Midem hep şiş.. Doya doya canımın istediği bişeyi yiyemiyorum.. Acıkınca bile.. İlk hamileliğimde böyle olmuştu.. Anlamıyorum bu işi ben.. Açken midemden mutlusu yok.. Sz bişe yiyeyim sanki boğazıma kadar tıka basa doyurmuşum gibi kendimi.. Hazımsızlık çeken varmı benim gibi..
Ya aynen ben açken midem nasıl mutlu ama yiyince çok az yesem bile ne yersem yiyeyim yok rahatsız ediyor bir yanma başlıyor ki bulantı azaldı diye seviniyordum ama rahatım yok hiç. Soda içiyorum hergun neler neler yemek istiyorum ama yiyemiyorum
Midem hep şiş.. Doya doya canımın istediği bişeyi yiyemiyorum.. Acıkınca bile.. İlk hamileliğimde böyle olmuştu.. Anlamıyorum bu işi ben.. Açken midemden mutlusu yok.. Sz bişe yiyeyim sanki boğazıma kadar tıka basa doyurmuşum gibi kendimi.. Hazımsızlık çeken varmı benim gibi..
Benimde bugün doktor randevum vardı. Herşey yolunda dedi doktor ama kanaman oldu mu hiç diye sordu. Yok dedim. Plasentada kanaman olmuş biraz ama bebekle alakası yok dedi. Korktum açıkcası böyle bir şey başına gelen var mı. Plasentanın yerini sordum. Rahim ağzını kapatmıyor ama yukarı çıkmamış dedi
Canım ben de o şekilde yapıyorum sesleri kapattırıyorum söz verdiğim zaman açıyorum ama ilkokul öğrencisi o kadar sabırsız ki ben söyleyebilir miyim ben ben diye açıyo mikrofonu az kişilik sınıflarda kontrol sağlıyorum ama bi sınıfta 22 kişinin girdiği oluyo o sınıflarda beynim yanıyo artık otomatiğe bağladım açık mikrofon avcısı oldum kapatıyorum hemen bi yandan ders işlemeye çalışıyorum gözlerim bozulacak yakında
22 kişi gene çok iyi bizim sınıflar 40-50 kişi bir de 3 şube birleşince 100 kişi civarı çok sesli koro şeklinde ders yapmaya çalışıyoruz.
Öğrenci listesinin en altında hepsinin sesini kapa açmalarına izin verme diye ayarı var canım işine yarar umarım
Beni anlatmışsın yattım tüm gün yarında yaticam yürüyüş fazla haraket ciddi etkiliyor 6 yıl sonra unutmuşum diken üstündeyim bende birşey olmaz ALLAHin izni ile yat yüksek bir yere ayaklarini uzat
İlk hamileligimde herşeyi yedim bunda aşermiyorum eskisi gibi yiyemiyorum bende anlamıyorum yalnız değilsin hazımsızlık bendede var soda da içiyorum değişen birşey yok
Benim hala surekli tuvalete gitme sorunum varya gece saat basi tuvalet disari cikinca 10.dakikada tuvalet valla.biktim disari cikmaya korkar oldum boyle olan varmi
Kizlar ben yine soguk alginligi oluyorum ya. İyi ki bi hava sogudu hemen etkilendim. Ihlamur demledim zencefilli limonlu, halsizlik icin parol aldım baska napsam?
Kizlae doktor randevum taaa 16 ekimdeydi dayanamadim baska bi hastaneden randevu aldim yarina bakalim cinsiyeti gorulecek mi sagligi da yerindedir insallah cok heyecan yaptim
Canım hepsinin mikrofonunu kapat açmalarına da izin verme diye ayarla. Söz vereceğin öğrencilerin mikrofonunu açıp kaparsın. Ben ortaokuldayım 5ler sürekli konuşuyorlar benim dediklerimi yapmıyorlar ben de kapadım hepsinin mikrofonunu böyle yaparsanız açmayacağım herkes sırayla konuşacak birbirini dinleyecek yoksa sadece ben konuşurum dedim hepsi muma döndü
22 kişi gene çok iyi bizim sınıflar 40-50 kişi bir de 3 şube birleşince 100 kişi civarı çok sesli koro şeklinde ders yapmaya çalışıyoruz.
Öğrenci listesinin en altında hepsinin sesini kapa açmalarına izin verme diye ayarı var canım işine yarar umarım
Canım çok sağol ya bunu kesinlikle kullanıcam ortaokulda şube birleştirme var ama o da sıkıntı di mi ya ilkokulda şube birleştirme yok dendi o yüzden her sınıfa ayrı ayrı 2 ders yapıyorum 22 saatim var
Evet canım var öğrenci listesinin en altında hepsinin sesini kapat dedikten sonra mikrofonları açmalarına izin verme diye bir ayar çıkıyor onu işaretleyince kimse mikrofonunu açamıyor
Ama fiziki olarak gitmemek için var o izin. Ben mesela canlı derslere devam edeceğim ama 12. Sınıflara okul açılırsa okulda derslerine girmeyeceğim. İlçeden de bu şekilde söylediler :)