2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sende haklısın canım ama insanlarında kafası o kadar karıştı ki. Ders sayısı değişti , program değişti, çocuklar sisteme girmediğinde stres yüklendi. Çalışan anneler için durum daha vahim, anneanne ve babaanne interneti bilmiyor çok zor ya.

İdari izin demek evden çalışma demek değil, idari iznde memura iş verilmez. kurum idari izin vermez evden çalış ben seni idare ederim, 37 . haftaya kadar derse evden çalışılabilir.

Mantıklı olan bence budur canım diğer türlü 24 de ayrılır 32 de başlarım dersen suistimale girer . Keşke 24 den 37 e kadar idari izin girselerdi. İşte analık izni güme gitmezdi. Sağlık olsun da Allah korusun hamile olup korona olmaktan bebeğe doğumla geçmesinden korkuyorum çok

Maalesef canım öyleymiş idari izinde evden çalışmaya devam ediyorsun arkadaşının müdür anlayışlıymış ne güzel

Çok var canım maalesef 24 te ayrılıp 32 de başlayan bencede suistimal ediliyor ama 24 te izne ayrılınca canlı derse devam edeceksiniz dedi müdürüm birçok arkadaşım öyle maalesef okuldan okula uygulama değişiyor kim kafasına göre yapıyor bilmiyorum

Ama ben onu araştırdım canım facebook öğretmen sitelerinde 24 hafta dolduktan sonra ayrılan canlı ders de vermeyen öğretmenler var yerine başkası ayarlanmış
Evet kuzum öyle olanda var olmayanda ikili uygulama var kim kafasına göre bilmiyorum inan

Canım dönebilirsin hakkın var ama bence risk o zaman daha fazla olacak yüksek ihtimal kademeli yüzyüze eğitime geçilecek ben o zaman da dönmeyi düşünmüyorum bebek doğduktan sonra 2 ay kadar doğum izni sonra rapor kullanılıyo

Ben de ondan almısım ama yarın gelecek 38 beden aldım bakalım nasıl olacak

Anlamadım madem evden çalışmayı kabule diyorsa 32 den 37 e kadar da evden çalışacağınızı söyleyin analık izniniz kısalmasın..İdari izin nedir bilmeyen müdür olmasın mümkünse. Hangi doktor çalışabilir raporu verir anlamıyorum.Çevremdekiler alamadıklarını söylediler

Şuanda okullarda mı anlatıyorsunuz dersi, her okulun imkanları ölçüsünde okuldan eğitim düzenleniyor sanırım.

Aras da çok güzel isim çok da konuluyor galiba biz daha bebiş yokken kız olursa zeynep erkek olursa metehan demiştik fikrimiz değişmezse öyle devam edecek inşallah

Müdürüm izin aldığım halde canlı ders vereceksin derse izin mizin almam ben en azından 32 den sonrayı da çalışarak kapatırım. Tabi okullar fiziki olarak açılmazsa.

Aras da çok güzel isim çok da konuluyor galiba biz daha bebiş yokken kız olursa zeynep erkek olursa metehan demiştik fikrimiz değişmezse öyle devam edecek inşallah
Zeynep ismide cok güzel ama o kadar çok var ki bakalım biz meteyi koycak mıyız eşim koyalım bakma isim diyo ama içimde kalır daha güzel bi isim çıkarsa karşıma sonradan

Aynen doğru söylüyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…