2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 14. Haftada hissetmiştim baya 2 kere ama sonra bu zamana kadar hiç hissetmedim birtek dün akşam hissettim sanki bişeyler ama tam emin olamadım

Ben ilk hamilelikte 60 ile kalıp 84 u hatırlayıp belki de daha fazla doğum yaptım emzirme 10.ayda bitince Spor hocası tuttum eve geldi 3 gün kardiyo, pilates vs diyetle 55 e düştüm.bu kez 56 ile hamile kaldım şuan 58-59 kg yim, fazla kilo gerçekten yük sonrası için de inşallah hiçbirimiz yuvarlanan top gibi olmayız son fasılda

Ben de 69 la hamile kaldım su an 71 im ama şu an bile kendimi taşımakta zorlanıyorum ilk hamileligimde 63 le hamile kalıp 76 ile dogurmustum bakalım bu sefer n'olacak inşallah çok almayız kizlar emzirirken verilir diyorlar ama ben doğumdan geldiğimde daha zayiftim emzirirken daha da aldım ben ama o ilk tecrubesizlikti bu sefer emzirme döneminde hemen diyetisyene başlayacağım şimdi bile başlamak istiyorum ama yediklerim o kadar kısıtlı ki diyetisyenin verdiği şeyleri yiyemem muhtemelen o yüzden baslayamiyorum tüm günümü meyve ve ekmek arası bir şeylerle geciriyorum

Hanımlar renkli ultrasona giderken extra birşey yapmaya gerek var mı (öncesinde çikolata vb şeyler yemek gibi) p.tesi gidicem inş ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum tecrübeliler bilgilendirebilir mi

Ay bu çevredeki insanlara da noluyosa illa her şeye karışcaklar herkesin bünyesi farklı hamileliği farklı aman hissetmedin gitti bebek mi diyecekler insanı strese sokmaya ne meraklılar ya deli oluyorum böyle insanlara sinirlendim bak şimdi

İnşallah canım kilo zaten emzirirken gidiyo ben 13 kilo almıştım ama kızım 3 aylıkken eski kiloma dönmüştüm çünkü maşallah tosuncuk kızım beni eme eme sömürmüştü ❤ gerçi şimdi o tosunluğundan eser kalmadı ama zaten sağlıklı beslenmeye dikkat edince aşırı da alınmıyo hamilelikte

Çok iyiymiş Valla senin de maşallah valla ben doğumdan sonra 75 kg inmiştm emzirme süresince ne verdim ne aldım ta diyete kadar, bence biraz da metabolizma hızı vücut yaşı vs de etkiliyor, sezeryan göbeği kalır efsanesi var ya o da kişisel çoğu arkadaşım sezeryan oldu sıfır göbek, normal doğum olanlarda kaldı mesela benim de sezeryan göbeği vardı sporla çok gitti

Hanımlar bende bugün bir şey farkettim ayıptır söylemesi size de sormak istedim İlk doğumdan sonra afedersiniz vajinamin üst kısmında göbeğin alt kısmı hemen çok hafif bı bombelik kalmıştı belli belirsiz, bugün duştan sonra baktım resmen üst şişmiş alt çökmüş gibi olmuş yanı iki katli olmuş gibi alt üst neden acaba bu kez Allah kısmet ederse ikiz diye rahîm daha çok mu büyüyor artık üste doğru

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum gözün aydınnn.

İlk Bebek mı hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah

Hmm benim de sezeryan olan arkadaşların göbekleri kaldı demek kişiden kişiye değişiyo dediğin gibi dikkat edip aktif sporla eskiye dönülebilir bünye de önemli tabi. 4 sene önce çabuk verdim ama yaş oldu 30 bakalım bu sefer de aynı olacak mı

Yaa benimde kayınvalidem sürekli soruyordu hissettin mi diye. Kendimi kötü hissediyordum hayır dedikce acaba sorun mu var gibisinden kuruntu yapıyordum. Son kontrolden çıkınca telefon bekliyordu aradım herşey iyimis dedim hissetmiyorum demistin ya korkmuştum icim rahatladı dedi. Demek bebeğimin gittiğini falan sanmış allah korusun.

Aynen senin normal doğum mu oldu, tabi zamanla daha geç yakıyor vücut ama azim ve inatla toparlanmayacak bişey yok,bknz : Tlc-agir yaşamlar

Ben 12 kilo aldim oglumda dogumdan ciktim.normal dogum 7si gitmis emzirme donemi 5kilo aldim.ustune 12 kilo fazlamla 2 yıl gezdim.sonra korona donemi firsat bilip online diyete başladım 3 ayda 12 kiloyu verdim... kilo vermek isteyen biri verir sabir ve irade olsun yeter.bu kadar kafanıza takmayın.su günlerin tadını çıkarın... ben troit hastasiyim çalışmayan troidimle ben verdiysem herkes verir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…