2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da isim bulun kızlar:) yeni isimlerden ziyade klasik ama modern seviyorum.. :))
Kız bebiş mı erkek bebiş mı canım
Ya aynen ben açken midem nasıl mutlu ama yiyince çok az yesem bile ne yersem yiyeyim yok rahatsız ediyor bir yanma başlıyor ki bulantı azaldı diye seviniyordum ama rahatım yok hiç. Soda içiyorum hergun neler neler yemek istiyorum ama yiyemiyorum

Aa bu ben

Yukarı çıkınca geçer o kanama canım genelde aşağıda olunca oluyor

22 kişi gene çok iyi bizim sınıflar 40-50 kişi bir de 3 şube birleşince 100 kişi civarı çok sesli koro şeklinde ders yapmaya çalışıyoruz.
Öğrenci listesinin en altında hepsinin sesini kapa açmalarına izin verme diye ayarı var canım işine yarar umarım

Kızlar 2 gündür cok fazla yürüyüş yapmak zorunda kaldım. Karnıma ağrılar girdi bacaklarım ağrıdı. Bisey olmuyodur dimi
Beni anlatmışsın yattım tüm gün yarında yaticam yürüyüş fazla haraket ciddi etkiliyor 6 yıl sonra unutmuşum diken üstündeyim bende birşey olmaz ALLAHin izni ile yat yüksek bir yere ayaklarini uzat

İlk hamileligimde herşeyi yedim bunda aşermiyorum eskisi gibi yiyemiyorum bende anlamıyorum yalnız değilsin hazımsızlık bendede var soda da içiyorum değişen birşey yok

Benim hala surekli tuvalete gitme sorunum varya gece saat basi tuvalet disari cikinca 10.dakikada tuvalet valla.biktim disari cikmaya korkar oldum boyle olan varmi

Cok gecmis olsun, sadece esin mi pozitif sen de pozitif misin? Aman dikkat et kendine.. d vitamini onemli diye okumustum ben de
Sadece eşim şükür ki şuan çok iyi vitamin ilaç kullanıyorum doktor vermişti zaten cevabın için teşekkür ederim

Şükür iyi atlatmışlar Allah korusun hepimizi

Kizlae doktor randevum taaa 16 ekimdeydi dayanamadim baska bi hastaneden randevu aldim yarina bakalim cinsiyeti gorulecek mi sagligi da yerindedir insallah cok heyecan yaptim
Benimde 16 ekimde dayanmaya çalışıyorum en son 16 eylülde gördüm

Buna izin verme butonu var mı

Canım çok sağol ya bunu kesinlikle kullanıcam ortaokulda şube birleştirme var ama o da sıkıntı di mi ya ilkokulda şube birleştirme yok dendi o yüzden her sınıfa ayrı ayrı 2 ders yapıyorum 22 saatim var

Buna izin verme butonu var mı
Evet canım var öğrenci listesinin en altında hepsinin sesini kapat dedikten sonra mikrofonları açmalarına izin verme diye bir ayar çıkıyor onu işaretleyince kimse mikrofonunu açamıyor

Keyfi değil ki.. zorunluuu. Mecbur ayrılacaksın. 24-32. Haftalar arası. 32. Haftadan sonra kişiye kalmş. İster döner ister dönmez.

Ama fiziki olarak gitmemek için var o izin. Ben mesela canlı derslere devam edeceğim ama 12. Sınıflara okul açılırsa okulda derslerine girmeyeceğim. İlçeden de bu şekilde söylediler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…