı ortadan falan diye tersleyen doktorlar duydum
Evet daha çok var oğlum mete diye tutturdu eşimde koyalım isim arama diyo ama bilemiyorumAda çok uyumlu olurdu evet ama erkek ne olabilir kidaha zaman var bulursun inşallah gönlüne göre
Oo süper ama bizim veliler isyan çıkartabilirgeçen bi tanesi aradı soru sormak için neyse sordu sorusunu sonra bebek bekliyormuşsunuz hocam hayırlı olsun kaç aylık bizim çocukları bırakmayacaksın di mi dedi nerden öğrendiyse ikinci dönem mecbur yokum dedim üzüldü kasımda ayrılcam desem ne olacak kim bilir
Doğru olan uygulama bu zaten bu uygulama bildiğim kadarıyla pandemiye özel değil çünkü açıklamada pandemi süresince demedi bakan bundan sonra dediBizim müdür 24 ünde ayrılırsın, 32 den sonra tekrar göreve dönersin dedi hocam. 37. Haftaya kadar. Bende geri döner dığumdan sonraya aktarcağım iznimi. 2. Dönemi kapatacağım.
Bizim müdür 24 ünde ayrılırsın, 32 den sonra tekrar göreve dönersin dedi hocam. 37. Haftaya kadar. Bende geri döner dığumdan sonraya aktarcağım iznimi. 2. Dönemi kapatacağım.
Hanımlar 24-32.haftalar idari izin biliyorum ama sonraki 32-37. haftalar için ne yapacağız bilen var mı?
Analık iznini aktarabilmek için fiili çalışma kuralı var. Çalışabilir raporu aldıktan sonra o haftalarda işe geri mi döneceğiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?