2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah korusun tabi ki canım ilk hamilelikte geç hissetme normal zaten ki ikinci üçüncü bile olsa belki senin bünyen öyle kötü düşünmemek lazım tüp bebekle oldu demiştin beklenen bebek olunca belki kayınvaliden ondan endişelenmiştir içten içe sana da yansıtmamış ne güzel. Benim bu sinir olduğum kişiler x kişiler insanı strese sokan cinsler

Aynen öyle kuzum Allah razı olsun destekçidir herzaman hatta ben birşeylere kafamı takarsam özellikle konuşur düşünmemi değiştirmek için. Fakat biliyorum o da en az ben kadar takıyor.

Haklısın sürekli insanı strese sokan kişiler de var çok zor onlarla uğraşmak ya insanın bütün motivasyonunu yok ediyorlar.

Kesinlikle canım takmamak lazım öylelerini, maşallah kayınvalidene yanaklarını sıkasım geldi

Kızlar kahverengi lekelenmem oluyor. Kasıklarım değil ama karnım ağrıyor. Bu niye olur ki ya ilk defa başıma geldi

Biliyorum psikologun kotu olmadigini karşıda degilim ama şuan ihtiyacım yokya aileme arkadsslsrima anlatıyorum rahatlamak için.. insallah en kisa zamanda dedigin gibi harekete geceblrm sagol cnm destegin icin

normal doğum nasıl bir şey ben çok korkuyorum ama çokta istiyorum

Kızlar kahverengi lekelenmem oluyor. Kasıklarım değil ama karnım ağrıyor. Bu niye olur ki ya ilk defa başıma geldi
benim doktorum plasentadan kaynaklanabileceğini söyledi. benimde hiç kanamam lekelenmem olmadı. ama bundan sonra olursa korkma demişti

benim doktorum plasentadan kaynaklanabileceğini söyledi. benimde hiç kanamam lekelenmem olmadı. ama bundan sonra olursa korkma demişti
Yaaa doktora mesaj attım ama daha görnedi. Umarım bi sıkıntı yoktur

Ben google fotoğraflara yedekledim google hesabını unutmadıkça sıkıntı yok

Normal dogum değil benimki ama izleme bence
o kadar diyorsun yani
annem beni doğururken 18 yaşındaymış. hemşireler nstye bağlayınca korkmuş. gece doktorlar hemşireler görmüyorken bütün makineleri çıkardım attım kaçmaya başladım diyor. doktor görmüş bunu yakalamış. bu yaşta kocaya varmayı bildinde doğurmayı bilemedin çabuk yat şuraya demiş
sanki kaçınca çocuk kaybolacak birden. eninde sonunda çıkacak kurtuluş yok

Mascara benim de ilk doğum çok komik belki ama alttan açılma kontrolu korkum fobim yüzünden olmadı normal ne sancidan korktum ne o andan saecde doğum a yakın elle cm açılmasi yapıyorlar ya o artık kabus olmuştu doktorum da kaygımı korkumu görünce riske atmadı ama evet bende sadece merak olarak kaldı sezeryanim olası problemlerini çok yaşamadım o yüzden keşke de demedim, senin de üzerine gidebileceğin kadar cesaretin olursa normal düşün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…