2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mesela şuan kronik rahatsızlığı olanlar da idari izinde görünüyor ama onlar da online ders yapmak zorundalar canım

Bu izin olmuyor ki ama :/
bu iznin amacı toplu olanlara girmeyi engellemek hastalık kapmamak için canım evde ders vererek iş yaparak hastalık kapma durumu olmadığı için bu uygulamayı yapıyorlar bu uygulama da okuldan okula değişiyor vermeyen dw var

Benim hala surekli tuvalete gitme sorunum varya gece saat basi tuvalet disari cikinca 10.dakikada tuvalet valla.biktim disari cikmaya korkar oldum boyle olan varmi
Idrar tahlili verdin mi hiç canım belki bi enfeksiyon felan vardor o zamanda cok cikiliyo çünkü tuvalete

Bu izin olmuyor ki ama :/
Burda izindeki amaç anneler ya da kronik rahatsızlığı olanlar dinlensin degil ki zaten okula fiziki olarak gelip risk yaratmasın olayın özüne bakmak lazım. İdari izin okula gelmemek ile alakalı. Zaten idari izinli biri normalde ya ilçeye törene gidiyor ya toplantıya gidiyor genelde başka bir görev verildiğinde idari izinli sayılır öğretmenler. İşlerini halletsin diye idari izin verileni görmedim ben. Dolayısıyla mantıksız gelmiyor canlı ders istemeleri :)

Verdim cok yakin zamanda bisiy cikmadi cnm

Bebiş aşağıda mı acaba canım büyüdükçe de baskı yapıyor etkilemiş olabilir.
2. hamilelğimde karnım daha çabuk çıktı oğlanın farkı gece illaki uyanıyorum. Kızımda ilerleyen haftalarda yaşadıklarımı şimdi erken yaşıyorum , tabi idrar torbasıda sarkmış olabilir sonuçta ilk doğumum değil

Beni anlatmışsın canım.

Yarın oglen 1 de yeni doktor randevum var 1 saat yol gidicem annemde gelecek annemin evine cok yakin hastane insallah doktor iyi çıkar kizlarr

Hayırlısı olsun hakkınızda canım, doktor önemli, artık haftalarımız ilerliyor sabitleşir inşallah yakında.

Ben de bunu anlamıyorum Neden okuldan okula değişiyor ki bu uygulama varsa tek düzen olmalı . Ya ben yüz yüze ders anlatırken yorulmuyordum bu kadar çocuklar sussa velilerden biri tv açıyor telefon çalıyor küçük çocuk ağlıyor zaten dikkatleri toplamak zor çabuk dağılıyor yoksa evde online ders işlemeye sözüm yok benim bu sefer sesim gitsin diye iyice yüksek sesle Ders anlatıyorum 6 saat bitince çok yorgun hissediyorum

Kızlar bu arada benim egzamalar iyice arttı artık kortizonlu kremler de fayda etmiyor . Kaşıntı kızarıklık fenalardayım geçen hafta profa gittim bana dediği kaygıyı stresi hayatından çıkar . Kolay mı ki o kadar yok bugün karnım indi yok mide bulantım oldu/ olmadı hamilelik hep endişe

Kızlar, lekelenmesi devam eden var mı benim gibi şuan 14+4 üm, artık niye oluyo dıye araştırmaktan bıktım

Kızlar, lekelenmesi devam eden var mı benim gibi şuan 14+4 üm, artık niye oluyo dıye araştırmaktan bıktım
Benim lekelenmeler 10. Haftada bitmesine rağmen doktor bana 34. Haftaya kadar pruluton depot yaptırıyor . Senin de var mı kullandığın İğne

Benim lekelenmeler 10. Haftada bitmesine rağmen doktor bana 34. Haftaya kadar pruluton depot yaptırıyor . Senin de var mı kullandığın İğne
Aslında progestan kullanıyordum ağızdan günde 2 tane, gecen hafta kanama oldu doktor bu hafta ve haftaya 2 tane iğne verdi proluton, dün yaptırdım birini, kahve leke devam hep

Çok haklısın canım ben de aynı durumdayım inan

Aslında progestan kullanıyordum ağızdan günde 2 tane, gecen hafta kanama oldu doktor bu hafta ve haftaya 2 tane iğne verdi proluton, dün yaptırdım birini, kahve leke devam hep
Kahve lekeden korkmayın diyor doktorlar ama insan diken üstünde oluyor tuvalete gitmeye Korkardım ben . İnşallah sen de tez zamanda atlatırsın bak benim tüp bebek doktorum demişti ki kahve leke gelirse hiç endişelenme illa düşüğe bağlı olacak diye bir durum yok çoğu zman hormonal oluyor demişti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…