2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de bugun kontrolum var, saat 3’te. Onun gerginliginden midir bilmiyorum ama sabah 4.30 da uyandim bir de bikac gundur asiri sis hissediyorum kendimi sabah da tartildim tam 6 kilo almis bulunuyorum bugun 17+4 uz, biraz fazla oldu bu surec icin o da biraz moralimi bozdu, kilo almak sorun degil de korktum bian seker falan cikarsa diye hala sebze yiyemiyorum, corba zorluyo ki buraya yazarken bile kotu oluyorum.. bulanti degil de icim almiyor biraz modum dusuk bugun, insallah yukseltirim ve insallah guzel haberlerle gelirim, dua edin nolur

Benim doktorum da aynen kahve leke den korkma dıyo ama işte içerde hep bi kanama alanı var böle net bi sebep bilmiyo ya insan korkuyor yıne de kırmızı olur mu her an dıye, inşallah canım bebiş iyi olsun yeter ki

Kontrol günleriii ben de bi gergin oluyorum ama neysekı az kalmıs randevuna; kıloya da takılma ama yıne de dıkkat et İyi haberlerle gel inş

Erkekde karin daha cok büyüyor sanrm benm ilk gebelik

Dün doktora gittim kizlar %70 kız dedi. Bir oğlum var zaten kız olmasını çok istiyordum ama eşim çok mutlu olmadı erkek olsa oğlumuzla oynardı falan gibi şeyler söyledi üzüldüm açıkçasıerkek olsun diyordu ama yine de hiç böyle bir tepki beklemiyordum üzüldü sanki kız olacagina

Kontrol olduğu günler bende gece hiç uyuyamiyorum bi gerginlik oluyor ister istemez canım normal bence durumun. Kilon çok değilse aldigin kiloya da takılma inşallah şeker falan çıkmaz kötü düşünme hemen. Bende sağlıklı beslenemiyorum normalde de çok sağlıklı beslenmedigimden galiba epey zorlanıyorum. Inşallah güzel haberlerle geleceksin yaz mutlaka

Zaten oğlunuz varmış sanmam üzüldüğünü canım ama oynamalarını falan istedi demek ki kesin değilmiş ama kız olmasına senin adına çok sevindim. Inşallah sağlıkla kucağına alırsın ❤

Yani sanırım kız:) bi doktor erkek gibi dedi ama çok emin değilim dedi. Esas doktorum ve başka bi doktorda 13.haftamda yüzde 80 kız demişti. 17.haftama aldım randevuyu gittiğimde net göstersin diye :) ama kız diye geçiyo içimden kız isimleri arıyorum hep.

Bana sodada fayda etmiyo. Ben soda içsem sanırım su bile içemem. Normaldede soda beni hiç rahatlatmaz şimdi düşünemiyorum akşama kadar bide masa başında fenalık veriyor midem artık bana.. 24 gelse evde yatsam diye hayal ediyorum şuan.

Cinsiyeti ne canım:)

Sanrım kız:) yani şimdilik. Enson kızdı. 16.haftada netleştiririm dedi doktor. Bende daha da emin olsun diye 17 haftaya aldım randevuyu :)) hayırlı sağlıklı olsun elbet (ikili sonucumdan sonra korkuyorum hayal etmeye) gönlümden geçen bıcır bıcır bi kız çocuğu :) insan bi oğlu olunca ister istemez bide kızı olsun istiyo

Aynı durumdayım resmen hiç bisey yemeyim ne midem bulaniyo ne şişkinlik kahvaltıyı yaptıktan sonra başlıyo bulantı boğazıma kadar gelmis bi kusma istegi surekli bi gaz

Hepimizde var demekki. İnş rahatlarız bian önce. Yemek yeme isteği kaybolduğunda kendimi çok da halsiz hissediyorum.. Yaşamak için yiyorum resmen şuan gıdım gıdım

Öncelikle sağlıkla alın kucağınıza inş. Doğduktan sonra kızı erkeği farketmiyor. Şuam merak ve sabırsızlıkla heyecanla bekliyoruz cinsiyetlerini. Allah sağlıklı ömürler nasip etsin bındıklara. Bende senin gibi düşünüyorum bi oğlum var bide kız olsa diyorum sağlık tabi Önceliğimiz. Eşinde oğlunuz için öyle düşünmüştür. İki erkek zamanla güzel arkadaşlık ediyorlar birbirlerine.

Kahve lekelenmeler ilk haftalarımda bendede oldı. İlk ilişkiye bağladı ara verdik ama hala devam etti. İçsel kanama görmüyorum kırmızıya dönmediği sürece ilaca başlamıcam dedi. Ağır kaldırma dedi başkada bişe demedi ve geçti.. Sadece ilk haftalarımda oldu bitti

Ama fiziki olarak gitmemek için var o izin. Ben mesela canlı derslere devam edeceğim ama 12. Sınıflara okul açılırsa okulda derslerine girmeyeceğim. İlçeden de bu şekilde söylediler :)
Bu herelda her ilin kendi insiyatifi. Ek dersler falan ödeneceğinden heralde çalıştırıyorlar. Ama ek ders ödemesi falan yoksa çalıştıramaz diye biliyorm. İzinlisin demek. Belki veremeyeceksin ders o kadar. Ders anlatmakda kolay değilki. Ben başladım. Kesilen kusmalarım geri geldi. Hergün okulda kusuyorm . Rezillik. Ek ders de istemiyorum. Beni rahat bıraksın yetr. Ama zorunlu okula gidiyoruz.

Kızlar ben 24 te ayrılıp 32 de tekrar işe başlamayı düşünüyorum aktarma alabilmek adına.ne kız tarafından ne erkek tarafından doğum sonrası yanıma gelcek birileri yok malesef.süreyi nekadar uzun tutarsam okadar iyi ancak eşim riskli bi zamanda neden tekrar başlayasın diye sıcak bakmıyor. Ama işyerimde işim rahat vatandaşla içli dışlı değilim ve odada tek başımayım. Sizce de hatamı yapıyorım

O zaman 32. Haftadan sonra okula dönün. Zaten evden dersler verilecek. İzninizi de dığumdan sonraya aktarırsınız. O diğer süreçde ek ders vermeyecek diye de okula dönemezsiniz dememeleri lazım. Su istimal asıl buna girer. 32.haftadan sonra dönmelerine izin vermeyen yerler ders veremez o zaman, 24. Haftadan itibaren de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…