2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kaçıncı haftada hissetmiş oldun yani ilk gebelik mi bide kusura bakma ben bu konuya çok taktım
18+1 de hissettim canım. o günde hastaneye gidecektik öğleden sonra ben sabah hissetim. Annemde beni hastaneye götürme ben iyiyim burda demiş diyor.
şimdi ballı yoğurt yedim yine kıpırdadı baya bi. Bende çok takıyordum inan ki. Ultrasonda kıpır kıpır ben nasıl hissetmiyorum diye. Annemle kaynanamda sağolsun baya sıkıştırdı hissetmiyor musun daha diye İnternette bile 24. haftaya kadar hissedilir diyor. Kilo durumuda çok etkiliyormuş. Kilon nasıl bilmiyorum

Bebekleri hisseden anneler gün içinde her zaman hissediyor musunuz, bende bir kac gündür hissediyor gibiyim ama tam emin olamadım, bir de sürekli degil gün içinde bir ya da iki defa oluyor

Bebekleri hisseden anneler gün içinde her zaman hissediyor musunuz, bende bir kac gündür hissediyor gibiyim ama tam emin olamadım, bir de sürekli degil gün içinde bir ya da iki defa oluyor
zaten günde 18 saat uyuyup 6 saat uyanık kalıyorlarmış. sürekli hissetmek mümkün değil. birde bir arkadaşım ben hareket halindeyken sallantıdan dolayı uyuyor ben oturup yatınca uyanıyor hareketleniyor diyordu. tabi doğurdu o bunu baya göbeği büyükken söylüyordu.

Evet yine de oturunca veya yana doğru yatınca daha çok hissediliyor. ayaktayken ve hareket halindeyken uyuyormuş genellikle. Ben de özellikle yemekten sonra koltuğa sandalyeye oturunca başlıyor kıpır kıpır

Yaa bilmiyordum ne çok uyuyorlarmış minnoşlar yakında hepimiz çok net hissederiz de rahatlarız inşaallah

Kilolu biri değilim 57 ile hamile kaldım şuan 60 kilodayım bende 17+2 deyim çevrem daha hissetmiyorum dediğimde çok şaşırıyor haliyle aklıma binbir şüphe düşüyordu ama içimi rahatlattın bekleyelim bakalım 18 i

kızlar Nil nasıl bir isim sizce. Kendi ismimle uyumlu koymak istiyorum ama kısa geliyor. 2 isimde sevmiyorum

Bence çok güzel erkek kardeşimin kızı Nil Farah , Farah ismi de çok hoş bence ve ikisi uyumlu geliyor kulağa

kızlar Nil nasıl bir isim sizce. Kendi ismimle uyumlu koymak istiyorum ama kısa geliyor. 2 isimde sevmiyorum
Bence çok güzel bir isim bizim de kızımız olacak 5 alternatif vardı nil yaz defne ipek gülce eşimden tek geçer oyu yaz aldığı için yaz koyacağız ama nil de de çok aklım kaldı

Evet dogru cnm psikolog filan lik bisiyim yok diyetisyen bende istiyorumda useniyorum ya bide kendim 20 kilo verdim napilmasi gerektigini biliyorum ama uygulamaya gecemiyorum sorun orda

Evet dogru cnm psikolog filan lik bisiyim yok diyetisyen bende istiyorumda useniyorum ya bide kendim 20 kilo verdim napilmasi gerektigini biliyorum ama uygulamaya gecemiyorum sorun orda
Yalniz degilsin, ben de 2 sene once kendi cabalarimla 15 kilo vermistim 77 den 62 ye dusmustum, ne demek oldugunu bilirim, acliktan uyuyamadigim agladigim zamanlr vardi.. diyetisyene de gitmemistim.. psikologa gitmek kotu bisi degil, kilo sende takinti, zor verdigin icin hakli olarak ve suanda istisnai bir durumun var pihti sikintin var o da icten ice aklini kurcaliyordur.. belki gidip konusup rahatlarasin diye soyledim ki gecen sene tup bebek tedavisine baslamadan once ben gitmistim cok iyi gelmisti.. oyle yani, bazen ne oldugunu bilirsin ama birinin yuzune vurmasini beklersin aksiyon almak icin.. sen kendin icin neyin dogru oldugunu biliyorsun aslinda, harekete gececegin zamani da bulabilirsin umarim en kisa zamanda

Aynen benimkide takmıyor o yüzden heralde böyle giderse az kilo alirsin cnm ne güzel ben bi 15-20 yi bulcam gibi
Ay bilemedim bana da 15le kapatırım gibi geldi hedefim 10la kapatmaktı mümkün olmayacak gibi geldi eni boyu bir bişey olucam 9. Ayda

Canım hangi sehirdesiniz hangi hastaneden aliyorsunuz
Kocaelideyiz. Alikahya kadın doğum hastanesinden aldım randevumu

Dimi, şuan kiloyu kafaya takacak zamanda degiliz Sen en azından ideal kiloda hamile kalmışsın avantajın var, burada fil olacak biri varsa o da benim inşallah yine 13 kg gibi bir rakamla kapatırsın kuzum. Darısı başıma

Şimdi sosyal medya daha yaygın 2016da dogum yaptim o zamanlar instagram felan bile kullanmiyodum kullansak kalırdı ne guzel
Haklısın, aslında fotoğrafları yedeklemek lazım da üşeniyorum ben. Birsürü var çünkü

Yok kuzum sen de çok almazsın bence baksana daha az almışsın en fazla 12diyorum sana hadi bakalım tutacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…