2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

8 haftalık vajinal ultrason. Cinsiyet tahmini alabilir miyim kızlar

Eklentiler

• 31B49D36-5D6C-48F0-A32B-D265B50B9280.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 48
Kızımla ikimiz kerem istiyoruz, eşim gs lı metin oktay olsun istiyor. Bakalım oğlanın adı ne olacak. Kızımın adını da düşündük sonra birden Ezgide karar kıldık
Biz aslında başta deniz aras diye dusunduk ama arasın anlami guzel degil. Deniz aras kulaga daha guzel geliyor aslinda. Bilemedim

Bana da isim bulun kızlar:) yeni isimlerden ziyade klasik ama modern seviyorum.. :))

Midem hep şiş.. Doya doya canımın istediği bişeyi yiyemiyorum.. Acıkınca bile.. İlk hamileliğimde böyle olmuştu.. Anlamıyorum bu işi ben.. Açken midemden mutlusu yok.. Sz bişe yiyeyim sanki boğazıma kadar tıka basa doyurmuşum gibi kendimi.. Hazımsızlık çeken varmı benim gibi..

Kızlar 2 gündür cok fazla yürüyüş yapmak zorunda kaldım. Karnıma ağrılar girdi bacaklarım ağrıdı. Bisey olmuyodur dimi

Benım midem yanıo bulantısı gectı yanma basladı aksam kesınlıkle yıyemıyorum sadece salata ya da yogurt

Aynı durumdayım resmen hiç bisey yemeyim ne midem bulaniyo ne şişkinlik kahvaltıyı yaptıktan sonra başlıyo bulantı boğazıma kadar gelmis bi kusma istegi surekli bi gaz

Benim bulanti+şişkinlik+hazimsizlik hepsi var yemek yesem de mutlu degilim 16.haftafa gecer dedim.gecmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…