2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hi! valla canım al benden de o kadar partim çıkıyo bu canlı derslerden okullar açılsa bi dert açılmasa bi dert hazımsızlık şişkinlik biter bu sefer nefes darlığı eğilip kalkarken zorlanma başlar bu kısır döngü doğuma kadar devam eder bebişler sağlıklı olsun yeter ki

Bana okula ilk geldiğimde öğrenciler siz müslüman mısınız demişlerdi o aklıma geldi
Beni de başta ingiliz sanmışlar türkçe konuşunca siz türkçe biliyo muydunuuuz aa öğretmen türkçe biliyooo türkçe konuşabiliyooo diye şaşırmışlardı

Benim tarih eşimin iklimlendirme senle eşinin neydi kuzum? Benim de gecmedi bulantilarim iki gundur basagrim da var hamile gibi degil hasta gibiyim
Eşimin de iklimlendirme canım. Benim çocuk gelişimi.valla bende grip mi olcam bilmiom sesim de değişio sanki. Şükür başağrım yok. Bulantı dan daha çok, tabi bulantı da var, hazımsızlık iştahsızlık ve ağza ekşi su gelmesinden müzdaribim. Ama bunlar tatlı hastalıklar

Ya yazık sana bu insanlar niye bu kadar tuhaf anlamıyorum tutturmuşlar bi ek ders diye canım bence sen idareyle konuş hem özel durumundan dolayı sana inisiyatif tanısın hem de sınıf birleştirme hakkın zaten birleştirip maaş karşılığı çalışabilirsin bana kalsa ek derste falan gözüm yok 15 saat versinler bana paşa paşa giriyim maaş karşılığı ama malesef ki ilkokulda şube birleştirme yasak

Valla bende aynısını düşünüyorum atanmış olsam cok zor geçecekmiş hamilelik onu anladım. Çarpıntı bnm normal hayatımda da vardı. Bi ara Dr astım var sende demişti. Durup dururken nefesin daralıo ve göğsünün üstünde kocaman Bi taş duruo sanki. Öyle oluyordum. Ama dediğim gibi bunlar cok tatlı şeyler o bıcırıkları kucağa alınca kokularını içimize cekince herşey unutulur artık

Oh oh ne güzel alalım kuzum şimdi almıcaz da ne zaman alcaz benim boy 1.55 kilo 49du şimdi 54 oldum ben de 5 ayda 5 kilo aldım kızıma hamileyken de aynısı olmuştu 13le kapatmıştım bu sefer de aynısı olcak galiba ilk hamileligimle her şey aynı gidiyo cinsiyet kilo şikayetler aynı döngüyü bir daha yaşıyor gibiyim doktor da fazla almışsın falan demedi zaten idealimdeydim o yüzden hemen almaya başlıyorum galiba aman bunu bahane edip fil gibi olmayım da

Bugün kontrole gidicem diye gece de uyuyamadım .Daha da çok var kontrole keşke sabah alsaymışım ☺ Bana dua edin önce sağlıklı haberlerini alıp sonra cinsiyetini öğreniriz bugün inşallah
Hadi inşallah güzel haberlerle cinsiyeti öğrenmiş olarak gelirsin

Benim oğlanın ultrason resimlerine benzio sizin de erkek olabilir

Kizlar adet sancisi gibi yasayanlar doktora sordu mu normal mi diye ben sormayi unuttum

Sana cok dostane bisi soyleyecegim, acaba bi diyetisyene gitsen mi gercekten? Belki onun yonlendirmeleri ile ilerlersen ise yarar.. bi de belki bi psikolgla gorusebilirsin, psikolojik olarak da rahatlaman lazim. Sana herkes ayni seyi soyledigi icin icinde bi catisma var sanki.. onemli olan senin ve bebegin sagligi.. bunu dusun, cikolata yeme, zararli seyler yerken bunlar gelsin aklina.. esin de senin iyiligin icin soyluyo ama biraz daha mi tatli dille soylese acaba.. uslup da cok onemli sonucta..

Aynen öyle olur biri biter biri başlar yine de çok şükür bin şükür sağlıklı olsunlar da

Günaydın kızlar dün sağlık ocagından aradılar pzartesı günü tetanoz aşınız var dıye Bi level e daha geldim cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…