2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de sipariş verdım artık dugmelı pantolonlarım olmuyor iş e de gıdıyorum malum artık almam şart oldu umarım ben de memnun kalırım Lcw dan aldım

ben LCW’den aldım rodeo diye bir model koyu mavi. kendi bedenimin bir büyüğünü aldım keşke kendi bedenimi alsaymışım. bacak kalça kısmı bol geldi ya beli neyse ayarlanıyor da . Baya pot büyük duruyor üzerime hiç oturmadı. Napayım değiştirsem mi ya da kalsa da son 3 ay mı giysem tam doldururum heralde 6 aydan sonra

Ay inşallah canım ben de aynı şeyi düşünüyorum okula gitsem bu kadar yorulmam az kaldı kasıma hadi bakalım

Bende Aralık ın ilk haftası itibari ile veda ediyorum nasip olur mu bilmem Eylül de dönmek
İnşallah canım Eylülde bebişler 6 aylık olacak daha küçük olacaklar 1 yaşına kadar bakmak istiyorum ben ama bakalım nasip ne gösterecek

Hanımlar 24-32.haftalar idari izin biliyorum ama sonraki 32-37. haftalar için ne yapacağız bilen var mı?
Analık iznini aktarabilmek için fiili çalışma kuralı var. Çalışabilir raporu aldıktan sonra o haftalarda işe geri mi döneceğiz?

Insanlar amma düşüncesiz ya benim esimde araba alip satiyor sabah 7 de iki uc kere ayaran gördüm gece 12 de haftasonu bile arıyolar.. dsha kendi bilmiyo hangisi dogru ikisidemi dogru cocuga allah sabir versin ve sanada

canım ona izin vermiyorlar ya en azından bizim müdür izin vermiyor. Eğer 24. Haftada izne ayrıldıysan bitti artık daha dönemiyorsun dedi.ama analık izni aktarma durumundan faydalanmak istersen 37 ye kadar aralıksız çalışman gerekiyor. Gideyim geri geleyim yok yani en azından bizim okulda.Zaten doktorlarda çalışabilir raporu vermiyormuş idari izne ayrılıp geri dönmek isteyenlere 24. Haftada tehlike vardı da 32 de kalktı mı ortadan falan diye tersleyen doktorlar duydum

Insanlar amma düşüncesiz ya benim esimde araba alip satiyor sabah 7 de iki uc kere ayaran gördüm gece 12 de haftasonu bile arıyolar.. dsha kendi bilmiyo hangisi dogru ikisidemi dogru cocuga allah sabir versin ve sanada

Nssil habrr vermiyolar doktor yok diye önceden ilginc

Kızımla ikimiz kerem istiyoruz, eşim gs lı metin oktay olsun istiyor. Bakalım oğlanın adı ne olacak. Kızımın adını da düşündük sonra birden Ezgide karar kıldık

peki nasıl olacak? siz analık izni kullanamayacak mısınız?
yani 32-37.haftalar gidemediğiniz zamanları analık izninden mi düşecekler?
bebek doğduktan sonra hemen başlamanız mı gerekecek?
tam anlayamadım kusura bakmayın.

ayrıca 24-32 diye belirleyen biz değiliz ki devlet.
evet risk ortadan kalkmıyor hatta 32-37'de daha da çok artıyor.
keşke o zamanlar da idari izinli sayılabilsek de analık iznimizi sonrasında kullanabilsek.
ben öğretmen değilim memurum ama muhtemelen benzer uygulamalarla karşılaşacağız

Herkes kafasına göre iş yapıyor bence. Bu izin 24-32 olarak geçiyor yani 32 den sonra çalışma hakkı var yine müdürler öğretmen değişikliği yapmak istemiyor o yüzden de olmayan şeyi söylüyor bence

Bizim müdür 24 ünde ayrılırsın, 32 den sonra tekrar göreve dönersin dedi hocam. 37. Haftaya kadar. Bende geri döner dığumdan sonraya aktarcağım iznimi. 2. Dönemi kapatacağım.

Ada çok uyumlu olurdu evet ama erkek ne olabilir ki daha zaman var bulursun inşallah gönlüne göre
Evet daha çok var oğlum mete diye tutturdu eşimde koyalım isim arama diyo ama bilemiyorum gecen gün ruyamdada bi tanidigim dogum yapmıştı 2. Oğlu olmuştu adınıda aras koyuyodu acaba bana bi mesaj miydi o zaman cinsiyet ogrenmemistim de

Genelge var bende kamu çalışanıyım 24. haftayı bekliyorum. 15 kasımdan itibaren yokum. 13 kasımda dilekçemi yazıp altına sunarım

Bizim müdür 24 ünde ayrılırsın, 32 den sonra tekrar göreve dönersin dedi hocam. 37. Haftaya kadar. Bende geri döner dığumdan sonraya aktarcağım iznimi. 2. Dönemi kapatacağım.
Doğru olan uygulama bu zaten bu uygulama bildiğim kadarıyla pandemiye özel değil çünkü açıklamada pandemi süresince demedi bakan bundan sonra dedi

Canım ben analık iznimi 32 de başlatacağım nasipse, sonuçta sağlığımız için izne ayrılıyoruz yan gelip yatmak değil amacım. İlk doğumda 37 e kadar çalıştım salgın yoktu şimdi ne kendimi ne bebeği riske atamam. Allah nasip ederse 1,5 yaşına kadar ücretsiz alıcam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…