2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Müdürüm izin aldığım halde canlı ders vereceksin derse izin mizin almam ben en azından 32 den sonrayı da çalışarak kapatırım. Tabi okullar fiziki olarak açılmazsa.
Aslında bizim izin yetiyor hazirana kadar canım hazşran sonu yaz tatili oluyor 37 ye kadar çalışmana gerek yok

Keyfi değil ki.. zorunluuu. Mecbur ayrılacaksın. 24-32. Haftalar arası. 32. Haftadan sonra kişiye kalmş. İster döner ister dönmez.

Çok geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah Doktor yatmanı söyledi mi?
Şimdi bidaha başladı evet doktor yatmam söyledi o günden beri sadece lavabo ihtiyacı için kalkiodum ilaç kullaniodum ama anlaşılan devam etmiycek bu hamilelik gerçekten sinirim bozulmaya başladı bisey yapasım gelmiyor artik

Kizlar sonunda acik havada yueuyus yaptim ne özlemişim yesillik icinde yürümeyi cok iyi hissediyorum kendimi 45 dk yurudum . Biraz karin ve kssik agrisi oldu anlamadım nedense cok hizlida yürümedim ama sanrim yürüyünce sindirim çalışıyor dinleniyorum simdi gölün etrafindaki banklardan birinde .
Valla mis gibi esiyor cok iyi geldi gerçekten

Müdürüm izin aldığım halde canlı ders vereceksin derse izin mizin almam ben en azından 32 den sonrayı da çalışarak kapatırım. Tabi okullar fiziki olarak açılmazsa.
Ben iyice araştırıp donanımlı ve emin bir şekilde konuşmak istiyorum müdürle ben araştırdım bu şekilde yapıcam diyeceğim çünkü şu an onlar da pek bir şey bilmiyo hatta seminerde müdür yardımcısına söyledim hamileyim kasımda başka hoca bulmak zorunda kalabiliriz diye aa öyle miymiş neyse daha çok var o zamana dedi zaten bu süreçte kimse bir şey bilmiyo her gün bir şey değişiyo

Benimde bugün doktor randevum vardı. Herşey yolunda dedi doktor ama kanaman oldu mu hiç diye sordu. Yok dedim. Plasentada kanaman olmuş biraz ama bebekle alakası yok dedi. Korktum açıkcası böyle bir şey başına gelen var mı. Plasentanın yerini sordum. Rahim ağzını kapatmıyor ama yukarı çıkmamış dedi

Zeynep ismide cok güzel ama o kadar çok var ki bakalım biz meteyi koycak mıyız eşim koyalım bakma isim diyo ama içimde kalır daha güzel bi isim çıkarsa karşıma sonradan
Aman içinde kalmasın düşün daha en çok isindigin ismi koy çok önemli isim meselesi yavrularımız omur boyu taşıyacak
Biz de metehan dan aras a döndük bakalım ıleryen haftalar da ne olacak☺
Eşim kararlı olmasa bende kesin dönerdim başka şeylere terazi burcuyum çünkü

Canim yakin arkadasim 1 ay yasadi su an 30 haftalik moralini yuksek tut

Bebege 0 ve 0-1 ay 7 adet ic body aldim. 2 si uzun kollu diğerleri kısa kollu zarf model. 2 tane 5’li hastane cikisi(bunlarda da iç body var), 1 tane alt üst takım, 1 tane de yenidogan uyku tulumu var. İlk ayı kapattım böylece. Sürekli sıvı kaka yaptıklarından iç bodyleri daha cok aldim, malum sürekli yıkasan da kurutması var kışın. Bebislerde kocaman kıyafetleri sevmiyorum, dogdugunda iyi olur bunlar Allahım giydirmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…