Bugün kontrole gidicem diye gece de uyuyamadım .Daha da çok var kontrole keşke sabah alsaymışım Bana dua edin önce sağlıklı haberlerini alıp sonra cinsiyetini öğreniriz bugün inşallah
neysol@bayanaslanMascara
hı guys nice to meet you bir kişiyi unutmuş olabilirim , herkesin hamileliği hayırlı olsun sağlıkla gelsinler kuzular
Valla bende uzaktan eğitimden yildim bezdum basım fena ağrıyor pertim çıkıyor vs sevmedim hıc..
Benim de ilk zamanlar bulantı istifra çoktu yediklerim kalmıyordu, şimdi bulantı geçti hazımsızlık, şişkinlik ve yanma başladı
Hi! valla canım al benden de o kadar partim çıkıyo bu canlı derslerden okullar açılsa bi dert açılmasa bi dert hazımsızlık şişkinlik biter bu sefer nefes darlığı eğilip kalkarken zorlanma başlar bu kısır döngü doğuma kadar devam eder bebişler sağlıklı olsun yeter ki
Tek.kacamagim cigkofte baska bende dikkat ediyorum valla ne yalan soyleyim ilk hamileliğimde bende 8 kilo almıştım suan almadim hic bakalım kaçla bitircem
Eşimin de iklimlendirme canım. Benim çocuk gelişimi.valla bende grip mi olcam bilmiom sesim de değişio sanki. Şükür başağrım yok. Bulantı dan daha çok, tabi bulantı da var, hazımsızlık iştahsızlık ve ağza ekşi su gelmesinden müzdaribim. Ama bunlar tatlı hastalıklar
Canım normalde tüm 5 leri bir sınıf tüm sekizleri bir sınıf gibi birleştirerek yapıyorduk. Haftada 6 saatcik dersim vardı ve ek derste de gözüm yoktu açıkçası. Ama arkadaşlar ek ders almak istediler müdüre baya baskı yaptılar o da tüm sınıfları ayırdı aynı okuldaki gibi program yaptı 23 saat online dersim var hem eba da hem zoomda karışık. Bilmiyorum minnoş bünyem onca saat pc başında kalmayı kaldırabilecek mi göreceğiz
Ya yazık sana bu insanlar niye bu kadar tuhaf anlamıyorum tutturmuşlar bi ek ders diye canım bence sen idareyle konuş hem özel durumundan dolayı sana inisiyatif tanısın hem de sınıf birleştirme hakkın zaten birleştirip maaş karşılığı çalışabilirsin bana kalsa ek derste falan gözüm yok 15 saat versinler bana paşa paşa giriyim maaş karşılığı ama malesef ki ilkokulda şube birleştirme yasak
Ben de öyleyim cogu kisi öyle. Bebekler büyüdükce vitaminler onlara gidiyor öyle hissediyoruz. Ara ara gelen carpıntılar bas dönmeleri el ayak bosalmalari biktirdi mesela bu ara. Ben de İngilizceciyim bu arada atanmıs olsam asla calısamazdim, bi ise yaradı atanmamak
Valla bende aynısını düşünüyorum atanmış olsam cok zor geçecekmiş hamilelik onu anladım. Çarpıntı bnm normal hayatımda da vardı. Bi ara Dr astım var sende demişti. Durup dururken nefesin daralıo ve göğsünün üstünde kocaman Bi taş duruo sanki. Öyle oluyordum. Ama dediğim gibi bunlar cok tatlı şeyler o bıcırıkları kucağa alınca kokularını içimize cekince herşey unutulur artık
Ay benim boyum 1.56 67 kilo ile hamile kaldım ben öleyim o zaman son kontrolde ilk defa gebe kaldığım kilonun üzerine çıkmıştım 68.4 çıktım tartıda doktor bana kilolusun demeyi bırak zayıfsın dedi. 3 Yıldır zayıfsın denilmiyordu ama harika geldi genelde kilon iyi derlerdi ben şikayet edince. Hamile kalınca artık hiç önemsemiyorum hatta niye kilo almıyorum diye sinir olmaya başlamıştım bu ay alınca rahatlama geldi
Oh oh ne güzel alalım kuzum şimdi almıcaz da ne zaman alcaz benim boy 1.55 kilo 49du şimdi 54 oldum ben de 5 ayda 5 kilo aldım kızıma hamileyken de aynısı olmuştu 13le kapatmıştım bu sefer de aynısı olcak galiba ilk hamileligimle her şey aynı gidiyo cinsiyet kilo şikayetler aynı döngüyü bir daha yaşıyor gibiyim doktor da fazla almışsın falan demedi zaten idealimdeydim o yüzden hemen almaya başlıyorum galiba aman bunu bahane edip fil gibi olmayım da
Bugün kontrole gidicem diye gece de uyuyamadım .Daha da çok var kontrole keşke sabah alsaymışım ☺ Bana dua edin önce sağlıklı haberlerini alıp sonra cinsiyetini öğreniriz bugün inşallah
Kızlar merhaba bebeğim 14haftalık oldu 12.haftada kendi doktorum 16dan önce cinsiyet bilgisi vermiyorum 16da görüşürüz dedi bende bugün başka bir doktora gözüktüm cinsiyet tahmini verebilir mi diye net göremiyorum 16da belli olur dedi oda sizlerin çoğu öğrenmişsinizdir tahminde bulunabilirmisin bizede☺ İlk foto 12.hft usg diğeri 14hft usg☺
Esim diyor cok yiyorsun eski kilolu haline yaklastin haberin olsun kilo aliyosun Surekli diyor psikolojim.bozuldu eski halime donmek en buyuk korkumken onun gibi olmaya basladin denilince kendimi cok kotu hissettim bogazimi durduramıyorum.
Ustelik pihti atmamasi için kilo almamam da lazimmis 4 doktora gittim 4 ude sakin kilo alma cok dikkat et 3.5 kilo cok almışsın diyetisyene git spor yap dediler. Kilomu gorunce sasiriyolar 80 kilo oldum yine boy 176 ama ideal kilom 67 .
Taktilar kiloma herkes el birligiyle alma alma doktorlarda eşimde.. bende cok üzülüyorum takmayi bırakmıştım her gittiğimde doktor yüzüme vurunca esimde sonra uzulmemem icin kendim dikkat ediyim cok almiyim diye uyardi . Simdi dahada üzüldüm.. hakli çok yiyorum durduramıyorum Napicam ben sasirdim .. zararli besleniyorum porsiyonlarım büyük.. gecede acikip atistiriyorum bu gidisle 100 kilo olucam ben .. acilen karar vermeliyim kendi kendime ve ceki duzen verip saglikli yasama geri donmem sart
Sana cok dostane bisi soyleyecegim, acaba bi diyetisyene gitsen mi gercekten? Belki onun yonlendirmeleri ile ilerlersen ise yarar.. bi de belki bi psikolgla gorusebilirsin, psikolojik olarak da rahatlaman lazim. Sana herkes ayni seyi soyledigi icin icinde bi catisma var sanki.. onemli olan senin ve bebegin sagligi.. bunu dusun, cikolata yeme, zararli seyler yerken bunlar gelsin aklina.. esin de senin iyiligin icin soyluyo ama biraz daha mi tatli dille soylese acaba.. uslup da cok onemli sonucta..
Hi! valla canım al benden de o kadar partim çıkıyo bu canlı derslerden okullar açılsa bi dert açılmasa bi dert hazımsızlık şişkinlik biter bu sefer nefes darlığı eğilip kalkarken zorlanma başlar bu kısır döngü doğuma kadar devam eder bebişler sağlıklı olsun yeter ki